HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSsablon karakterek: Az elnök

2008.10.11. 12:01 Winston007

Filmes elnöknek lenni nem jó! Ahelyett, hogy aranyos pufi csajokat kergethetnének az Ovális Irodában mindenféle UFO-k, terroristák, vírusok és bacik törnek az életére. Pedig az elnök általában jóravaló naív csávó , aki csak jót akar alapvetően. Lehet, hogy nem tudja hol van London és a muszlimra azt hiszi, hogy egy új süti amit tejjel kell inni és Tomahawk rakétákkal köszön pár országnak, de azért jó ember. A gonoszak a tanácsadói: van a zsidó pénzügyes csávó, aki mindenben csak excel táblát lát ő becsületes általában, van a frigid picsa , aki jól néz ki de csak politizálni tud ahelyett, hogy a rámászna a zászlórúdra és rázná a seggét, ott a már megénekelt tábornok, aki mindenre atomot küldene és ne felejtsük a gonosz alelnököt.

Az elnök élete állandó veszélyben van, de szerencsére sokszor maga is jól képzett kommandós vagy harci veterán, ha pedig bazi nagy űrhajókkal támad az ellenség akkor csak vadászpilóta. De azért a napjainak nagyrészében csak ül a tanácsadóival és híradót néznek és döbbent arcokat vágnak. Majd bejön két fapofa egy aktatáskával amiben még durvább dolgok vannak vagy bejelentik , hogy elfogyott a Biblia Kansasben és bármikor a Fehér Házra támadhat néhány habzó szájú vicsorgó új evangélista. De az elnöknek a legfontosabb , hogy beszédet tartson, ilyenkor kiáll és megható beszédet mond és közben az egész országban mindenki őt nézi. Az emberek pedig bólogatnak, hogy milyen fasza gyerek ez az elnök, majd jön a nagy snitt ahogy az elnök kinéz az ablakon a lobogó amerikai zászlóra. Ha pedig megtámadják az elnököt akkor mindenki elé ugrik, még a kis mosómedvék is, hogy megvédjék őt. Aztán a film végén az érte meghalt testőr nyolcgyermekes többszörösen hátrányos helyzetű (néger,rokkant,homoszexuális, beszédhibás, kerekesszékes) családjának odadob egy köszit, közben úgy szipog mint Gyurcsány a vonatkatasztrófa után csak kicsit hitelesebben.

Az elnök első körben mindig le akar lőni valamit, ha a kisgyerekének a matchboxát diverzáns csótányok szállták meg a kertben azt is le akarja lőni. A nemzetközi jog vagy távolság nem számít a lényeg, hogy nagyot robbanjon. Ha pedig ezzel nem lehet megoldani, akkor hívja a tudósokat és ad nekik 24 órát esetleg 48-at, hogy találjanak ellenszert vagy megoldást. A tanácsadók közben lobbiznak, hogy melyik nagyvállalat laborját használják. Az elnök aztán rohadt dühös lesz és megkérdi: " Erről miért nem tudtam?" vagy "Nem igaz, hogy erről nem tudtam, hiszen én vagyok az elnök".  A polgármesterrel közeli rokonságban áll mert az események mindig választások előtt vannak és aggódik a közvélemény kutatások miatt. De valahogy még az UFO-k is tudják ki az ellenzék és először őket ölik meg. Fontos! Ha gyereke van az elnöknek, akkor az mindig szart kever: ha a drogok ellen harcol az elnök akkor tuti spanglizzik a kertben, ha az iszlám az ellenség akkor csadorban nyomja a siskebabot a mecset mellett.

Egy jó dolog történhet vele: összejön valami jó kis csajjal. De azok a filmek unalmasak.

22 komment

Címkék: zssablonkarakterek

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr6708381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2008.10.11. 14:41:45

A függetlenség napját nem bántani, nagy kedvenc :D

duran 2008.10.11. 16:54:27

ú, nagyon vártam már ezt a posztot:)

Wintston! Megint alkottál, gratulálok:D

Asidotus 2008.10.11. 18:41:21

"Kansasban elfogyott a Biblia" - na ezen majdnem meghaltam.
Ki kellene írni, mielőtt a blog betöltődik, hogy étel-ital fogyasztás az olvasás közben életveszélyes és tilos!

