HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

Richard Norton

2007.12.18. 12:31 Winston007

Richard Norton valószínűleg egy nagyon híres harcművész lenne, és az is! De mellette egy ZSkategóriás színész is! Ő főleg párosban alakított nagyot elmaradhatatlan társa a kung-fu lady Cynthia Rothrock, ez a páros,ez a dupla dinamit jegyzi a ZSbirodalom két jelentős filmeposzát a China O'Brian két részét és a Düh és dicsőség 1-2-t.  Richard  egyébként elég korán kezdte a szakmát: 1980ban már ő játszotta Chuck Norris ( így leírva is olyan nagy élmény ) nindzsa ellenfelét a The Octagon című filmben. Mellesleg egyik legjobb barátja egy másik híres ZSsztár: Michael Dudikoff aki ugyancsak annyi színész tehetséggel van megáldva mint egy marinált körte.

Rengeteg akciófilmben egyben a kaszkadőrök koordinátora és harcművészeti tanácsasdó volt mivel tényleg hírneves harcművész. ( ZSsztárjaink többsége általában vmi feketeöves dzsijudzsúzdicsumitsubishi művész.) Saját DVD-t is kiadott ahol gyorsan felhozhatjuk magunkat fehéröves fotelgyilkos szintről  10es szintű feketöves karate mesterré.

Kedvenc jelenetem: miután átdobták egy ajtón és feltörölték vele az utcát , ő felkel és néhány rúgással illetve egy Pierre Cardin nyakkendővel megsemmisíti a rátörő brontosaurus méretű gonoszbácsit.

Szupeképességek: ő egy kaméleon egyszerre country paraszt is tud lenni meg menedzser a legjobban öltözött akcióhős, melírozott séró , hihetetlen szájmimika.

 

Igen! Eza kép mindent elárul róla. Technikához is ért és még rúgni is tud. Hiába öreg ember nem vén ember. A képen láthatló linket kérjük ne próbálja meg otthon! Kemény felnőtteknek szóló tartalom!

4 komment

Címkék: akciohos zssztar michaeldudikoff richardnorton

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr64268055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xido 2008.09.28. 14:41:26

AZtán volt még JAckie Chan ellenfele is a Jackie a jófiúban,ami azért majdnem egy szép visszatérés volt jópár év kihagyása után nagyvászonra:)

MSimon 2010.07.29. 20:06:13

OFF:
Cynthia Rothrock? Szerintem őt láttam egy filmben, amelynek a vége felé valami épületben szaladt fel a lépcsőn, közben az épület körül egy ellenséget szállító autó körözött, majd a nő a tetőre pont úgy ért fel, hogy amikor onnan leugrott, telibe találta az épp arra haladó autót. Sok éve láttam ezt, de megragadt. ;-)

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2011.08.13. 11:52:23

A Vigyázat, már megint nyomozunk! és a Városi vadász filmekben is szintén ő volt a főgonosz.:)
süti beállítások módosítása