HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSsablon karakterek: A sorozatgyilkos

2008.10.01. 22:42 Winston007

A sorozatgyilkosok népszerű karakterek, mert itt minden szadista hajlamát kiélheti a rendező, most aztán kieresztheti azt a fáradt gőzt amit 14 éves kora óta tartogatt magában, amikor utoljára égetett nagyítóval katicabogarat. Hát igen, a sorozatgyilkosok mindig elmebetegek de mellette rohadt okosak. Komolyan mondom nem értem ahelyett, hogy elmentek volna a kreatív szakmába szövegírónak inkább a hullák mellé írnak rejtvényeket. A Füles magazin lenyomná a Blikket ha alkalmazna egy-két sorozatgyilkost, ha a rejtvények nem jönnek be, akkor a bulvár olvasóinak a számát csökkentenék szakmailag. Ha pedig nem kreatívok akkor jön az örök közel-keleti bestseller a Biblia. Egy-egy ilyen sorozatgyilkosos film olyan mint 3 hittan óra. Néha az az érzésem, hogy az egyház szponzorálja ezeket a filmeket. Szóval a sorozatgyilkos legnagyobb ellensége az FBI ügynök, minél durvább sorozatgyilkos annál kezdőbb ügynököt kap. Persze a karakterünk rögtön tudja az ügynök címét, telefonszámát, a felesége melltartó méretét és szorgosan hívogatja is. Szerintem ilyen társ csomaguk van és ingyen hívhatják egymást, a kevésbé kreatív fajta szimplán beküld egy fél vesét vagy egy átharapott májat.

A sorozatgyilkosnak mindig célja van: összeakarja legózni a testrészekből Jézust, beszélni akar Istennel, esetleg magát hiszi Istennek, szimplán valami démon eljövetelét várja, véletlenül befogta a marsi rádiót és utasításokat kap. Egy szóval mindig valami hétköznapi célt tűzött ki maga elé. Kivéve Hannibal Lectert, ő szimplán éhes. A sorozatgyilkost az elején nem ismerjük meg, hanem a feldarabolt áldozatait mutatják be és a bokorba csandrázó FBI ügynököket. Aztán megy a nagy nyomozás de nem találnak semmit, még szerencse, hogy a sorozatgyilkos lebuktatja gyorsan magát mielőtt kudarcba fullad az egész film. Meg akkor végén nem lehet villogtatni a szirénákat, meg jó kis városnéző helikopter túrákat csinálni.

Persze a sorozatgyilkosoknak mindig nevük is van: Fogtündér, Sandman, Családbarát meg ilyenek. Ettől még jobban kéne félni, de kábé olyan vicces mint amikor azt mondják Addams family majd villámlik és mindenki csettint kettőt. Amikor a nyomozás kudarcba fullad jön a profilos csávó, aki elmondja 25 és 40 közötti egyedülálló hetero fehér férfi. De most tényleg, volt már néger sorozatgyilkos? Nem, az túl értelmiségi karakter, szegény feka csávó nem lehet agyafúrt gyilkos ő csak bőgatyában rohangálhat stukerrel a kezében a gettóban. És örülhet ha mondhat 2 poént a fehér bölény mellett. Ez igazságtalanság! Rapper sorozatgyilkosokat a népnek! A kedvencem az ilyen filmek vége: az FBI ügynök ( főleg ha nő) egyedül bemegy a sorozatgyilkos házába, nem hívja ám oda az egész 12. gyalogoshadosztályt , hogy minden négyzetcentire 10 Tomahawk rakétát irányítsanak. Neeeem ő egyedül bemegy a kis vizipisztolyával, de legalább azt a kurva villanyt felkapcsolná. De még azt sem! Én elhiszem, hogy egyre drágább az energia de azért mindenkinek jobb lenne ha látnánk valamit a film végéből. Aztán persze jól megölik a gyilkost, ha a csávó egy tök ronda arcú valaki volt akkor tuti feltámad...de valami utódja az biztos lesz. És akkor kezdődhet az egész elölről.

PS: a westernhősnál kimaradt a fiatal követő, akinek a film végén ad a hős egy pisztolyt és megkérdi: "Tudsz vele bánni kölyök?" és tud.

55 komment

Címkék: karakterek zssablon

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr24691674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Htvds 2008.10.01. 23:41:56

Remekül sikerült ez is, már jó ideje olvasom, de csak most írok először.