Dr Milton 2008.10.11. 19:11:49

Aggasztó a helyesírási hibák mennyisége.

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.10.11. 21:37:24

vacsad 2008.10.11. 14:41:45

juj, akkor arrafelé bajok vannak... zs film az hidd el :D


Dr Milton 2008.10.11. 19:11:49

érdekel ez egyáltalán valakit rajtad kívül? :D

Dr. No 2008.10.11. 22:17:23

Bill Pullman a Függetlenség napjában:

"Atomot nekik!"

Jack Nicholson a Támad a Marsban:

"Az embereknek tudniuk kell, hogy ha itt vannak a marslakók, a postát és a szemetet akkor is elviszik!"

Harison Ford Az elnök különgépében:

nincs jó mondása, csak üt.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.10.11. 22:36:54

Winston, adj szerk. jogot, és lektorálok szívesen. Főleg vesszők hiányoznak, meg linkek előző cikkeidre.

kopaszvarnyú 2008.10.11. 22:57:28

A helyesírás eddig precízebb volt, bár ez nem mérvadó.

Néger vagy női elnök csak a jövőben játszódó filmekben van.

Winston, nem tudom mi bajod van Kansas-szel, annyire nem lehet szar hely, azonkívül, hogy a redneckek egyik központja.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.10.12. 11:17:11

Varnyú: úgy néz ki, 2009-től már sci-fiben fogunk élni :)

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.10.12. 11:40:06

Vizibusz 2008.10.12. 11:17:11

várjál, még nem biztos, hogy ő fog nyerni :D

Ramon Serrano 2008.10.12. 12:11:18

Winston! Kivalo iras, de megfeledkeztel az elnok azon altipusarol, amelyik mindig alszik. Mindegy, hogy foldrenges, nuklearis tamadas, terroristak stb, o akkor is csak alszik.

Ilyenkor jon a kulcsmondat: "Ebresszek fel az elnokot!":)

Kazimír 2008.10.13. 09:00:37

Az elnök tanácsadó tábornoka általában tányérsapkában és annyi rendjellel közlekedik, hogy a fémdetektoros kapu leáll egy teljes napra, az információ feldolgozása végett.
Maga az elnök csak a "népért" aggódik, azért, hogy mi lesz kedvenc plebejusaival, akik őt remélhetőleg majd megválasztják még egy ciklusra. Saját életéért egyáltalán nem aggódik, bátran a golyók elé tartja felsőtestét. Szegény fekete, kétajtós szekrény testőrök pedig 2 év alatt megőszülnek a stressztől.

"Rendeljék el a narancs-fokozatú riadót!"

Mindfield 2008.10.13. 09:43:51

Egyetlen egy helyen láttam, hogy az elnök is gonosz lenne, a "Menekülés New Yorkból" című ZSeposzban. Gondolom senkinek nem kell bemutatni. :)

Fandor 2008.10.13. 13:14:06

És általában kemény döntéseket kell hoznia, ami előtt mormolja, hogy isten/a gyemekeink bocsássanak meg nekünk....

Quantumleap 2008.10.13. 14:06:55

Mindfield:

Abban gonosz? Hiszen öt mentik meg.

Mindfield 2008.10.14. 11:25:08

Akkor nem tudom melyik része, de azt tudom, hogy a végén ott állnak és az elnök már őrjöng, mert valami TV adás megy, aztán már a TV adásban is őrjöng, a végén meg Kurtrassel visszaküld mindenkit a középkorba mert felrobbantja a műholdhidrogénbombákat. Igen, asszem így volt.:)

Dr. No 2008.10.14. 12:29:54

Mindfield

Bocs, de a robbantós az a folytatás volt, a Menekülés Los Angelesből.

