HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSsablon karakterek: A nindzsák

2008.08.24. 16:21 Winston007

Amikor tudjuk ,hogy a filmben nindzsák lesznek már előre tudhatjuk, hogy rohadt sötétben fognak kommandózni maszkos csávók, mi meg nem látunk majd semmit az egészből. Mégis a nindzsa filmeknek nagy sikere van külön műfajnak nevezhető az akciófilmek univerzumában. Ezért megérdemelnek egy külön posztot.

A nindzsák általában gonosz kis fekete pizsamában rohangáló kis manók , akik mindenféle trükkös dolgokkal gyilkolásszák az embereket. De van a jó nindzsa, aki fehér cuccosban megvédi a nagy mellű szőke nénit és a gyerekeket meg az öreg étteremtulajt. A szerencsétlen hétköznapi ember maximum a jen alapú hitele árfolyamkockázata miatt aggódik, de a fehér nindzsa az egész világot a hátán hordja. Ő a legjobb nindzsa természetesen és általában európai származású. A sok rizsevő hat generáció óta nindzsa családban nevelkedő kis sárga húzott szemű csávókák semmit se érnek. Az európai csávó lemegy kétszer fagyiért Tokióban, meg eszik egyszer szusit a kifőzdében máris jobb mindegyik őshonosnál. Még az sem zavarja ha bajsza van: Franco Nero óta tudjuk a bajszos nindzsa is jó nindzsa. Ez ilyen magyaros gulyás ízt adott a nindzsa világnak amikor a leendő Árpád vezér bajszosan irtja a szegény gonosz muksókat.

A nindzsák állandóan táboroznak, az úttörőket megszégyenítő piros színben pompáznak ilyenkor. De vannak citromsárga meg zöld pizsamások is. Mindenféle hegyes tuskók elől ugranak el, meg falra másznak. Majd az általában ázsiai származású főnindzsa megöl párat belőlük mert a főgenya ahelyett, hogy összerakna valami kis izgi prezit powerpointban inkább kinyírat néhányat a legjobb emberei közül. Egy biztos: én nem lennék HR-es a  nindzsa táborban. Persze már eleve azt se értem, hogy miért nem tanítja meg őket lőni legalább egy Floberttel? Ehelyett kardoznak, meg csillagokat dobálnak , esetleg botoznak.

Aki megmarad és elvégzi a wellness tábort, az  rögtön megy gonoszkodni a városba és mindenkit észrevétlenül megölnek. Kivéve persze a fehér nindzsát. Egy egész zsaru osztag nyomoz ilyenkor a "láthatatlan gyilkosok" után , szegény fehér nindzsát meg kiröhögik. "Azt akarja mondani, hogy pizsamás fickók karddal a kezükben gyilkolják az embereket az én városomban?" - merül fel ilyenkor a drámai kérdés. A fehér nindzsa aztán kezébe veszi a dolgot és felszámolja a külvárosi nindzsa lerakatot. Mondjuk a fehér nindzsa nem egy kommunikációs szakember, általában némán bámul és a feje bólintásával jelzi, ha valamit mondani akar. Persze mi tudjuk, ha gyorsan ül le mellénk a székre mi belső vérzésben meghalunk, és két szőrszálával felnyitja a Nemzeti Bank trezorját.

A főgenya főnindzsájáról általában kiderül, hogy amikor a fehér nindzsa kisgyerek volt ő szart bele a szusi müzlijébe.  És a sebhely az arcán azért van mert a gyerekkorú fehér nindzsa felvágta az arcát a müzlis dobozhoz adott Godzilla hűtőmágnessel. ( Na jó, kinyírja a szüleit is. )

Szóval a fehér nindzsa odamegy és felszámol egy egész cipőgyárra való kis sárga pizsamást és a végén jól megküzd a főnindzsával, aki persze kardozás helyett rögtön mindenféle beépített fegyverzettel lövöldözik. De azért meghal.