Viszont a 25-40 közötti fehér férfi az nem Zs, tudtommal a statisztika is ezt támasztja alá.
Igaz lehetne olyan film, ahol néger a gyilkos, hiszen a valóságban sem kizárólag fehérek az elkövetők. Meg nem lenne olyan kiszámítható. Bár akkor az a film már nem is lenne Zs:)

Dr. No 2008.10.02. 00:03:33

Tipikus szöveg:
"Őrültnek és impotensnek mertél nevezni, te kis szarházi féreg?!"
"Hadnagy úr! Egy közeli hozzátartozója szeretne beszélni magával."

Olyan is van, hogy a sorozatgyilkos néma (pl. Michael Myers vagy Jason), de azért valljuk be, a Freddy sokkal szórakoztatóbb.

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.10.02. 00:29:37

Ezen is nagyon jót röhögtem, főleg az első két bekezdés volt eszetlenül gyilkos!:D

Viszont A bárányok hallgatnak és A vörös sárkány rohadtul nem ZS, kedvenc filmjeim közé tartoznak, és minden egyes alkalommal tartogatnak valami újat számomra. Meg hogy picit megmentsem a kedvenceimet, a filmben nagyon is jó oka van annak, hogy Starlingot, a kezdő ügynököt küldik Lecterhez. A sötét házba meg azért megy egyedül, mert az FBI rossz célpontot lőtt be. Sötét meg azért van, mert... Na jó, abbahagyom! Ettől függetlenül brutál jó a post!:)

natnacp 2008.10.02. 00:36:39

hát amit erre a postra 1 az 1-ben rá lehet húzni az a Gyilkos elmék c. sorozat... (ami szerintem nem ZS, de illik rá a leírás..) :D

Prof. William 2008.10.02. 00:58:56

Úgy rémlik volt 1 film amiben Sean Coneryt szivatta egy sorozatgyilkos... Na ott kiderült a végén hogy néger a pali. Persze ez sem mentette meg a kötelező sorozatgyilkos végtől. :)

chabba (törölt) 2008.10.02. 02:21:43

A Switchback-ben Danny Glover volt a sorozatgyilkos. És kivételesen még jó film is volt.

füligjimmy77 2008.10.02. 02:34:16

Ha már sorozatgyilkos, akkor Gyilkos elmék. Az a sorozat gyilkos (hö, de pocsék szóvicc). Egyébként ezek nekem nagyon bejönnek, egyedül ott tudják elkúrni az egészet, amikor próbálják minél szadistábbá beállítani a gyilkosságot: a gyilkos nemcsak élve megnyúzza az áldozatokat, de kamerára veszi, lejátssza nekik, majd megeszi a testrészeiket a szemük láttára. Na, ez már röhejes. Egyébként helyesen gondolom, hogy most nézted meg a "Bárányok hallgatnak"*ot, Winston?

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.10.02. 07:37:57

hmm jó kis poszt. (na jó, beszarás milyen kúl)
nekem rögtön a fűrész jutott eszembe. ő is qua okos, de inkább b*szogatja az embereket, ahelyett, hogy vmi tök jól fizető állása lenne és minden nap 6 qurvával aludna :D

Kazimír 2008.10.02. 08:08:33

Nekem az tetszik, amikor a városi falitérképen legóznak a hullák megtalálási helyeivel, meg ahogy a gyilkos a telefonba "pszichopata módon" szuszog és mély hangon fenyegetőzik. Vagy még rosszabb és nem fenyegetőzik. A film 90%-a természetesen éjszaka játszódik. A maradék 10% hajnalban és alkonyatkor, hiszen csak éjszaka lehet sorozatgyilkolni..

Avvakum protopópa 2008.10.02. 09:05:31

Volt néger sorozatgyilkos! Nem jut eszembe a film címe, de az a feka játszotta, aki Mel Gibson társa a Halálos fegyverben. Felszed egy stoppost, de azt az istennek sem gyilkolja meg, inkább megvédi az országút menti csehó borostás nehézfiúitól. Aztán ide-oda autóznak, a nigger egy kurva nagy haleffel szurkálja a kis üzletek kiszolgálóit, majd menekül az embertelen hidegben egy vonaton - asszem az is kiderül, hogy vasutas volt, egy vasúti átmeneti szálláson is alszanak, ott is döfköd - onnan is lelép, menekül a nyakig érő hóban, végül nagy nehezen elkapják. Csak az nem derül ki, mi a túróért ölt tullajdonképpen?

