HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSLIVE: Rambo 3

2009.11.22. 17:53 Winston007

Múlt hét vasárnap után újabb Rambo folytatás és újabb Zslive! 22:55-kor Megan Fox gépzsíros csöcsei után nézzük együtt ahogy Rambo megoldja az afgán válságot! Robbanások, kecskék, helikopterek és Trautman ezredes szokásos nézése. Ne feledjétek 22:55 Tv2! Én már nagyon izgulok!

Lehet kérem készülni még néhány korrekt banki ajánlat és Rambo leereszkedik közénk! Jók a reklámok mert máris tanultam egy új szót: "mikropulzálás". A szövegírónak máris jár az Ezüs Varangyfasz díj. Ja és  mi az a teljes értékű gabona?

Ohhhh, most remélem az összes kenós és minden rokonuk csuklik! Ennyi reklámot még életemben nem néztem végig....

KEZDŐDIK!

Amikor még Vajna is filmeket csinált és nem 40 évvel fiatalabb csajokat sunázott.

Trautman feltűnik a Fortressből a börtöm igazgatóval! "Fájdalmat! Fájdalmat mindenkinek!":)

Rambo már tekeri a smirgli papírt a kezére és leadja az előző részből ajándékba kapott nyakörvet. Viszont a haja nem változott az NSZK akkori válogatottjába is simán befért volna.

Ellenfele a sikerszakállas séróbáró akivel harci jengát játszanak.Közben a nézők az internetkorszak előtti fogadásban utaznak.Rambo a rúgásával majdnem lebontja a falusi kolosszeumot.

Trautman izgul az ő Johniejáért. Rambo harmatcseppekben izzad.

A szivaros sapkás faszi a Rockyból az öreg edző sárga reinkarnációja.

Hát ha rajtam múlt volna, maradt volna Rambo bádogosnak, ment volna a halál fel azon a 600 lépcsőn ott a 40 fokban.

"Vajon mit akarhat?" - kérdi Rambo. Vajon mit? Biztos nem a thai csirke receptjét. Ellenben hősünk ugyanolyan divatdiktátor, a kettőben piros pulcsi most meg hippi felső.

Húú, az amerikai csávon az a légy szemüveg nagyon raj. Na jön az érzelmi zsarolás, aranyos afgán gyerekek képeit mutogatja. Akkor még nem tudták, hogy majd ezek a gyerekek robbantják fel őket napi szinten.

Trautman személyesen megy Afganisztánba, de Rambot ez se hatja meg.  Inkább tovább építi a templomot. De az ezredes nem adja fel és megy lelkizni.Szerintetek Trautmannak van egyáltalán más ruhája?

Rambo leszámolt a múlttal! Vajon milyen módon ölte meg? Ez a szobrász hasonlat nagyon gáz.

Rambo megváltozott és a zene is drámaivá vált. A legdrámaibb tetőfedő dráma ever.

Trautman elment egy afgán dzsipes túrára. Ahh, kicsit se csapda szagú.

A rakéta alapján a hangmérnök ugyanaz mint a kettőben. Közben Trautmant megadta magát egy repülő hangnak. Ezt Rambo úgy tudja meg, hogy éppen egy 3 ember átmérőjű szekérkereket cipel. Hősünk rögtön önként jelentkezik, hogy az ezredest kimentse.

Rambo máris Pesavárban van a frizurája még mindig egyben van!

Ez a jelenet a díszletek alapján Sajóbábonyban is játszódhatna.

Az afgán csávónak nem tetszik Rambo. Kapott megint vagy 3 tonna fegyvert és látványos fluoreszkáló cuccot.

"Ellőttem pár töltényt!" MEGALOL 

Már megint reklám!!!! Ez hihetetlen!

Folytatódik!!!!!

Egy szovjet vörös csillagos szállódában ahol rögtön találkozunk Zajszán ezredessel a főgenyával és a vlagyivosztoki Fu Mancsu szemöldök verseny Lenin különdíjasával.