Speciális változat a hongkongis nindzsa filmek, ahol mindenki európai. Komolyan mondom, ez olyan mintha Eddie Murphy játszaná Oroszlánszívű Richardot a keresztes háborúban ellenfele pedig Bruce Lee lenne Szaladin szerepében. Ez még nem is lenne baj, de azok a cuccok ! Desiré a Kék Osztriga bár énekes "nője" is megirigyelné azokat a szín összeállításokat. A fejükön pedig kis szalag rajta a nindzsa felirat, esetleg a durvább nin-ja , ahol a kötőjel helyett egy ugró figura van.

Pedig fontos karakterek, sok-sok lófarkas susinacis lakótelepi Opel Calibra tulajdonos fedezte fel magában az ősi ázsiai vérvonalat és képzelte magát a Nap utca nindzsájának. Mondjuk a Bushidora azt hitték, hogy a Modern Talking új száma ,de legalább lelkesek voltak. Ez pedig fontos!

 

54 komment

Címkék: nindzsa zssablonkarakterek

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr65630542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

füligjimmy 2008.08.24. 17:10:55

Bizony, bizony, a főgenya úgy bizonyít egy általában közel keleti terrorista főgenyának, hogy főnindzsával gyakorlásképpen eltöret néhány nyakat. A közel-keleti főgenya ilyenkor mindig elégedett. Kérdem én, mivel? Egy csóka kinyírt hat másikat, ez azért nem nagy teljesítmény az elhunytak részéről! Maradjanak inkább a vegyi fegyvereknél, és elő a kommandósosztaggal!!!

Ui.: egy unakaöcsén most vett magának egy Calibrát. Azon tűnődöm, hogy az a kocsi már 10 évvel ezelőtt is ilyen szar volt? Mert ehhez képest egy Suzuki Swift hintónak tűnik.

füligjimmy 2008.08.24. 17:14:15

Ja, és jó, hogy visszatértél Winston, egész héten nem volt mit olvasnom, úgyhogy elővettem egy könyvet, és majdnem elkezdtem olvasni.

Gecc 2008.08.24. 17:27:50

"Ehelyett kardoznak, meg csillagokat dobálnak , esetleg botoznak."

Winston nem vagy valami ninja, esetleg nin-ja. Ha az lennel tudnad, hogy a tradicio milyen fontos a nindzsak eleteben. Ebben csak a fogenya nindzsa a kivetel, mert O az egyetlen, aki tisztessegtelenul mas, golyobisokat kilovelo, esetleg granatalmahoz nyul. Ebbol a szempontbol is gonosz, mert egesz eleteben nindzsanak akart latszani, a sok hulye bevette, oszt a vegen meg kiderul, hogy megse'nem.

Amugy ami regen a Calibra volt, az ma barmelyik kocsi lehet, de altalaban inkabb minel kisebb annal jobb, csak legyen rajta nehany kriksz-kraksz japankinai irasjel, a felni meg csillogjon mint a nindzsak kardja. Lanyoknal hellokitti!

paráznabillegető 2008.08.24. 17:30:01

namármost.
kurva sok benne a helyesírási hiba. nem szivesen rágom a szart, de eddig ez a blog ebben is igényes volt. kár lenne érte...

Winston007 2008.08.24. 17:45:03

Parazna,

igazad van, vitt a lelkesedes hogy ujra itt vagyok:) De lassan korrigalom oket egyenkent! Egyebkent meg mindenkit udvozlok visszateresem alkalmabol:) Bar egy kicsit meg poszt traumatikus tunetekkel kuzdok a Szornyek szigete ota.

Gecc 2008.08.24. 17:47:41

...hat a szornyek szigete nalam tenyleg annyira betett, hogy mint mondtam meg Lorenzot sem vettem eszre.

Winston007 2008.08.24. 17:50:17

Annyira durvan ZS, hogy faj:

-lakatlan sziget (vulkannal)
-radioaktiv anyag a repuloroncsban
-dinoszauruszok
-terroristak
-kommandosok
-Lorenzo Lamas
-hihetetlenul gaz CG (a lovesek becsapodasa aranyfos 3d dijas)
-buzolgo merges mocsar

Mindezt egyben! Hihetetlen elmeny volt.