Avvakum protopópa 2008.10.02. 09:14:51

Meg persze azért is sorozatgyilkol a sorozatgyilkos, mert nem szereti a nőket. Verte a nagyanyja, kiröhögte a kis farkát egy kurva, csúfolta az osztálytársnője, megszidta az anyukája, amikor behugyozott. Szinte mindig nőket öl. Női sorozatgyilkos filmen mindössze kétszer fordult elő: az egyik egy leszbikus, aki férfiakat büntet, leinti a kocsijukat, aztán feltrancsírozza őket, a másik pedig egy rendőrnő, akit a rendőrakadémián partiba vágtak, ezen megsértődött, és tíz év múlva egyenként kinyiffantja azokat, akik bedugták neki. De csak elkapják... Sorozatgyilkosban a Csikatilo féle szovjet kisember az igazán menő. Semmi fakszni, meg őrület, meg szigorú bábuska,aki a hévről leszáll az erdei megállóban, annak annyi. Vagy negyvenkilenc különböző nemű egyedet vágott haza, találomra, és evett is belőlük. De ez sem az őrület jele, inkább a hiányos szovjet élelmiszerellátás számlájára írható... Erről is volt film, valamiért nem az oroszok gyártották, sajnos, és Donald Sutherland játszotta a rendőrfőnököt.

Avvakum protopópa 2008.10.02. 09:17:51

Bocs, most látom, hogy valaki írta Danny Glovert...

Dr. No 2008.10.02. 09:49:17

Ha már szóba került...

www.youtube.com/watch?v=uBSsqiytCI8
www.youtube.com/watch?v=pm6NHmoXTRg&NR=1

Azért nem tudták sokáig elkapni, mert nem állították fel a profilját, mondván, a pszichológia burzsoá áltudomány.

Avvakum protopópa 2008.10.02. 11:10:20

Kösz a részleteket, dr. No... Ám nem azért nem kapták el, mert a pszichológia burzsoá áltudomány. Csikatilo működésekor (80-as, 90-es évek) már nem volt az, ezt a marhaságot csak a sztálini időkben szajkózták. Azért tudott ötvennél több embert (többnyire diákot) megölni, mert már az első pár gyilkosság után muszáj volt tettest találni. Két embert is elítéltek, amíg kiderült, hogy ki öldös tulajdonképpen. Ezzel zavarták össze a nyomokat, szálakat. Ez - az ún. "kriminológiai voluntarizmus" - nagyon jellemző volt a szovjet időkre. Ha bűncselekmény van, tettes is kell. Ha nincs meg, majd kiverjük valakiből a beismerést - igen komoly gyakorlata volt ebben a szerveknek -, és megnyugszik mindenki. Ennek köszönhető, hogy Ukrajnában és Oroszországban találhatók azok a sorozatgyilkosok, akik az összes rekordot tartják. Normális társadalom és rendőrség esetén ritkán tudnak produkálni tíznél több hullát...

Quantumleap 2008.10.02. 13:07:10

És abban a filmben Danny Glover levagdossa egyes emberek nemes testrészeit is, ugye? Legalábbis valakit fenyeget evvel.

Quantumleap 2008.10.02. 13:10:02

Avvakum protopópa: Mi a címük a nöi sorozatgyilkosos filmeknek?

rettentó 2008.10.02. 15:13:36

" Én elhiszem, hogy egyre drágább az energia de azért mindenkinek jobb lenne ha látnánk valamit a film végéből." Ha egy film fél percnél tovább sötét belsőben játszódik, akkor az ZS. Utálom, soha nem látom, hogy mi történik.

füligjimmy77 2008.10.02. 16:21:41

Mellesleg Magyarországon is "tevékenykedtek" hosszú éveken át sorozatgyilkosok, sorozatos erőszaktvevők, egyiket nemrég sikerült elkapni. Nagydobra azért nem verték.

Dr. No 2008.10.02. 16:35:39

Avvakum
Abban igazad van, hogy a szovjet rendszer vége felé már nem volt tilos a pszichológia gyakorlása (sőt a KGB elődje az ötvenes években már biztosan folytatott parapszichológiai kísérleteket, ha ez pszichológiának számít), de a rendőrség még nem alkalmazta a tudományos eredményeket. "Profilerjeik" biztosan nem voltak. Sokáig még csak kapcsolatot sem feltételeztek az egyes gyilkosságok között.
Csikatilo egyébként azt mondta a kihallgatásokon - tudtommal -, hogy ő csak segített az áldozatain, akikről "megérezte", hogy várják a halált.

