HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

Billy Blanks

2008.03.22. 09:47 Winston007

Mai hősünk egy fekete csávó, aki kopasz mint Kojak fénykorában, olyan gülüszemei vannak mint akinek szorulása lenne már vagy 10 éve.Ja és kibaszott nagy benga állat:mértékegysége minimum másfél Matthias.

Billy Pennsylvaniaban született 1955-ben és gyerekkorától kezdve karatéjozott. Ezt egész jól csinálta mert 7 alkalommal lett vilgábajnok, 36 különböző aranyérmet gyűjtött be , ő volt karate csapatat kapitánya az olimpián. Szóval jó a gyerek. De mint annyiszor feltettem ezt a kérdést már: miért akarnak ezek színészek lenni?

Mert Billy az akart lenni. ( És azt hiszi az is. ) Először kisebb szerepei voltak akciófilmekben: Oroszlánszív, Tango és Cash és ő volt a magát fejbe lövő csávó az Utolsó cserkész elején. Együtt játszott Cynthia Rothrockkal a China O Brianben, de ott is csak ilyen mellékszereplő statiszta szerű volt.

De mivel 3 a magyar igazság, ő csinált három überZS akciófilmet. Ahol Bolo Yeunggal, Matthias Huessal és az ügyeletes Tarzannal Wolf Larsonnal játszott együtt. Ezek a filmek nagyokat buktak, de Billynek volt ám más bevételi forrása is.

Billy ugyanis ügyes csávó, kitalálta a Tae-Bo nevű fitnesz edzésmódszert.Ami a téjkvandó meg a box keresztezése némi tánc elemmel. Ez óriási sikert hozott neki, nagyjából inkább erről ismerik mint bűn rossz filmjeiről. Ezért reméljük megtalálta a helyét mint a feka Schobert Norbi. ( Mondjuk az egész Schobert Norbi akkorra lehet mint Billy combcsontja.)

Igy filmek helyett fitnesz videókat ad ki. Hálistennek. De az a 3 filmje, méltó helyet biztosít itt neki.
Egy cekszi képet tettem be róla.Figyeljük csak meg a színek mennyire passzolnak egymáshoz. Ez vajon véletlen?

2 komment

Címkék: zssztar billyblanks

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr34391950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jude Finisterra 2008.04.02. 05:37:11

Másfél Matthias...? IMDb szerint a böszme germán 1.96 méter, míg Billy 13-mal kevesebb. :)

szmoker 2008.07.02. 20:39:43

Nem ez a csóka játszotta a Stargate SG1 hetedik évadja körül a főgenya renegát NID ügynököt?
A fejszerkezetük kb. egyforma, bár ott komoly színészet is volt :)
süti beállítások módosítása