Az a Lenin kép ott hátul nagyon designos és milyen kis házi könyvtárja van. Trautman kioktatja a demokráciáról! Gonosz szovjet bácsik. Az ezredesnek most jön a nagy monológja. Vajon Bush látta ezt a filmet? :)

Rambo közben Overdose segítségével átvágtat a hegyeken és elérnek Afganisztánba.

Rambo korrektül összefoglalta az afgánok ősi mítoszát.

Zajszán kínozni kezdi Trautmant és neki is van egy tajgai jetije, akinek ugyan neve nincs de hónalj szőrrel kárpótolja a nézőket.

A Borat csávó áruló! Zajszánon miért van jampi bőrkabát?

Rambo közben odaért Sár citybe.Közben a szakállas afgán nyomja a propagandát. Egy orosz az orvos. Rögtön egy komoly taktikai értekezlet közepébe csöppentünk. Élethű maketten dolgozzák ki a tervet.

Az orosz nem tudja mi az a csatorna....meg se lepődtem.

Omar Sharif klón megszólalt.Újabb afgán népi sztorik jönnek, komolyan mondom a film után afganisztológiából fogok vizsgázni.

Rambo most fog kecske focizni.A kisgyerek tapizza Rambo talizmánját, de hősünk ma jó kedvvel kelt így nem kap egy agyvelő szaggató tockost.

A kecske foci Ronald játszani hívja!Az egész tábor felfigyel Rambo lobogó hajára. Hősünk ebben a sportágban is a legjobb, de közben a szovjet szurkolótábor miatt félbeszakítják a meccset.

Idáig Rambo 100 méteres körzetében mindenki meghalt csak Rambo nem.

Hősünk megtalálta a szakmai ágyúját és máris rohan oda.

Rambo rögtön megsemmisít egyedül egy helikoptert, a többi afgán meg se karcolta őket. Aztán hősünk jól elbújik egy szikla mögé így lehetőséget ad arra, hogy még egy óráig tartson a film.

10 rakéta , 100 golyó, 50 halott afgán és Rambo frizurája még mindig tart.

Omar Sharif lebeszélné Rambot, de ő már kisajátította magának ezt a háborút és rögtön két segítője is akad. Maugli és a szakállas afgán.

A szovjet táborban zajlanak a hétköznapok mint a Barátok köztben. Miközben Rambo a májkrém kenős késével aknamentesíti a tábor körüli területet.A reflektorok cikáznak de szerencsére 10 méterenként van egy szikla ami mögé kényelmesen elbújhat egy egész gyalogos hadosztály.

Rambo kése még a vasat is vágja és gondolom még azoxigént is kivonja.

Trautman figyeli ahogy a Village Peopleből a rendőr elhurcol egy rabot.

Közben hősünk az egész szovjet tábort aláaknázta. Jajj már megint ilyen áramos cuccal cseszegetik a foglyokat.

Rambo kicselezte Rexet és Mancsot.

A tank mindenki számára rémálom, Rambonak csak egy lehetőség.

Hősünk behatolt az épületbe!Közben az afgán haverjai is lerakják a bombáikat. Mindenki más időben indította el a visszaszámlálót de szerencsére majd később egyszerre fog robbanni mind.

Az első halott megvolt. Ellenőrizte a koponyájával az oszlop statikai képességeit.

Rambo egy kalasnyikoval lövi halomra a szovjeteket, csak azt nem értem ott miért van robbanás ahová nem rakott le bombát.

Mauglit eltalálta egy golyó, Ramboba meg bele állt egy fél farönk.

Hősünk kalasnyikovja korrekt, én úgy számoltam , hogy olyan 2000 golyót lőtt ki. De ehhez mondjuk egy visszafogott Lada méretű tár kellett volna. Na mindegy.

Rambo a kék piláccsal pince partyba kezd.Rambot nemcsak a golyó a szar se fogja.Hát  ha a kerítés feszegetés közben összeszarta volna magát senkinek se tűnt volna fel.