Dr. No 2008.10.02. 16:35:56

Avvakum
Abban igazad van, hogy a szovjet rendszer vége felé már nem volt tilos a pszichológia gyakorlása (sőt a KGB elődje az ötvenes években már biztosan folytatott parapszichológiai kísérleteket, ha ez pszichológiának számít), de a rendőrség még nem alkalmazta a tudományos eredményeket. "Profilerjeik" biztosan nem voltak. Sokáig még csak kapcsolatot sem feltételeztek az egyes gyilkosságok között.
Csikatilo egyébként azt mondta a kihallgatásokon - tudtommal -, hogy ő csak segített az áldozatain, akikről "megérezte", hogy várják a halált.

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.10.02. 20:00:00

A telefonba való szuszogáshoz/mélyen dörmögéshez, na meg a várostérképen való legózáshoz még hozzászólnék, ha nem bánjátok. Nem bírom ki, talán épp hivatalból.:)
Na, a lényeg az, hogy a Zodiákus éveken keresztül csak dörmögött, morgott a telefonba, sőt gyakran felhívta az őt üldöző nyomozót az éjjel közepén, és csak szuszogott. A legózáshoz meg annyit, hogy Hasfelmetsző Jack olyan helyeken ölte meg az áldozatait, hogy a zsaruk végül a térképen egy nagy keresztet rajzolhassanak ki. Az utolsó áldozatának pedig szépen kiszedte az összes belső szervét, és körberendezte a szobában.

Na, ezt csak tisztázásképp, hogy az ilyen dolgokat nem ZS-rendezők találták ki.;)

TomGambler 2008.10.02. 20:04:52

Az a film az X Polgártárs volt, ha jól emlékszem... Csikatilo amúgy többszörös rendőri melléfogásnak köszönheti a hosszan tartó rémuralmát, mert egyszer elfogták, és gyanúsították, de bénák voltak, elengedték, akkor meglapult, és máshová járt gyilkolni, aztán később újra visszaállt a rosztovi állomásra, és akkor kapták el újra, végleg. Legalábbis így emlékszem.
en.wikipedia.org/wiki/Andrei_Chikatilo
A vonatkozó irodalom.
Ja, a post amúgy nagyon jó, röhögtem. :)

Avvakum protopópa 2008.10.02. 22:29:40

Quantumleap: ha én arra emlékeznék...! Sajnos, annyi cím zúdul ránk állandóan - filmek, színdarabok, könyvek, egyebek -, hogy ez egyre nehezebb. No meg koromból adódóan naponta több millió agysejtem pusztul el úgy, hogy már nem képződik a helyébe más...
Egyébként némileg visszafogottan azért állapítsuk meg, hogy valódi sorozatgyilkost tulajdonképpen nagyon nehéz megfogni. (Lásd bostoni fojtogató...)Sokszor teljesen kiszámíthatatlan a támadás alanya, módszere, időpontja, helye. Mindez finoman fogalmazva nem segíti a precíz nyomozói munkát. A legkártékonyabb - mint Csikatilo kapcsán is írtam - az a rettenetes társadalmi, kormányzati, politikai nyomás, "elvárás", ami kapkodásra sarkallja a rendőröket, hogy tettest produkáljanak. Ezt szinte laboratóriumi körülmények között tanulmányozhatjátok a móri mészárlás esetében. Ez tipikusan az a bűncselekmény volt, amiben szinte teljesen szétzilálta a rendőrség munkáját a politikusi elvárás. Klasszikus sorozatgyilkosságnak minősül a Báthory Erzsébet ügy. A mai napig bizonytalan a megítélése, valószínűleg már képtelenség a valóságot kihámozni a rendelkezésre álló dokumentumokból. Bár a korabeli "rendőri" módszerek a maiakhoz képest fejletlenek voltak, segíthette volna a nyomozást a kor belterjessége, kisközösségeinek titokmentessége. Mégsem így történt... Napjaink sorozatgyilkosságai nemkülönben feladják rendre a leckét. (A Hasfelmetszőn is vitatkoznak még...) Tudomásom szerint a "balástyai rémre" cáfolhatatlanul csak egy gyilkosságot tudtak rábizonyítani, pedig az elkövető olyan egyszerű lélek, mint egy fakocka.

macskafaraok 2008.10.03. 01:51:23

Stephen Rea volt a nyomozo a Citizen X-ben, a HBO sokat adta anno...

