HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSklasszikusok: Országúti diszkó

2008.10.24. 18:07 Winston007

Erről a filmről régóta terveztem már egy kis posztot, az extra motivációt végül egy közös ivászat adta ahol könnyesre röhögtük magunkat zenbuddhista bundesliga sörényes sztárkidobó csávót alakítót Patrick Swayze filmen. Filmesztétikai szempontból én a Grease szellemi utódjának tartom, ahol megmutatják mi lett a fiúkkal 20 év múlva. Az egyik kidobó guru lett a többiek meg sörivó kamionsofőrök és helyi vagány csávó klubtagok. Akik két feles után azt hiszik, hogy ők lettek a falu Mike Tysonjai. A sztori rém egyszerű, Swayzet átcsábítja egy ilyen vidéki szórakozóhely tulaj a saját késdobálójába rendet rakni, a helyszínt kábé úgy kell eléképzelni mint a Flinstone diszkót Nyíregyháza után kicsivel. Egyszóval nincs benne Michelin-kalauzban az biztos, de főhősünk rögtön rendet rak. Először a közelgő válság miatt kicsit leépít a személyzetnél, majd marketing és PR akcióba kezd és növeli a forgalmat. Közben azért párszor megpróbálják megverni , de Spock nyugalmával és egy másnapos klingon harcisságával leveri az ellenséget. Ez azonban nem tetszik a Ben Gazzara által játszott Brad Wesleynek, aki helyi Stadlerként uralja az egész várost. Szóval ebből az alapvető szakmai konfliktusból + abból, hogy Patrick blokkolja a főgenya volt csaját egy egész helyes kis lokális balhé lesz.

De Patrick Swayze segítséget hív! Sam Elliott ezúttal nem a szokásos borostás,kiégett pisztolyhőst vagy a borostás,kiégett katonát, hanem (kapaszkodjunk!) a borostás,kiégett kidobót alakítja. Micsoda színészóriás! Szóval oda sántikál de a vigyorgáson kívül nem csinál semmit, még amikor megölik akkor is vigyorog. Azonban a sablon karakterek kapcsán már említett bosszú boost beindul: Patrick Swayze csinál a Mercedesnek egy ingyen reklámot majd lezúzza az egész kansasi bugris brigádot. A végén pedig néhány helyi vállalkozó klaszterbe tömörül és kiszorítják a főgenyát a piacról egy nagyon komoly ólom tranzakció segítségével. De előtte azért a kifingott mackónadrágjában lekaratéjozza a helyi kung-fu parasztot és elég csúnyán kivégzi. Pedig szerintem csak segíteni akart kézrátétel segítségével a gégéjén mert az csak 20 százalékos volt. Mindegy. A hullából pedig aranyos kis csónakot csinál és a tóba tolja.

A végén övé a csaj meg a dicsőség, és a Ghost főszerepe. Nekünk meg nem maradt semmi, csak a nagy kérdés , hogy Dirty Dancingban miért nem verte agyon a kiscsaj apja Patrick Swayzet.

51 komment

Címkék: zsklasszikus

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr31730049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blogíró · http://agyvihar.blog.hu/ 2008.10.24. 19:55:35

Erre emlékszem régről. Akkor nagyon tetszett, hogy Swayze hogy lenyomja a gonosz verekedőket.

Ma már valószínűleg nem tetszene. :D

Kúrcsány Ferenc 2008.10.24. 20:01:16

Milyen a "kifingott mackónadrág"? Hátul már egy praktikus lyuk van?

Duplalányos 2008.10.24. 20:10:28

Ha jól emlékszem, ebben a filmben szerepel Jeff Healey is (RIP), a legendás vak bluesgitáros (aki térdére fektette a hangszert, úgy játszott).
Maga a film tényleg feledhető

Crni 2008.10.24. 20:17:54

A csaj viszont überkurvajó. Emlékszem, 89-90 telén láttam a Gázgyár művházban Óbudán, és azóta is emlékszem a "dugnak a padláson" jelenetre.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.10.24. 20:38:45