Gecc 2008.08.24. 18:02:16

Ott szakadt el az utolso meg eppen elo idegszalam, amikor a vegen a csajszki lovoldozott a meg 3 eletben maradt dinora, es a nem messze a feje folott levo vizszintesen levegoben fekvo bazi vastag agat lotte, de vagy 1 egesz tarat beleeresztett, a dinok meg megijedtek. De az egeszben az volt a legmulatsagosabb, hogy ugyanazok a lovesek dordultek el vagy hatszor, mert mindig ugyanoda csapodtak be a lovedekek.

Winston007 2008.08.24. 18:09:09

Mert amikor Darnyi Tamaskent elusztak a szigetrol a vegen az semmi volt?:))))

Gecc 2008.08.24. 18:26:02

Basszus! Ugye ez csak egy vicc? Csak mert amikor a helikopperes katona aszonta megvannak, azonnal tovabbkapcsoltam, igy ezek szerint lemaradtam a vegerol! Hogy szaradna le az ujjam, amelyikkel csatornat valtottam! :-D

chuck-d 2008.08.24. 18:26:25

van, hogy a fehér ninja a gonosz:
www.imdb.com/media/rm2247530240/tt1046173
és a fekete a jó:
www.imdb.com/media/rm2264307456/tt1046173
és még a film is lehet, hogy itt landol :)
ez meg mekkora 80as évek:
en.wikipedia.org/wiki/Image:StormshadowCobra.jpg

Gecc 2008.08.24. 18:45:02

Fuligjimmy

Az a fontos, hogy maganak beismerd. Utana johetnek a jobaratok, es a szulok.
Azt viszont tudnod kell, itt senki nem dobal meg tojassal! :-D

Gecc 2008.08.24. 18:53:34

Nah... a valaszom most a semmire ment! Volt, nincs! Mintha csak Hokuszpok olalkodott volna a kornyeken. :-D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.08.24. 19:36:20

Jó kis nindzsás filmek, nekem beugrik hirtelen Az amerikai nindzsa, ahol Michael Dudikoff nyomta faarccal

Jackal 2008.08.24. 20:35:41

Michael Dudikoff filmekhez hasonloan, a nindzsa legjobb nindzsa baratjat (akit persze kinyirnak a film elejen, hogy legyen miert gyulolkodni) kizarolag az alabbi ket nevvel illetik: Joe, John.

Szerintem ez is eleg jo ZS izt ad az ember szajanak:D

füligjimmy 2008.08.24. 21:10:49

Gecc

Azt mondod, mert olvasni akartam egy kósza pillanatig, meleg vagyok??? Vagy ami még rosszabb, ballib értelmiségi? Neeeeeeeeee........!!!!!!!!

Allesmor Obranna 2008.08.24. 21:34:25

Kedves Winston!

Írjál már nekünk Jan Michael Vincent-ről!
Ajánlom a youtube-on az Insider c. műsorban nyújtott "alakítását".
Szerencsétlen emberből hogy mi lett...

Dr. No 2008.08.24. 21:37:51

Egy baj van ezzel a posttal, hogy szinte kizárólag az amerikai meg a hong kongi nindzsás filmekre van kihegyezve.

Pedig én először az Öld meg a sógunt c. japán filmben láttam először famászó meg föld alatt kúszó nindzsákat.

www.youtube.com/watch?v=P1U7OWghrq8

www.youtube.com/watch?v=7E9YKISU218

Ez pont hong kongi:
www.youtube.com/watch?v=Gkkm52SWM3w

Abszolut nindzsa:
www.youtube.com/watch?v=GBtYiLFH85A

Dr. No 2008.08.24. 21:41:16

Na itt meg a brókerninják - volt már róluk szó egy posztban (Stuart Steen):

www.youtube.com/watch?v=yd_1HJbMngE

Dr. No 2008.08.24. 21:45:41

Különösen a néger ninja citromsárga-lila összeállítását ajánlom figyelmetekbe, fején a Winston által írt "nin ja" fejpánttal, a két szótag között kardozós-ugró figurával.