Leeroy of SMV Design 2008.10.03. 05:20:29

Valódi fekete sorozatgyilkos pedig a pár évvel ezelőtti mesterlövész, aki Washington környékén szedte áldozatait egy fiatalabb srác kiséretében. A fazon "halálsoron" van, míg a másik életfogytot kapott.

Kazimír 2008.10.03. 07:50:35

Francis W. Scott ·

"Az életből merítve.." :)
Ettől viszont nem lesz kevésbé zs. Az én szememben legalábbis..

gabben 2008.10.03. 14:23:40

"Az országút fantomja" két, ma már zs-színésszel, C. Thomas Howell-lal és a sorozatgyilkos szerepében Rutger Hauer-rel a legjobb filmek 1ike. Klasszikus.

Gecc 2008.10.03. 14:27:03

Az X polgartars tenyleg egy nagyon jo film. Anno meg en is a HBO-n lattam. Talan a legjobb sorozatgyilkosrol szolo film, amit valaha keszitettek.

Dr. No 2008.10.03. 16:19:41

Gecc
Ja, mert reális: a rendőröket, akik ilyen üggyel még nem találkoztak, tök impotens pojácának állítja be (tisztelet a kivételnek - a Stephen Rea által alakított karakter kitartása, meg az, hogy a Donald Sutherland által alakított főrendőr hitt benne és támogatta; ha ők nincsenek, a film "univerzumában" sosem kapták volna el Csikatilót).

Szottyer 2008.10.03. 18:04:59

Tudom,hogy nem feltétlenül tartozik a sorozatgyilkos témakörbe,de emlékszik még valaki Professzor Toru Tanakára? a 80-as évek igazi karakterszínésze volt a nagydarab tag. Mindig kínait játszott,pedig Hawaii születésű volt. Megér egy misét? Szegény 2000-ben 70!évesen elhunyt.

Yann Le Pentrec 2008.10.03. 19:06:28

Szottyer, én emléxem! Páldául a Running Man c. Arnold remekműben domborított. :)

Yann Le Pentrec 2008.10.03. 19:10:01

Dr. No: És valóban, egy kitartó rendőrnyomozónak köszönhetően kapták el Csikatilot a valóságban is. (
Olvastam az esetről készült könyvet anno, egy amerikai szerző tollából. No meg angolnyelvtudással felvértezettek nekieshetnek ennek is:

www.trutv.com/library/crime/serial_killers/notorious/chikatilo/coat_1.html

Szabolcska 2008.10.03. 19:31:07

Megtudnátok mondani melyik filmben volt egy meztelen gyilkos aki nőkre specializálódott. A végén Charles Bronson kapta el (merthogy ő volt a főszereplő) és egy ilyen kaliberű párbeszéd zajlott le kettejük között:

-Jó akkor most elkapott..tartóztasson le
-Letartóztatom a k.rva anyádat

És Charles Bronson lelőtte. Végefőcím.

Gecc 2008.10.03. 19:42:42

Szabolcska

Hat ez igencsak valamalyik Bosszuvagy resznek tunik...

Yann Le Pentrec 2008.10.03. 20:20:21

Az az a sorozat, amiből még az első ért valamit, újat hozott a magányos vigilante figurával.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.10.03. 22:21:49

érdekes, de valóban nincsenek fekete sorozatgyilkosok. a washintoni lövöldöző volt az első (bár őt nemigen számítják a klasszikus sorozatgyilkosok közé), és azóta sem volt. sőt fekete munkahelyi/iskolai lövöldöző sem volt eddig még. úgylátszik a néger pszcihopaták elintézik a bandalövöldözésekben a frusztrációjukat:))
női sorozatgyilkost is csak kettőt jegyeztek fel eddig... így tehát bármilyen közhely, ha egy sorozatgyilkos kezd garázdálkodni valahol, akkor az nagyon valószínű, hogy harmincas éveiben lévő fehér, középosztálybeli férfi lesz. ezzel a profillal, nem nagyon nyúlnak mellé:))

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2008.10.04. 00:48:32

Ha a sorozatgyilkos zenét hallgat, az csak Mozart lehet. Esetleg Bach. Ha mást hallgat, akkor egy tuskó, akit csak a mázli, vagy a töketlen nyomozás miatt nem kaptak el.