A tajgai jeti simán arrébb dobott egy Zilt. Zajszán rohadtul ideges és találóan szarházinak nevezi Rambot. Újabb Trautman monológ jön!

Hősünk vissza akar menni Trautmanért. Maugli annyit vinnyogott , hogy megkapta Rambo bizsuját. A gyerek még nem tudja, hogy fél Hanoi meghalt amiatt a zöld biszbasz miatt.

Epic jelenet jön! Rambo kiszedi a farönköt és felrobbantja a sebét.

Megint reklám......

Folytatódik! Rambo után két helikoter eredt.

Rambo már itt készült a Cliffhanger című filmre.Senki se számított arra, hogy megmássza a Marianna-árok méretű szakadékot.Közben Trautmanból gyrost akarnak csinálni az afgánok.

Hősünk véget vett a Ramadán bulinak, de Zajszán közben visszatér.Az afgán minek ült oda mitfahrernek? A Koránban már helikopter vezetési leckék is vannak?

Rambo elég hamar leszáll, mondjuk ebben a szovjet golyók is közrejátszanak.OFF: Ommm Rambo négyes kommentjén lefeküdtem keresztbe a röhögéstől:) Tíz pont!:)

Trautman már nem bírja a tempót, de azért empatikusan érdeklődik hősünk felrobbantott sebe után.

A petárdás nyíl újra akcióban! Ezúttal egy helikopter az áldozat. Rambo most ugyan egy kisebb méretű bomba elől ugrik el, de az legalább megint napalm.

A kommandósok még nem tudják, hogy a halál barlangjába jöttek, mert Rambo olyan mint a denevér lát a sötétben és ha kell a plafonról a fejükre szarik. Na hősünkből megint előtört a rádiós.

A tajgai jeti emberei egyre jobban fogynak. Trautman a barát: hazaküld , aztán a börtönből ledob a dzsungelba,aztán mehetsz érte Afganisztánba. Én beérem azzal, ha sörözés közben pukizna a lakásomban esetleg lehányhatja a szőnyeget.

A tajgai jeti rátámadt Rambora.Értem, hogy annak a gránátnak még fontos szerepe lesz ott a mellén.

Hát ez elég kínos halál volt.

Rambo és Trautman azt hiszi vége, de erre ott terem a 2. Vorosilov lövészdandár.

Rambonak egy aknája van de azzal is eltalálja 600 méterről a teherkocsit.

Na megjött a lovasság! De akkor hol vannak az indiánok?

Rambo közben lerohanja a lövészdandárt.Jól láttam, hogy az egyik oroszon rajta maradt egy német katonai sisak a második világháborúból?:)

Hősünk lába a nehézgépfegyvertől se szakad le.

EPIC SCENE COMING SOON!

Rambo a helikopter felé tart tankjával. Egy átlagos tankot legalább hárman kezelnek, Rambo egyedül.

Erre a jelenetre nem tudok mit mondani.

Tank vs. helikopter és Rambo frizurája még mindig tart!

"Majd legközelebb" Rambo tényleg visszamehetne segíteni az amerikaiaknak. De félek, hogy most Zajszán többet ért volna.

 Trautman, hogy tekegerti a kormányt. Vége!

Hát köszönöm a figyelmet. Jövő héten a Rambo 4 idején ugyanitt találkozunk!

 

 

 

207 komment

Címkék: zslive

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr231544272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KONAN 2009.11.23. 00:00:57

naná,hogy diskurálnak.

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:02:11

Rambo elfelejtette álcafestékkel bekenni a fogait , nem gondolt rá , hogy a tökéletesen fehér fogsora elárulhatja, Trautman jól kiképezte...John a fogaid mindig legyenek fehérek, ebben segít a white power

Rob Fleming-e vagyok? 2009.11.23. 00:02:39

Rambót minden háztartásba. Annyira durva... két méterre dobálja a kézigránátot a fahídra... én sírok. :):):)

ommm 2009.11.23. 00:02:52

a kötelező sebesülés
de nem tudják, hogy ez csak még jobban felpörgeti a GYILKOLÓGÉPET :)

KONAN 2009.11.23. 00:04:01

Fő a higiénia. Biztos jót tesz a pöce Johnny oldalának.