A ruhákat a filmen látható fényes, zizegős-gyűrődős anyaguk alapján valószínűleg PVC szemeteszsákból készíthették.

És minden nindzsafilmek nonpluszultrája:

www.youtube.com/watch?v=7XDCBe8Az2I

cx sew zz · http://atzwtz.wetzwtz.hu 2008.08.24. 22:17:09

Dr No: koszonom, koszonom!!

binko 2008.08.24. 22:37:20

Só Kosugi nevét hiányoltam, pedig szerintem ö azért elég rendesen odatette magát "nindzsailag".

berczib 2008.08.24. 22:47:18

jaj, gyerekek, elfelejtettétek a török ninjafilmek hangulatát? bizony, volt itt az is (ha nem, jogos a leszólás, én így emléxem)!

füligjimmy 2008.08.24. 22:48:19

Sho Kosugiról már született poszt, túl magas labda volt ahhoz, ogy Winston ne csapja le. Mellesleg nem akarok dicsekedni, de tegnap töltöttem le a Shógun árnyékában című filmet, kölyökkoromban VHS-en nagyon menő volt. Japó hanggal nem semmi, ráadásul olyan röhejesen esnek le benne a művégtagok, olyan műanyag lándzsákat, vagy dárdákat hajigálnak benne, hogy nem is értem, miért nem esett le ez nekem kb. 15 évvel ezelőtt. Bár az a film még szól is valamiről (becsület, kitartás, önfeláldozás meg ilyen fa...khm, baromságok)

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.08.24. 23:04:16

Jó írás:)
füligjimmy: ez borzasztő élmény lehetett:
"egész héten nem volt mit olvasnom, úgyhogy elővettem egy könyvet, és majdnem elkezdtem olvasni."
:DDD

Bambano 2008.08.24. 23:04:17

neked stand-up comedy-ket kéne írni...

G46 2008.08.24. 23:38:52

Üdv!
Én annyit tennék hozzá ehhez, h. anno kb. 20 éve, amikor a Nindzsa színre lép moziban(!) ment, minden film közül messze annak volt kicsiny városkámban a legnagyobb közönsége! A mozi a műv.házban volt, és volt odabenn egy kocsma is. A vászon mögüli térségből kihozták az összes széket, és a kocsmából is kértek székeket, és még így is mindkét fal mellett sorban álltak az emberek. Öcsém 10 évvel később rendszeresen járt u.oda moziba, azt mondja, a Godzilla volt az egyetlen film, ahol oldalt is ültek az emberek.

Dave_hu (törölt) 2008.08.24. 23:45:56

nálunk a faluban a következő olyan esetekre emlékszem, hogy széket kellett behozni:

- nicsak ki beszél
- miniszter félrelép
- armageddon

füligjimmy 2008.08.24. 23:46:22

Ez a japán kultúra (ahogy mi képzeljük), nagyon megragadta a fantáziánkat. Mondjuk a szelektív hulladékgyűjtés nem annyira. Leomlott a vasfüggöny, az Universal felirat jelent meg, nem a sarló-kalapács, és nem kellett hülye gyerekszínészeket bámulni (Pável, Pável, gyere gyorsan, Klaus feje beszorult a rácsok közé.). Voltak vijjogások, szamurájkardnak látszó tárgyak. Aki azt állítja, hogy nem iratkozott be valami karatetanfolyamra, hazudik, vagy nem élt akkoriban.

bazsa 2008.08.25. 05:42:29

A különböző ninjákról miért nem esett szó? Pl: víz-ninja, stb...

www.youtube.com/watch?v=WZGV_xOR0_I

Gecc 2008.08.25. 08:07:35

Bazsa

Ittend megtalalod... sot az egesz film felkerult, reszletekben.