Régen láttam, egész jó volt, van ennek folytatása is, Swayze nélkül

Ferragamo 2008.10.24. 20:40:41

Viszont a beteszem a szélvédőn a stoptáblát, nálunk klasszikus lett! Azóta is használjuk a baráti társaságban mint a fenyegetés legmagasabb fokát! Szinte már üti a lófejet teszek az ágyadba fordulatot!

füligjimmy77 2008.10.24. 20:53:42

Oké, már megint a Nyírség, nagyon vicces. Voltam néhány hete Pesten egy barátomnál, és úgy döntött, megmutatja, milyen a nagyváros hétvégén. Első hiba: az egész város bűzlik, mint egy benzinkút egy pöcegödör mellett. Második: egy hangyányit veszélyesebbnek éreztem, mivel ott nem berúgott szakmunkástanulók csinálják a balhét a Ramocsa-Bakta-Levelek tengelyt érintő dizsibuszon, hanem mindenféle bevándorlók, és egyéb sittesek. Harmadik: a pestiek is elég nagy taplók, sőt, igazi nagyvadat csak arra találni, pedig azért van összehasonlítási alapom. És ők taplóságukat még a művelődési lehetőségek limitáltságára se tudják fogni. Magyar környezetben inkább fővárosi diszkóként tudnák leforgatni, főszerepben a balettot spirituális utcai harcként előadó Kamarás Ivánnal, a főgenya Gesztesi Károly, a magyarok válasza Samuel L. Jacksonra.

venator · http://venator.blog.hu 2008.10.24. 20:58:33

Ez egy lassan 20 éves film, akkoriban nem volt ez olyan rossz kis mozi. Sőt most sem az. Uraim! Mr. Wade Garrett! :))

Radzeer2 2008.10.24. 21:01:36

A főgenya dagadt cimborája "nem emlékezett" semmire,mert rádőlt egy medve.Cinkos kacagás volt az jók oldaláról.Arra a "poénra" csak azért emlékszem,mert ultragagyi volt.Amúgy jó film volt a maga idejében.

2008.10.24. 21:01:45

Szerintem Swayze verte agyon a kiscsaj apját. Csak utólag azt a jelenetet kivágták.

A magyar verzió ötletéhez csatlakozva!
Sam Elliott szerepére Benkő Dánielt tudnám javasolni. A főgenya exmacáját játszhatná Kelemen Anna vagy Micsel Vájd.
A kidobók szerepében: Fekete Pákó, Gáspár Győző, Németh Kristóf, Rékasi Károly - például.

Én behoznék egy régebbi szálat a történetbe.
Kamarás első mesterét, akit Növényi Norbert alakítana. Ő tanította az első tökönrúgásokat az akkor még kisgyermek főhősnek.

Így elsőre ennyi.

hebrew_hammer 2008.10.24. 21:12:15

Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem-e: Volt már Zssablon a Főhős expartneréről, akinek a sírjánál (menyasszonyánál) lehet sírva esküdni, hogy megbosszulom én ezt Joe, meg én!
Ez az ember rendszerint főgenya által hal halált, amelyet a főhősnek szántak?
Ti ezt jobban ki tudjátok fejteni.
:)

Winston007 2008.10.24. 21:22:47

Kurcsany Feri,


ugy gondolom jol osszefoglaltad a lenyeget.

gaz 2008.10.24. 21:26:26

Nem ide tartozik de Frankó Néró mikor lesz?

csavargo 2008.10.24. 21:40:01

most nem azé, de kiscsávóként nekem nagyon bejött a film, és a maga korában nem is volt rossz :) szerintem legalábbis :)

Freechild 2008.10.24. 21:41:06

Ez szemét egy post... Személyes sértésnek veszem.
Régi nagy kedvencemről van szó. A maga korában nagyon is jó film volt. Mostanában ujranéztem és még elő tudtam hozni a hangulatot...

Hebrencs 2008.10.24. 21:45:09

Hjam. Kb annyira volt nagyon jó, mint a Gördeszkás Love Story Cory Vebsterrel vagy ki a búbánatos picsával_:) Gyerekek azért volt nagy, mert nem volt jobb és még az is lehet hogy kölykök voltunk. Rendben van, hogy nézzünk mindent a maga idejében de azért ne emeljünk már piedesztálra egy futottak még kategóriás filmet. Mert ez alapján az élőhalottak feltámadása is nagy volt, sőt a váratlan utazás is.