Leeroy of SMV Design 2008.10.04. 14:00:18

Bombadil Toma: Vannak fekete sorozatgyilkosok, a washingtoni esetet azért emeltem ki, mert nem olyan túl rég történt, és nagyobb visszhangja volt. Mindenesetre a fenti linken (trutv.com) beleütköztem már néhányba. Persze ettől még az archetípus a fehér 27-35 év körüli férfi marad...

chevafyn 2008.10.04. 19:57:30

tök jó, ezek szerint én épp sorozatgyilkos-korban vagyok, annak is a közepén...;-)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.10.04. 20:13:41

Szabolcska 2008.10.03. 19:31:07
szerintem az a "10 to midnight" című film volt. mintha abban lett volna egy meztelen sorozatgyilkos.

sorozatgyilkos klisé:
a lakásban kiragasztott tucatnyi fénykép az áldozatokról, amit házkutatás közben, mindig akkor találnak meg a zsaruk, mikor a szomszéd/gondnok/barátnő stb. éppen azt ecseteli, hogy milyen rendes fickó az ott lakó, biztos hogy nem őt keresik... az ilyenkor elhangzó mondat: "-hadnagy úr! jöjjön ide, ezt látnia kell!" :)

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.10.04. 22:04:45

chevafyn 2008.10.04. 19:57:30

megvagy! elkaptaak. pont most vallottad be! XD
még jó hogy csak 17 vok és nem esek bele. majd később :O

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.10.04. 22:07:18

Bombadil Toma · artlobo.blogspot.com/ 2008.10.04. 20:13:41


hmm ebben látok fantáziát. egy idióta (30-as fehér) fickó pucéran rohangál fel-le, zavaró hangokat kiadva és közben öldös össze-vissza. ha nem erről szólt a film akkor gyorsan levédetem, és 1 hét múlva el is kezdem XD valaki akar benne lenni? :) kasszasiker garantálva.

Quantumleap 2008.10.05. 12:20:01

Amúgy antiZS sorozatgyilkosos filmnek szerintem remek példa a Parfüm, ami ugye regényböl készült.

Yann Le Pentrec 2008.10.05. 21:08:34

És még milyen regényből! Gyerekkoromban olvastam először a könyvet (utána meg még párszor), és hittem, hogy egyszer ezt még megfilmesítik, mert így illik. És lőn. :)

Ron Speirs 2008.10.08. 18:03:58

A Szorul a hurokban is afroamerikai volt a sorozatgyilkos. Azért akadnak, de végülis jogos a kifakadás. :)

Hungarian McGee 2008.10.09. 17:41:57

Quantumleap 2008.10.05. 12:20:01
Amúgy antiZS sorozatgyilkosos filmnek szerintem remek példa a Parfüm, ami ugye regényböl készült.

Jaja, meg természetesen a Se7en...

JesusTheSuperstar 2008.11.04. 22:27:46

A vese elküldés-t gyakorlatilag Jack The Ripper 'találta' ki nem hollivudi agyszülemény . Ha sorozat gyilkosokrol szolo sorozatok akkor Dexter és Gyilkos elmék nálam a favorit. Valaki írt itt a zodiákusrol aki valoban felhivta [ a gyilkosság után ] a rendörséget, söt a saját gyilkosságát is bejelentette . De az h mindig egyre brutálisabb sorozatgyilkosok [ Pl.: Falkában is eléggé eltulzott volt az a sorozat gyilkos aki minden nap levágott valamit az áldozatbol ]

lyukrafutó 2008.11.13. 14:33:31

feka a rasszista áthallások miatt nem lehet. még csak az kéne !! :)
nincsen odaki' niggerbűnözés :)

Inspector Javert 2009.12.06. 13:30:40

Amúgy Hasfelmetsző Jack megérne egy külön posztot. Vagy a "viktoriánus horror" úgy általában. Ezt úgy kéne kezdeni, hogy "végy 1 db Johnny Deppet".

Humungus 2010.04.07. 07:39:54

Az Atlantai Rém Wayne Wiliams néger volt és megölt kb 30 szintén néger kisfiút.Meg volt valami Harisnyás Fojtogató,az is néger.
A legnagyobb Zs sorozatgyilkos meg a Bankár című filmben van.Gyúrás közben a Hófehérkét nézi.Amikor meg áldozata kegyelemért könyörög csak annyit mond.-Gyorsan a 7 törpe nevét és elmehetsz!-Az áldozat meg-Hapci,Szundi,Snoopy...-Snoopy mi?És megöli:)

Jamie tha killa 2010.06.21. 15:58:15

csak egy név.Kampókéz!!!!!!!
süti beállítások módosítása