zskategoria.blog.hu/2008/02/04/egy_kis_info_a_videohoz

Dr. No 2008.08.25. 08:51:23

Ez itt egy valóban informatív oldal a nindzsákról:

www.realultimatepower.net

Érdemes az EGÉSZET elolvasni, hogy megtudjátok, mi is az a Real Ultimate Power és kik birtokolják!

papugaja 2008.08.25. 09:11:14

Emberek, ez a "Szörnyek szigete" hihhhetetlen jó film volt.
Komolyan, ezt meg kell szereznem. Ilyen logikátlan szar forgatókönyvet még nem látott a ZS világ.
A legjobbak az ismétlődő snittek voltak, pl amikor a csaj botorkál a barlangban, és ugyanott botlik meg. Nem ugyanaz a beállítás volt kétszer, hanem ugyanaz a snitt...
A röfögő dínók...
Lorenzo Lamas. Már minden szart elvállal? Most nem tudom, hogy lehülyézzem, vagy tiszteljem az öniróniáját.
Átgázolnak a mérgező mocsáron, fejük tetejéig sárosak, de a mikis füles az patyolat maradt.
Egy jeleneten belül hol sütött a nap, hol meg tök borult volt.
Ahogy kaszáltak a gépfegyverekkel az elitkommandósok...
A durva kamerarángatás. De nagyon durva, behányós ám...
Szóval kell. Meg kell őrizni az utókornak. Tényleg csak a nindzsák hiányoztak.

Scientist · http://deadindian.extra.hu 2008.08.25. 09:21:26

én a fehér nindzsának szurkoltam

Kazimír 2008.08.25. 10:34:10

Scientist

Aki a szurkolás után fekete lett :)

Az EREDETI 2008.08.25. 11:15:42

"A főgenya főnindzsájáról általában kiderül, hogy amikor a fehér nindzsa kisgyerek volt ő szart bele a szusi müzlijébe. És a sebhely az arcán azért van mert a gyerekkorú fehér nindzsa felvágta az arcát a müzlis dobozhoz adott Godzilla hűtőmágnessel. ( Na jó, kinyírja a szüleit is. )"

Ez a kemény barátaim. Kiderül, hogy a jó nindzsa igazából eredendően egy geci és megrontja egy másik ember életét, aki gyerekkorában ért hatások miatt lesz rossz. Lehet hogy nélküle tök normális lett volna. De ha ez nem lenne elég felnőttkorában még meg is öli a "jó" karakter. A kurva anját én meg ezekért izgultam eddig a filmekben.

Dr. No 2008.08.25. 11:30:50

Ninjaharc-válogatás a Mestertől.

www.youtube.com/watch?v=R01YZ8SFGDI

Az "akik felelősök érte" rovatba kérnék egy Godfrey Ho-posztot!!!

Dr. No 2008.08.25. 11:43:41

Ninja szex:

www.youtube.com/watch?v=k6W_eLT_XR8

Ebben az a legjobb, amikor hadonászva, pörögve felugrik, aztán egy másik ruhában esik le - így öltöznek át a ninják:

www.youtube.com/watch?v=nxCAPMzPZ-Q

Full Metal Ninja (ez szerintem két, látványosan különböző filmből lett összerakva):

www.youtube.com/watch?v=KaU-ZbKuGNM

Gecc 2008.08.25. 15:45:54

Uuuuuristen! Na most mar aztan tenyleg szembekopnem a fiatal enem, amikor meg nindzsasat jatszottam!

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.08.25. 16:33:21

Én, amikor kicsi gyerek voltam, írtam a 3 kívánságnak, hogy akarok találkozni egy ninjával.


De már nem.

Mostmár inkább a halivudnapra megyek, lesz megint, jó kis amatőrfilmekkel kinzom magam :)

www.halivud.hu/haliday/

Seth 2008.08.25. 19:12:28

VÁÁÁ
Megelőztek az Urban ninja-val!!!