Senderos 2008.10.24. 22:08:07

volt már a sablon katasztrófafilm?
békés kisváros, új lakó érkezik, 35-40 év körüli fehér, egyedülálló férfi, háborús veterán vagy ilyesmi. rövid idő után észreveszi h vmi nem stimmel a városban. közben megismerkedik egy helyi, korabeli egyedülálló nővel, aki maga neveli a lányát, és általában tudós vagy orvos(és majd a kórházban dolgozik ügyeletesként, mikor beüt a gebasz). eleinte ellenszenves a faszival. a férje amúgy vagy 10 éve halt meg, aki már akkor látta a most közeledő katasztrófa nyomait, és pont felderítés közben ölte meg őt a mutánspók vagy istentudja mi, de hivatalosan szívrohamnak v ilyesminek könyvelték el, amit a csaj sosem hitt el. közben a főhős megpróbálja figyelmeztetni a polgármestert meg a helyi seriffet, de ők nem hisznek neki, meg ha igen, akkor se akarják, hogy a szart kavarja, mert most épült fel az új, a várost felvirágoztató lakópark a kígyófészek felett és nem akarják, h elzavarja a lakókat. közben lassan elkezdenek potyogni a hullák, mindenki értetlenül áll. a főhőscsaj lakásába is bejutnak, de a csávó pont arra jár és megmenti őket. innen kezd hinni a főhősnek és együtt lobbiznak a városházán a közbelépésért, közben persze közelebb is kerülnek egymáshoz, vmint a csaj gyerekének is szimpi a faszika. egy pár fős csoporttal akcióba lendülnek és meg is találják az epicentrumot, de ekkor meglátják hogy a mutánshangyák már kirajzottak onnan. közben beszakad az elhagyott bánya bejárata. a fekete kutató/rendőr/önkéntes meghal, de a többieknek sikerül kijutniuk. ekkor már kitör a pokol a városban, mindenki próbál menekülni, a mayor és a sheriff belátja h igaza volt a palinak és melléáll.próbálják hívni a nemzeti gárdát, de az intelligens szentjános bogarak elrágták a kábeleket. a főshős kidolgoz vmi tervet, amivel meg fel tudja robbantani rovarkirálynőt és véget vethet az egésznek. együtt indulnak el, de vmi közbejön és a főhősnek egyedül kell befejeznie. még a nagy showdown, a final act előtt a csaj megcsókolja a faszit, és bevallja, hogy szereti.a faszika elindul. vmi amatőr védőfelszerelés van rajta és lángszóróval írtja az előtte heringszerűen összepréselődött, atomfertőzött, világuralomra törő rákosi viperákat.végül eljut a hipocentrumba, a titkos katonai kísérletből létrejött, tüdővel lélegző, két lábon járó cápák forum romanumjára, a capitolium lépcsőire.itt megtámadja a főalfahím, de sikerül kivédeni, sőt, közben még vmi trükkel rászerel a hátára 2 tonna robbanóanyagot, ami el is kezd visszafele számolni. a csávó menekülni kezd a barlangból, de közben megint leszakad a mennyezet a járatban és ott reked. a kint állók, csak azt látják, hogy vmi kurva nagyot robban és ég minden. a nő siratni kezdi a hősi halált halt főhőst, de egyszer csak vki próbál kikászálódni a romok közül. a faszi az. fején összeturmixolt potrohtrutyi, tűzálló ruhájáról folynak az összetrancsírozott peték. a csajt nem érdekli, odarohan, magához öleli és megcsókolja a csávó zöld pókgenyás száját. közben a polgármester cimbizik a közben kiérkezett fbi-jal meg nemzeti gárdával,majd odamennek és köszönetet mondanak a hősnek. ugrunk pár hónapot, a renovált város virágzik, a faszi meg a csaj boldogan él az új kertesházukban a gyerekkel. happy end

rookielamer (törölt) 2008.10.24. 22:31:32

ja, happy end, de a végefőcím előtt a kamera lemegy a ház alá, ahol elkezd mozgolódni egy zöldesbarna rücskösmutáns dínótojás.

yenoee 2008.10.24. 22:53:00

Igen, Jeff Healey ebben játszott. Megdöbbentően hitelesen alakított a többiekhez képest, mert nemcsak vak volt, de még gitározni is tudott :)
RIP amúgy, nagyon szimpatikus fickó volt.