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:04:40

legjobb szerepe a gyereknek van, egy kis lejmolás egy kis pofázás, némi futkosás majd innen cipelik végig a filmen

Rob Fleming-e vagyok? 2009.11.23. 00:04:51

Ráadásul most elmenekül a csatornában... ezen ponton megfigyelhető a Tini Nindzsa Teknőcök inspiráló hatása a müvészre...

jürgen baromartz 2009.11.23. 00:04:56

megvágták a filmet. nagyszerű.

rohadjon le mindkét kezük tőből

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.11.23. 00:05:01

a szovjet különítmény szarban van ... szó szerint.

ommm 2009.11.23. 00:05:12

Mit nem adnék, ha most megjelenne egy sötét figura ls csak annyit sziszegne: John, én vagyok az apád.

KONAN 2009.11.23. 00:05:34

Vízalól feljövés lövéssel versenyszám. Sziklában jobb volt.

KONAN 2009.11.23. 00:06:19

Na? Ki a bika? Jó cucc volt az a pakisztáni koksz mégiscsak. Kikapta a vasat, mint Rocco a brét a punciból.

KONAN 2009.11.23. 00:07:11

Ennyi töltényhüvelyt a helyi romák simán bevittek volna a MÉH telepre.

jürgen baromartz 2009.11.23. 00:07:33

aaaazt a húsztonnás teherautót hogy a rákba borították fel

KONAN 2009.11.23. 00:07:50

Rambo maga a roham osztag.

Kövi 2009.11.23. 00:08:17

"Ki az, egy isten?!"
"Nem. Isten könyörületes."

GYÁÁÁÁ, mekkora

ommm 2009.11.23. 00:08:29

Isten könyörületes, ő nem lesz az.

Legkeményebb szöveg evör

KONAN 2009.11.23. 00:08:32

"ISTEN KÖNYÖRÜLETES,Ő NEM LESZ AZ" dumát halljuk majd most a MACHETE-ben !!

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:08:44

- sikerült! nem jöttek utánunk
- akkor jó...

Egy élmény Ramboval beszélgetni

KONAN 2009.11.23. 00:10:20

Johnny a pakisztáni orvoslás heiett inkább a puskaport választja.

jürgen baromartz 2009.11.23. 00:10:40

hű most jön a durva ááá

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:11:38

@KONAN: én is azt választanám :)

mizrolist 2009.11.23. 00:11:39

Egy adagnyi flambírozott Rambo rendel.

jürgen baromartz 2009.11.23. 00:12:05

naná hogy a reklám 60 decibellel hangosabb mint a film, be is szartam majdnem

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:12:27

Ha Rambonak minden tölténye elfogy , és a kését is elhagyja akkor sem esik pánikba mert a testéből materializál bármi fegyvernek valót

KONAN 2009.11.23. 00:12:48

Reklám. Addig hozok egy kis ágyas szilvát a a sok popkornra.

ommm 2009.11.23. 00:13:01

@jürgen baromartz: Úgy, hogy az egy sima "csak" 5 tonnás GMC volt :)
Egy olyannal meg bírjon már el a főizomgenya...
Különben nem lenne méltó ellenfél

Kövi 2009.11.23. 00:14:22

@KONAN: Meg tudom érteni...

jürgen baromartz 2009.11.23. 00:16:54

@ommm:

"csak" 5 tonnás GMC, mi? köszike.

:)

ommm 2009.11.23. 00:18:09

A IV. részt láttátok már?
Megszereztem Rambo egész szövegkönyvét belőle!

