HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

2010

2010.12.31. 11:27 Winston007

Sziasztok!

Elővettem egy kicsit a statisztikákat és megnéztem mi volt a legnépszerűbb 2010-ben itt a Zskategória blogon illetve egy kicsit összefoglalom az évet.

Januárban kaptam rögtön egy nagy pofont tizedikén a híres Alfa Holdbázisos poszttal, amely úgy látszik kollektív félelmet váltott ki egy generációból anno. Épp moziból jöttem ki, amikor megláttam, hogy 200 emailt kaptam, az első rögtön az anyukámba küldött vissza. Végül 355 kommentnél álltunk meg. A vita azóta is néha visszatér, ezzel a báb kartonszörny halhatatlan lett.

Februárban nagyon kiemelkedő poszt nem volt, a számok alapján abban a hónap a Pac-Man kung-fu szörnyet szeretéttek a legjobban. Amely a kínai filmipar szörnyű bugyraiba engedett belátást!

Március azért is nevezetes hónap mert akkor nyerte el végleges formáját a Zskategória Facebook oldala. Ahol mára több mint 3400 rajongó követi az eseményeket! Köszönöm Nektek! A Zskat nem egy mainstream blog, éppen ezért szép ez a szám. A hónapban ráadásul két olyan poszt is volt, ami kiugró népszerűségnek örvendett: Steven Seagal új filmjének kritikája és a vérmedve története, aki Chuck Norris bácsoval akart baszakodni.

Április gyengébb hónap volt, de kiemelkedett a mezőnyből a Sci-Fi Channel új rémálma: a Megapiranha. Túlzásba vitt CGI, nulla színészi alakítások. Imádtátok.

Május egyértelműen Chirué volt a hindu szuperpumáé, neki köszönhetünk két , azóta a világhálót többször bejáró epic jelenetet: a lovas farolóst és a híres traktorost. Több ezren röhögtünk együtt.

Júniusban a Zssablonjelenetek gimis és egyetemista bálokról szóló része tetszett nektek a legjobban. Annyit mondok csak: puncsba whisky töltése, ami egyik jelenetből se maradhat ki.

Júliusban egyáltalán nem ért meglepetésként, hogy aMegashark vs Gigaoctopus best of lett magasan a legnépszerűbb tartalom!  Annyira, hogy két napon keresztül több mint 7 ezren szórakoztak rajta.Augusztus ismét a Zssablonjelenetek sorozat hónapja volt, az aktuális kutatásról szóló rész magasan nyerte a hónapot.

Szeptemberben a Zssablonkaraketerek sorozat zsaru típusokról szóló része nyerte el a tetszéseteket. A posztban a különböző nemzetiségek zsaru karaktereit elemeztük Derrick szemtáskáitól az írek fánkjaikig. Októberben két egymást követő poszt volt a legnépszerűbb: az egyikben a kínzást mint jelenetet elemeztem, míg a másikban a rendőrség mint filmes helyszín került bemutatásra.

Novemberben egy szomorú esemény nyerte el a legnézettebb poszt címét. Leslie Nielsen az egyik legnagyobb komikus elhunyt. Emlékét a Csupasz Pisztoly filmek és még több klasszikus örökké őrizni fogja. Decembert pedig magasan Lee van Cleef korai filmjének jelente nyerte, ahol egy uborkaszörny ellen vív ádáz harcot.

Végére két adat: idén 470 ezer alkalommal látogatátók meg a blogot és majdnem 900 ezer oldalletöltést generáltatok. Köszönöm Nektek a bizalmat és igyekszek jövőre is megfelelni az elvárásoknak!

Kívánok Nektek Boldog Új Évet és természetesen jó bulizást!!!! 2011-ben pedig újra találkozunk itt!

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr252550155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gretzky99 2010.12.31. 12:25:46

Neked is Winston! Mi is köszönjük (bár még mindig várom a bolondról, mint zssablon karakterről szóló beígért cikket). BUÉK

BlackBlack 2010.12.31. 13:14:57

Hát akkor BUÉK! :) Jövőre minimum ennyi Zs bejegyzést kívánok!
süti beállítások módosítása