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2008.10.24. 23:11:02

ebben csak az volt a szép, h aki a maga idejében látta az épp akkor fiatal volt...

most már kínzásra is lehetne használni, a ghosttal, dörtidenszinggel együtt

fúúúj, a 80-as éveket ki kellene törölni a történelemből

füligjimmy77 2008.10.24. 23:20:22

Nekem meg egyébként hiányoznak az ilyen filmek, amiben csöcsöket mutogattak cél és értelem nélkül, torkokat tépnek ki, vedelnek, bagóznak, nincs semmi cselekmény. A mai akciófilmeket meg megöli a PC, ami csak 21. századi köcsög hippiduma, és azok találták ki, akiket állandóan megruháztak a suliban, és nem volt nőjük, vagy pasijuk.

zsemle 2008.10.24. 23:20:25

A maga idejeben nagyon jo filmecske volt ez.

Olyan jo csajt meg azota se sokat lattam.

zsemle 2008.10.24. 23:25:03

Terepjaro, nem voltak olyan rosszak azok a nyocvana evek. Megkockaztatnam, hogy lenyegesen jobbak voltak mint ami ma megy. Pl a jo filmek (eredeti Star Wars, Terminator, 8-ik utas, Princess Bride, stb) es jo zenek tobbsege (Pink Floyd, stb) mind a 80-as evekben keletkezett.

faramir 2008.10.24. 23:26:05

Senderos

Valamiért egyből beugrott a Dante pokla..:)

Ne tagadd le mit szerettél fiatalon! 2008.10.25. 00:21:39

Akkoriban ez egy "A" kategóriás akciófilm volt, a Ghost említését nem is értem az még "szakmailag" is elismert minőségű film. Az hogy ha ma kihoznák újként akkor lehet, hogy "Zs" lenne, de hát változik a világ...
Szóval nagyon messze van ez a Zs-től, persze aki ma találkozik vele, az meg nagyon fiatal és nézzen helyette műanyag broáfot.

bádogdobos 2008.10.25. 00:24:40

ez a szüzsé megunhatatlan. elvitathatatlan érdem, ahogy a rendező a képi realizmus eszközeivel bemutatja mindazt a problémát és feszültségekkel teli nehézséget, amit már ismerhetünk a Száguldó bosszuálló című filmből.
Ámbátor : nem az a nagy dolog, ha egy nőért majdhogynem nyiratod magad, hanem az, hogy ha kinyírnak,utána vissza is jössz!

SárgaVihar 2008.10.25. 03:52:23

Még Rutger Hauernél 'ugrott be' Brion Jones neve. Mellette meg naná, hogy Tim Thomerson. Nagyon nagy Zs - arcok! Jó lenne itt látni őket.

SárgaVihar 2008.10.25. 03:55:20

Még Rutger Hauernél ugrott be: Brion James és Tim Thomerson. Nagyon nagy Zs-arcok. Jó lenne látni őket itt a tablón:)

kujoon 2008.10.25. 05:35:04

Bocs az offért, de én úgy hallottam, hogy a fickó neve Patrick Scheisse (ejtsd: Shállysze) , esetleg angol nyelvterületeken Patrick Shit.Amúgy meg ki találta ki ezt a baromságot, hogy Michelin-kalauz?Hogy a tökömbe jön ahhoz egy gumigyár, hogy éttermeket, szakácsokat minősítsen, és élet-halál urát játsza a témában??Vazze...eszem megáll.

bolomba (törölt) 2008.10.25. 05:35:28

szerintem nem roszabb, mint a SinCity. az se szol ennel tobbrol. sot! a 80-asa evek meg a legjobb… kiveve a mainstream resze, annak java mehet a kukaba.