1. Don't go!
2. Quiet!
3. No.

ommm 2009.11.23. 00:19:56

Na, jöhet a tank.
Ehehe

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:21:28

Rambo siet felkúszni a sziklán, hogy a most ébredező Trautmannak ágyba vigye a kávét

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.11.23. 00:22:52

és itt forgatják az új Rammstein klipet is.

KONAN 2009.11.23. 00:23:35

Reklám alatt toltam egy kis Ágyas Big MAc-et, vagyis: HP-szalonn-HP-szalonna

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:24:30

az afgán nők is perfekt angolosok mert értik Trau minden szavát

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.11.23. 00:25:07

a szovjet specnaz-os M16-ossal lövi a saját helikpoterét

KONAN 2009.11.23. 00:25:12

Rambo ne tudná vezetni? ejj...

KONAN 2009.11.23. 00:25:49

Ugyanaz a füstgép a kopterben mitn a 2-ben.

ommm 2009.11.23. 00:25:52

Minden helikopter egyforma. És Rambo mindet tudja vezetni is.
És ha lezuhan EZ nem robban mindjárt...

KONAN 2009.11.23. 00:26:32

Egyből le is égett a kopter tűz.

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:27:01

megvárták amíg Ramboék lelépnek és egyből széthordták a roncsot

KONAN 2009.11.23. 00:27:35

Na MI-24 akcióban.

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:28:35

Rambo most edz a londoni olimpiára, íjászatban indul

ommm 2009.11.23. 00:28:41

A hatos inbusz varázsa...MINDIG legyen nálad

KONAN 2009.11.23. 00:29:25

A főgeci kibaszott jó lehet billiárdban, hogy hirosimával csak úgy betalált a lyukba.

KONAN 2009.11.23. 00:30:35

Szériafelszereltség a kihangosító a harcihelikoptereken.

ommm 2009.11.23. 00:30:59

@KONAN: Az hát :)
Meg amit szétlőtt sem egy UH-1-es volt valami idióta orr-résszel :)

Jön a klasszikus, csendesgyilkolós-rész.
Harmadszor

KONAN 2009.11.23. 00:31:22

ja az rádió volt. Na mindegy...

KONAN 2009.11.23. 00:33:05

alap, hogy a Specnaz kommandósok beállnak a barlang közepébe fedezék nélkül.

KONAN 2009.11.23. 00:33:51

Rambo vs Jeti. Pakisztáni koksz reklám.

Frederico 2009.11.23. 00:35:12

Sajnos csak most tudtam elkezdeni nézni a Rambot, de látom semmit nem változott:) A csávesz szarul megszívta..:)

ommm 2009.11.23. 00:35:20

..mondják, hogy a polírozott, fényes penge igazi, katonai cucc. nem törik meg rajta a napfény sosem, hogy kilométerekre ellátszik...

KONAN 2009.11.23. 00:35:32

Hirosima jelenet TANGO&CASH-ből.

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:36:25

Rambo egy új nyakkendőkötési technikát akart mutatni de a ruszkit nem érdekli az imperialista divat

KONAN 2009.11.23. 00:36:39

Pakisztáni betyárok VS nehéz tüzérség

ommm 2009.11.23. 00:36:48

Mai játékunk: fedezzen fel EGY eredeti, orosz járművet a képen!

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.11.23. 00:36:58

Magyar fegyver is feltűnt Trau kezében egy AMD 65

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:37:48

csillió kilométerről ellőnek a lábuk elé de ha el kell találni őket az már nem megy, érthető

KONAN 2009.11.23. 00:37:58

Az a lövészárok hogyan került oda ?

mizrolist 2009.11.23. 00:38:29

Lovasrohammal a tankok ellen... ez a lengyeleknek nem jött be.

KONAN 2009.11.23. 00:38:39

Na, jönnek a NY-i taxisok lóháton. Gondolom a tankokra pályáznak, hogy leadhassák a színesfémgyűjtőbe őket.