De most! www.youtube.com/watch?v=OpTaBulIL_w
www.youtube.com/watch?v=kzKcPiqmHN4

Itt van ő személyesen aki mindent tud a ninjákról, és olyan vagy mint Kerri Bredsó: nem félsz megkérdezni, válaszol. Mindenre! :D


Amúgy hiányolom a Ninja fegyverzet kiegészítést:

A ninja fegyvertára felölel mindent.
Bár a ninják alapvetően középkori fegyvereik vannak: kard, íj, dobócsillag, köpőcső (! hoppácska), tigriskarmok, némely fajtájuk hajlandó modernebb eszközökhöz nyúlni: lézeres csuklóraszerelhetőbizbasz, mérgesgázok, robbanólőszert köpködő éjjellátós puskák. (Lsd még a ninják és vegyvédelmisek csatája.) ÉS még akár hagyományos lőfegyvereket is viselhetnek. (Bár a Batman Begins-ben kérdéses mennyire voltak ninják.)

A ninják mindenkivel 1 lövéssel/csapással/köpéssel végeznek, kivéve a főhőst, akit csak megvágni tudnak.

A ninják különös ismeretőjegye hogy nem beszélnek: lehet hogy a maszk miatt... Igaz egyetlen hang amit kiadnak az a "ööööeehhh" miután a fehérninja legyakta őket.

Asszem most csak ennyire veszem el Winston kenyerét. :D

beren 2008.08.25. 22:23:49

Szerintem az állandó szaltózásuk a legidegesítőbb. Komolyan én még nem láttam ninját 15 métert normálisan megtenni, csak legalább két szaltóval, meg némi lopakodásba oltott bukfencezéssel(napfényben, fehér márványfal előtt fekete cuccban).

Dr. No

Az Öld meg a Shogunt gyerekkorom legkirályabb filmje volt a ninják ellenére. Mellesleg a főhős az első japán, aki Shakespeare-t játszott a briteknél. Amúgy ő volt a last samurai-ban a legtutibb vívó is, nem is illik a zskategóriába, le sem írom a nevét, mert még így kerül be a googliba. :o)

stoppos76 2008.08.26. 00:01:35

Ahhh, szörnyek szigete. Marha nagy volt, imádtam minden percét. A film feléig én sem jöttem rá, hogy lorenzólámász a főszereplő, de azt beírtam a hosszú hajnak, meg hogy nappal is a fején hordta az éjjellátót...

Nem emlékszik valaki esetleg, hogy mi a címe annak a nagyszerű zs kategóriás filmnek, amiben egy erdőben a halál nyírja a kommandósokat, akik közül három szőkenő?

DzsonMeklén · http://defenderdown.gportal.hu 2008.08.26. 01:15:53

Azt kihagytad, hogy a ninyják:
1, gyakran mérgezik a fegyvereiket, de ha a jó ninyjára támadnak, akkor nem, csak ha közönséges ártatlanokra (rendőrök stb.)
2, a ninják ha a földhöz basznak egy petárdát, bármikor eltünnek (büvésztrükk).
3, a gonosz főninják tudnak hipnotizálni is.
4, azok a tucatnindzsák, akiket valamilyen megmagyrázhatalan oknal fogva nem öl, meg a jó nindzsa, azok általában öngyilkosok lesznek, vagy a főgeci végez velük.
5, a bosszúra való felkészülésnek általában fontos része az újnyomorgatós meditáció, oly anyira, hogy sokszor a fóharc előtt a főgonosszal együtt is gyakran csinálják, ahelyett, hogy rögtön a lényegre térnének.
6, nyíl-, dobócsillag-, és kardelkapás nem gond...
7, főgeci must have mászókarom, to megkarcol főhős.