Pisti 2008.10.25. 05:44:39

szerintem minden ma 20-25 eves ember eleteben mely nyomott hagyott a film televizios premierje :D

ps a flintones disco egyszeruen parades :D

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.10.25. 07:21:27

Ne tagadd le mit szerettél fiatalon! 2008.10.25. 00:21:39

vazzeg ezt a nevet most találtad ki. :D

az ember ha tapasztalatlan valamilyen téren, akkor a kevésbé igényesebb dolgokat is jónak találja. ingerszegény volt akkor itt a környezet filmtéren valld be. ;)

suzukis 2008.10.25. 08:58:59

Látta esetleg vki a Neon City-t? Mottó: "Végy egy jó nagy levegőt! lehet, hogy az lesz az utolsó." :-) Állati, komolyan.

suzukis 2008.10.25. 09:00:40

Vagy ugyanebben a témában a Menekülés New York-ból című halhatatlan remeket?

gitáros 2008.10.25. 09:34:18

Kujoon: úgy jön ide a gumigyár, hogy 1900-tól kezdtek mindenféle infókat közreadni, ami az autóval utazókat érintheti. A kaján és szálláson kívül garázsok, szervizek, stb. is voltak benne.
Ja, hogy a poszthoz: nem olyan rossz film az. Pláne, hogy Jeff Healey nyomja a ketrecben...

GaBko 2008.10.25. 10:39:07

Jeff Healey felejthetetlen a filmben, csak miatta néztem meg az utóbbi időben, RIP

2008.10.25. 11:13:37

Swayze egy ZS kat. filmben, na erre végképp nem számítottam volna. :(
Egy világ dőlt össze bennem.

2008.10.25. 11:14:40

Már mondanám, hogy "ki lesz a következő, Chuck Norris?!", de tudjuk, hogy ő már többszörös jelölt. :))

Will · http://willfreeman.freeblog.hu 2008.10.25. 12:41:01

Mikor a csávó filccel javítgatja a falon a kiírást, hogy "If you want a great f3uIck, call...", és a kötelező esti gumicsere. Óriási jelenetek.
Meg a raktárba prütykölő párocska. :)

radirpok 2008.10.25. 13:06:01

Csak két megjegyzés:
1. Pár hónapja leültem és végig bírtam nézni. Az ok: a zene. Nagyon jó zenét nyomnak végig, az egész film ritmusa erre épül, innentől kit érdekel, hogy sablon sztori, meg tajcsi feszülő izmokkal (aki ezeket komolyan veszi, az meg is érdemli!)? Megfelelő hangulatban, kis alkoholos rásegítéssel ez a megfelelő film (korrekt erősítő és hangfalak vagy fejhallgató használata javasolt, laptophangszórókkal kár próbálkozni...).
2. Elkezdtem nézni a második részt is, csak két dolog hiányzott belőle: Swayze meg a zene. Nem is bírtam öt percnél tovább. Na AZ zsékategóriás, szemben az itt kritizált eredetivel. Érdemes egyébként elolvasni a kommenteket az imdb-n, ha valaki nem az egyébként tényleg gagyi és sablonos történetet akarja két bekezdésben látni kritika címen.
(És még egy tanács a blog írójának: kár az ilyen filmeknél egy mondatnál többet szánni a történetre, mert egyrészt azt úgyis mindenki ismeri, másrészt meg nem az a lényeg.)

undibajsz 2008.10.25. 14:49:52

Én nem láttam a filmet, ezért is érdemes leírni a történetét. Illetve így, hogy tudom a történetét ki merem jelenteni, hogy valószínűleg zs, mert ki a tökömet érdekli, hogy miért verik egymást agyon egy diszkóban? Amúgy meg a Swayze egy burnyák, hát már csak ezért sem lehet annyira tuti a film.

Avvakum protopópa 2008.10.25. 17:07:32

Urak! Nem tudom, a Swayze-féle diszkók, meg a Nyíregyháza "utáni" országúti dancing hallok milyenek, viszont ismertem a felsőtöbörzsöki Tirana diszkót. (Isten bizony, volt ilyen, lehet, hogy még most is megvan, utána lehet nézni!) Annak idején véletlenül vetődtünk oda, mert egy villanyoszlopon olvastuk, hogy férfi felsőtest szépségverseny lesz, junior és szenior kategóriákban. Ezen ott kellett lennünk... Ahogy sejthető, szinte perceken belül fasírtba kerültünk a helyi versenyzőkkel, aminek következtében bizony amortizáltuk a helyiséget, és több környékbeli prosztóból kipofoztuk a bélsárt. Jókat röhögtünk is, főleg a helyi kidobón, aki annyira be volt szarva, miután úri társaságunk egyik nehézsúlyú volt dzsúdosa megküldte egy osoto garival, kihúzta a karját, és halkan azt tanácsolta neki, inkább helyezkedjen el a közeli őrspusztai tavaknál halőr minőségben... Kellemes volt. Sajnos, nem vette filmre senki...