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:39:01

na ez kb. Német vs. Lengyel WWII

jürgen baromartz 2009.11.23. 00:39:39

ezredesünk milyen vidám arcot vágva gyilkolja a komcsikat, heheh

ommm 2009.11.23. 00:39:46

és volt ott egy civil platós kisteher egy gépágyúval!
az orosz oldalon!
hoppá

KONAN 2009.11.23. 00:40:38

A tankokat ált. hazavágja 1 darab molotov koktél...

dutch 2009.11.23. 00:41:17

A lovakat mivel nyugtatózták, hogy le se szarják a robbanásokat?

KONAN 2009.11.23. 00:41:40

A helikopter gépágyúja biztosan nem szagatta volna le Trautman lkábát tőből.

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:42:12

még jó hogy Trautman nem kérdezte meg Rambot, hogy tud-e tankot vezetni mert ha nem tudna kkor most jó nagy szarban lennének

ommm 2009.11.23. 00:42:17

na most, nem véletlenül van minimum 3 fős személyzete egy tanknak
John megoldja egyedül.

KONAN 2009.11.23. 00:42:20

Hollywood tipikus: ki rántja el TANK vs HELIKOPTER

area51 2009.11.23. 00:43:22

Érthetetlen, hogy ruszki parancsnok miért gpu-val akarja elintézni a tankot, holott a szárnyvégen ott a páncéltörő rakéta.

KONAN 2009.11.23. 00:43:52

Már hogyne lenne túrista. Először jár Afgánban.

ommm 2009.11.23. 00:44:58

És egy újabb nép hálás ezentúl John Rambonak.
Mondjuk, elég ügyesen ellesték tőle a trükköket...

mizrolist 2009.11.23. 00:45:29

Azért mókás, hogy ezután a Holló lesz...

KONAN 2009.11.23. 00:45:55

Nagy só lenne, ha 5-ben visszamenne Johnny fiú most az Amcsik oldalán és odabaszna a Borat klónoknak meg Omar Sharif-nek.

Taknyosmakikaki 2009.11.23. 00:46:00

a kivágott jelenetek között van, hogy Rambo így kiállt fel a végén...B+ Trau forduljunk vissza a kiskrampó gyerek lenyúlta a bukszámat, abban volt az útlevelem

ommm 2009.11.23. 00:46:58

Uraim, egy élmény volt.
Ja és Rambo 3 továbbra sem ZS kat. :)

KONAN 2009.11.23. 00:47:00

0:44 perckor amúgy miért reklámoznak PA-DÖ-DÖ gyermeklemezt a TV2-n?

KONAN 2009.11.23. 00:47:43

@ommm: idővel minden akciómozi ZS-vé avanzsál.

Kövi 2009.11.23. 00:53:38

Kurvajó! Jövő héten jön a John Rambo!
Ugyanitt ugyanekkor, fiúklányok!

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.11.23. 01:34:59

Na ez volt ez első Zslive, amit sikerült élőben elkapnom. Erről a filmről van egy régi emlékem. Még a jó öreg hangalámondásos kazettán volt meg. Annál a résznél, mikor jön a helikopter, az afgán faluban mindenfelé menekülnek az emberek miközben halomra lövöldözik őket, a képernyőn egy rakás asszonyt látunk, akik torkuk szakadtából üvöltöznek, mire a hangalámondás, nyugodt férfihang: jaj............jön a helikopter.
Erre amíg élek, emlékszem. :)

Amúgy jó kis film, így a történelem függvényében ironikus a sztorija, gyakorlatilag arról szól, hogy Rambo megy és egymaga hatalomra juttatja Osamáékat. Kössz Rambo... :)

renevol 2009.11.23. 03:01:55

Kíváncsi lennék, mit mondanak a mai Rambók a filmben idézett közmondásra, mi szerint (kb.) "3 dologtól mentsen meg minket az Isten: 1. a kobra mérgétől, 2. a tigris karmától, 3. az afgánok bosszújától".