és még sorolhatnám...

u.i.:
FBI ügynök - ZSkarakter?
Vámpír - ZSkarakter?
Tongpó - színész

Dr. No 2008.08.26. 10:09:12

Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár:

Zombi Ninja Girls from Hell

www.youtube.com/watch?v=wgFEUOSmNpI

Dr. No 2008.08.26. 10:20:59

Zombi vs Ninja Eredeti cím:

Zombie Rival - The Super Ninja Master

www.youtube.com/watch?v=J-6LPNXrA8o

Minden ultrafos kellékkel rendelkezik:

- röhejes fehér színészek (Stuart Steen és Richard Harrison)
- nenonszínű nejlon szemeteszsákból készült "álca" ruhák + az elmaradhatatlan nindzsa-fejpánt
- logikátlan és követhetetlen történet két teljesen különböző filmből összerakva
- minden akadályt legyűrő, de a főszereplők ellen tehetetlen alnindzsák
- nincs beltéri felvétel (nem kellett díszletre és világításra költeni)

A Godfrey Ho-filmek állandó sztárja, Richard Harrison egyébként a következőt mondta ezekről a nindzsa-filmekről: "It made me feel like a prostitute" Vissza is vonult a színészettől a sorozat befejeztével. Egy csomó filmben szerepelt egyébként a tudtán kívül, a rendező ugyanis más filmekben is recirkulálta a vele készített felvételeket.

Seth 2008.08.26. 23:12:56

Azért ez a zombisninjás mos meglepett: nem lehet hogy ez 2 film trailerje összevágva???

Amúgy az ötlet maga nem hamvábanholt: nézük csak a zombikat nem lehet egyszerűen lelőni. Felgyújtani nem érdemes. Azonban a kard!
Újabb Zs forgatókönyv fogalmazódik a fejemben. :D

Dr. No 2008.08.27. 01:02:16

Seth: nem a tréler van két filmből összevágva.
Maga a film.
Láttam az egészet, tanúsíthatom.

Atolla 2008.11.14. 09:45:00

Párommal néztem meg a Szörnyek szigetét, azt hittem valami jó bozongatós...hát nem. Végigröhögtük az egészet.
Azon már én is gondolkodtam vajon mért nem tudnak a ninják szimpán csak futni, Lehet azért, hogy ne hagyjanak maguk után lábnyomot? Vagy csak túl vannak pörögve?Kár ,hogy a 10 percnyi szereplésbe kell belesűríteni minden tudományukat.Jóhogy szöveg már nem jut!

Cactus71 2009.01.12. 08:46:52

Az "Öld meg a Shogunt!" ninjáit nem bántani! Az legalább "realisztikus" ábrázolása a ninjáknak. A valóságban nagyjából pont ennyi volt a feladatuk. Kémkedni, és orrgyilkolni (Ha már ZS kat. Remélem Márai itt is felbukkan.)

nincsjonev 2009.02.08. 18:56:00

@Winston007: imádom, az a film a kedvenc vígjátékom! életemben nem röhögtem annyit! a számítógépes effektusok pedig majdnem olyan jók mint abban a jurassic parkos lövöldözős játékban a játéktermekben!

Count di Luna 2020.07.29. 15:49:48

Sonny Chiba is megérdeleme egy posztot, elég sok nindzsás-akciós izében játszott.

A minap ugyan egy (meglehetősen B kategóriás) szamurájos filmet néztem vele, amúgy Toyotomi Hideyoshiról szólt volna, de Sonny (Mitsuhide) simán ellopta a show-t, volt ottan kardozás, mesterlövészkedés régimódi puskával, egész csapat statiszta legyakás, a Honno-ji szentély jelenet totál videojátékba ment át, ott már röhögtem, Sonny drámaian megjelenik a lángoló díszletben, párbajt vív Nobunagával (persze közben megdumálják, hogy miért is), ugyan ez nem egészen így vót, de sebaj.

Ennél már csak a finálé volt szebb, ahol is Sonny egymaga néz szembe az ellennel (aki a főhős), mert a két extra, aki vele volt, kb. 3 másodperc alatt elesik, aztán előad egy drámai monológot, nem bánok semmit, és szeppukut követ el, hát ez se egészen így ment, de Hideyoshi elismerően bólogat, na látjátok feleim, így kell ezt.
süti beállítások módosítása