A Menekülés New Yoerkból-ban a végén az elnök leállítja a felvonót, amivel húzzák föl a falra Kurt Russelt/Snake Plisskent, hogy ő legyen a brutális nigger főgonosz csalija, és hisztérikusan ordítozva saját kezűleg géppisztolyozza le a csúnyabácsit. Egyébként Donald Pleseance játszotta kiválóan.

energiavámpír 2008.10.20. 09:54:16

az alvó elnök másik alfaja az, ahol már ugyan ébren van, de sosem látjuk, halljuk, maximum talán csak abban a montázsban, amikor fontos bejelentést tesz orszá...izé az egész világ népének - mondjuk ekkor jelenti be, hogy megaplutónium bombát fognak bevetni, mert minden embernek ez az érdeke, vagy valami ehhez hasonló.
az ilyen elnökre való hivatkozásnak is gyönyörű közhelyei vannak.
-pentagon, vagy bármi más hely, a lényeg, hogy legyen benne egy nagy - lehetőleg kék színekben dúskáló - terem, aminek a közepén egy brutálisan megvilágított jó hosszú asztal van, a plafonról lógjon le egy hangszóró, a háttérben pedig legyenek bazinagy világtérképet mutogató képernyők.
- az asztal természetesen körbe van ülve százezredesekkel(akiknek az óriási tapasztalatuk általában arra elegendő, hogy a "és most mit tegyünk?", "elvárom a sajtó teljes kizárását az ügyben!" vagy a "haladéktalanul támadnunk kell, amíg még megtehetjük" mondatokat variálják), pénzügyi tanácsadókkal ("ekkora összeget nem lehet csak úgy egyik percről a másikra előteremteni!"), valahogy mindig ott ül egy kifiaborja civil is (ő kiabálja mindig érzelemdúsan a "de hát itt ártatlan emberéletek millióiról van szó!", "az állampolgárainknak istenadta JOGUK van tudni, hogy mi folyik jelen pillanatban! úgy emlékszem a függetlenségi nyilatkozatban is mintha ez lenne leírva!!" szöveget, ha épp nem egy - alkalomhoz roppantmód illő - ismert európai filozófus gondolatmagvaival közli a tányérsapkásokkal, hogy ti micsoda egy menetelő balfaszok vagytok, az orrotokig sem láttok.)
ezen kasztokon belül tetszőlegesen kiválasztódik egy fő, ő fog mindig a főellenséggel beszélgetni a hangfalon keresztül. természetesen tegezve, mivel hát ők gyerekkori jópajtások - pár régi sztori is gyorsan szóba kerül, mielőtt a tárgyra térnének.
- van az asztalon egy ősi, bakelitházas, tárcsás telefon is - persze a tárcsa csak dísz rajta, ugyanis a kagyló felemelésekor elméletileg már közvetlenül az elnök szuszogását lehet hallani. persze mielőtt ez megtörténne akkor mondják ki a varázsigét: hívják föl az elnököt!

Atolla 2008.11.14. 08:30:21

Húú már kezdem megijedni, hogy kimarad az elnök gyereke. Bár erről lehetne külön poszt is hisz számtalan "elnökgyereke" tipus van ebben a kategóriában is. Az ötvenes évekből ittmaradt tárcsás telefon mindig piros valami oknál fogva...
Az elnöknek valakin muszáj levezetni a feszültséget ezért a film folyamát valakivel(Függetlenség napja) összverekszik illetve végigverekedi a filmet(Az elnök különgépe).Az elnök mindenhez ért de leginkább vadászpilóta bár ez már fenn említették és bármennyire is próbálják elrejteni ő megy! Az első az elsők között, ki akarja nyírnyi az UFO-kat, Arabokat vagy aki éppen jön. Az nem számít ha kihal az az emberiség de az USA elnökének élnie kell az egész pereputtyával. Érdekes sohasem tud az 50-es bázisról vagy a 7-es szekotorról amiről egy helyi kábelszerelő apukája hadovál, vagy csak egy fekete ruhás aktatáskás hapsi csöndesen beszél.Ilyenkor persze ideges számonkér majd jön a fent említett vad-
dászpilótás jelenet és a babérokat a "lakosság" egy kissé alkoholizmusban, depresszióban vagy bűnözésben megtévedttagja aratja le mert ez már csak így van az USA-ban A filmzene gyönyörű. A megtévedt lakos fia ill. lánya helyes vagy szép aki persze összejön az elnök gyerekével...persze a film elején mindig szidták egymást.A védelmi miniszer meg nyugdíjba megy
Füstöl meg romokban van New York de mindenki boldog és az elnök beszédet mond a világnak.

Atolla 2008.11.14. 08:32:55

bocs a helyesírási hibákért...
süti beállítások módosítása