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2008.10.25. 17:22:50

tegnap néztem az Eltakarítónő-t, szinte örültem,h kinyírják benne Swayze-t...nagyon unszimpi és a filmjeit sem tudom komolyan venni

a ghost-tól már annak idején is a röhögés kerülgetett (volna, ha nem lett volna annyira vontatott), csak Whoopiért volt érdemes megnézni

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.10.25. 22:21:30

nagyon jó kis film volt ez a maga idejében, igazi többszörnézős videó:)) igaz, ma már nem néznem meg. (de hát így vagyok egy csomó filmmel a 80-as évekből, mondjuk pl. a terminátorral is.)
a sztori talán zsé, de a szinészek az akkori nagy sztárok voltak, és maga a film is igazi A mozi volt, óriási bevételekkel... nem tudom zsének lehet-e nevezni ezt a filmet...
patrick swayze meg igazán jó színész volt, többnyire szar szerepekkel/filmekkel. most meg, hogy haldoklik (hasnyálmirigy rák), valószínű már nem is fog jó filmben játszani.

nade!! hamarosan jön az rtl-re a boa vs. pithon...:)

jürgen baromartz 2008.10.26. 13:49:02

nem tudom írták-e már előttem (lusta vagyok végigolvasni az összes kommentet), de a filmet a kritikán alulian gyenge magyar szinkron teszi a leginkább feledhetővé. aki jól tud angolul, mindenképp nézze meg eredeti nyelven, mert igen kemény szöveg van benne, amit magyarra fordítani egyszerűen lehetetlen (anno próbáltam csinálni magyar feliratot a filmhez, mert drága bátyám nem ismeri az angol nyelvet, de egy hatalmas urban dictionary-dömping lett az egészből, és végül hagytam a picsába mert nagyon lassan haladtam vele. azóta bratyó megszerezte dvd-n, tehát nem nyomja a vállamat ez a súly többé :D csak sajnos fogalmam sincs azon milyen a felirat. de ha nem szinkronos az már félsiker)

Kazimír 2008.10.27. 14:09:05

Nekem (is) csak annyi maradt meg a filmből, hogy a szúette pajta oldalának döntve a szépséget...

Ezen kívül természetesen a zene. Jeff Healey a legnagyobb gitárosok egyike volt. Nyugodjék békében.

Dr. No 2008.10.27. 16:36:05

Swayze szerintem két filmben volt jó (pedig nem szeretem): a Holtpontban - na az is egy zs, de MILYEN zs! Szinte már zs+! Meg volt egy olyan, amikor a Liam Neeson volt a tesója, és nyomoztak az eltűnt további tesójuk után. Az is zs volt, de Liam Neesonos zs. Tehát szinte már az is zs+.

De bakker hogy imádták a csajok a bundesligás lobonczát meg a pofazacseszes, répaorrú taplófejét nekije! Asztaqrva, de cseréltem volna a csávóval úgy 86-89-ben!

Benedx 2008.10.27. 23:32:02

Nem zsébb ez a film, mint amennyire zsének fogjuk mondani 20 év múlva mondjuk a Cranket, ami szintén tetszett, de röhejes lesz addigra, akkoriban ez volt a menő és korszerű, rendes a.kat akciófilm.

mickeyknox 2008.10.28. 12:46:12

a crank az már most sem A, hanem inkább B- :)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.10.29. 23:36:33

hát, ha ezen a vonalon indulunk el, akkor bizony a crank, kőkemény zs film, már most. minden kritériumnak megfelel, aminek a blogban felsorolt filmek nagy része...pláne, ha azt nézzük, hamarosan itt a második rész belőle:))
süti beállítások módosítása