KenSentMe 2009.11.23. 05:23:44

Nekem az tetszik ebben a filmben, hogy mindenre választ kapunk

- Rambo azért nem hord a mellén kézigránátokat, nehogy valami ellenfele, akivel bunyózik, kirántsa a szeget, aztán ő is felrobbantjon.

- Rambo azért nem öltözik fel rendesen, meg azért nem hord normális fegyvert, mert azoknak súlya volna.. és akkor nem tudna ilyen szexin futkosni, meg ugrálni, meg mászni, meg ilyenek.

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2009.11.23. 07:31:07

kicsit belenéztem a transzformerszbe. nos az annyira gagyi szar volt, hogy még erre a blogra sem férne fel. a rambó sokkalta jobb nála.

stoppos76 2009.11.23. 10:36:12

Elképzeltem a Rambó 5-öt, amiből csak rövidfilm lesz, mert egyszer Rambónak is eleg lesz.

Trautman megjelenik a dél afrikai dzsungelben. Most Rambó ide bújt, de itt is megtalálták.

- John, el kell menned újra Afganisztánba, kimenteni egy rakás pilótát, akiket fogva tartanak a gonoszok.
- Mi? Már megint bevonultak a ruszkik?
- Nem, most mi vonultunk be és az afgánokat kell majd lelőnöd.
- Elment az esze ezredes?
- Figyelj ez nagyon fontos, Obama elnök külön téged kért.
- Ki ez az Obama elnök?
- Nem is tudtad? Az Egyesült Államoknak most afro-amerikai elnöke van.
- Miiii? Néger elnök?? Elmész te a picsába a hülyeségeiddel Trautman.

Ezzel Rambó beveti magát az Amazonaszba és elúszik. Na így képzelem én ezt.

Hang Ember 2009.11.23. 10:37:50

Ez a Rambo gyerek biztos drájvettertaftot vagy mi a lógenyát használt. Az ugye minden körülmények között megtartja a frizurát...

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.23. 12:11:41

Na igen felmerül bennem a kérdés hogy amerikában Rambo most pozitív vagy negatív hős?
Merthát a ruszkik ugyanazt csinálták mint amit most az usákok... :-)

Lestat a vámpír 2009.11.23. 16:44:43

Ezt a rész bevallom valahogy sosem szerettem. A többi kedvenc de ez szerintem a leggyengébb. Most sorolhatnám, hogy mi miatt de inkább nem teszem, mert hosszú. Manapság pedig főleg egy dolog miatt érdekes a film, mégpedig amiatt, hogy tökéletesen meg lehet figyelni mennyit változott az aktuálpolitikai helyzet az eltelt 20 év alatt. Hogy akik hajdan felszabadították Afganisztánt, most épp azok tartják megszállás alatt, sokszor inkább kevesebb, mint több sikerrel.
A végére pedig pár érdekesség. A Rambo 3 1988-ban két rekorddal is bekerült a Guiness rekordok könyvébe, mégpedig a legdrágább és a legerőszakosabb film kategóriájában. 90 millió dolláros költségvetése akkoriban valóban a csúcs volt, és sok szabadidővel rendelkező emberek még azt is megszámolták, hogy kb. 220 erőszakos jelenetet tartalmaz a film, a bodycount pedig kb. 115 embert tesz ki. Ezt egyébként a Nagy durranás 2 ki is parodizálta.
A másik pedig az, hogy Afganisztán egy rohadt szerencsés ország, mert abban a megtiszteltetésben lehetett része, hogy két év alatt, a két elsőszámú mozis akcióhős is felszabadította a filmvásznon. Bizony 1987-ben James Bond tette tiszteletét az országban Timothy Dalton megformálásában a Halálos rémületben című epizódban, '88-ban meg ugyebár Rambo perzselte fel a fél megszálló orosz haderőt.

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2009.11.27. 17:38:23

MA 21:25-kor a TV2-n Rajtaütés! Kihagyhatatlan ZS!
Live nem lesz?
süti beállítások módosítása