HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZShelyszínek: A barlang

2008.08.25. 19:56 Winston007

Mi szegény lúzerek vagyunk, hiszen maximum csak Aggtelekre tudunk elmenni, hogy 20 éve ugyanazt a Vangelis számot meghallgassuk a nagy teremben. Meg öt percenként ránk szólnak ne taperoljuk a cseppköveket mert megállnak a fejlődésben mint a kis cserkészek a melegfelvonulás után. Bezzeg Amerikában. Cseppkövek helyett minimum albinó genya lények várnak rád vagy dinók. Persze ezekről a barlangokról a 21. század közepén nem tud még senki. Ezért vígan fejlődnek ott mindenféle lények, civilizációk, ősemberek vagy elvetemült Komár Laci rajongók mutáns csoportja akik a Mambó Lackó dallamának ultrahangos verziójával tájékozódnak a sötétben. A barlang azért is jó hely, mert ha bemész tutti beszakad mögötted a járat és rögtön már csak előre tudsz menni. A házban legalább megvan a lehetőséged, hogy az első nyikorgás után kifussál és termonukleáris atomcsapást mérjél a suffnira. Hogy aztán boldogan egyed az Update egyes Cézium-salátádat a szörny teteme mellett. A barlangban azonban csak sötét van, persze ilyenkor útba esik egy-két elveszett világ, ahol süt a nap. De legtöbb esetben csak egy bazi nagy nyáladzó szörny vár rád. Akinek te vagy a napi szénhidrát adagja.

Szerencsére ilyenkor mindig találsz valamilyen ezer éve elveszett expedíció elhagyott dinamit készletét, amivel rögtön tudod menedzselni a problémákat. Esetleg rögtön egy kommandós csapat tagja vagy és tele vagy fegyverekkel. De a lényeg : a barlang tele van elhagyott dolgokkal, és neked mint Quakeben csak menned kell és be kell gyűjtened őket. Ha egy amerikai kisvárosban élsz és nincs se katonai bázis se meteorit a közelben tutti , hogy egy barlang vagy bánya lesz a közelben. Ahonnan jönnek a szörnyek esetleg Kínában az ott felejtett bányászok. A barlang arra is jó, hogy prezentáld milyen menő cuccaid vannak: például a fluoreszkáló műanyag cső kihagyhatatlan kellék. Hálistennek mindig akkor fogy el amikor haszna is lenne, mert addig csak dobálják mindenhova.

Az elhagyott cuccok mellet, a barlang olyan mint egy könyvtár. Aki oda bement állandóan leírja az élete történetét. Papírra vagy a falra. Általában az utolsó mondat mindig az, hogy: "És akkor rájöttem , miként lehet....." és ennyi. A felirat alatt pedig általában a csontváz fekszik. Én tök ideg vagyok ilyenkor, minek rakják bele ezeket a részeket a filmbe? Hogy halljuk miként tud sikoltozni a főszereplő csaj mert látott egy biosz szertáros csontvázat? Persze a kijáratot mindig megtalálják, ami mindig pont egy nagyváros mellett van , vagy rögtön az autóútnál.

Fontos tény, hogy vannak jó barlangok is. Itt általában ősöreg kung-fu vagy varázsló remeték élnek akik alig várják , hogy OKJ-s képzést tartsanak az ott megjelenő kósza hősöknek. Hogy aztán a remeték meghaljanak. Speciális barlang is van: ( Gecc: nem a kéjbarlang bármennyire is szeretnéd) ez a kalózbarlang. A kalózok mindig ide rejtik a kincseket és mindenféle csapdákat szerelnek ide. Mert ha nincs szörny jó a csapda is. Attól is lehet azért valamennyit félni.

Szóval fontos helyszínek a barlangok. Sok ZS film szól róluk, és sok fura dolog jött már ki onnan. Nekünk pedig továbbra is ott van az örökzöld Vangelis és a cseppkő taperolás.

69 komment

Címkék: zshelyszinek

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr89632633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

berczib 2008.08.25. 20:22:09

váá mekkora már a transmorphers! demég eddig ezerszer jobb, mint a transformers :D

Winston007 2008.08.25. 20:34:42

URISTEN!!!!Neeeeeeemmmm ilyen film nincs. Es megis van. Hihetetlen.

füligjimmy 2008.08.25. 20:37:39

A transmorphersben most írták le a spéci robotot, vagy mi a kukit: erősebb az embernél, nem ismer félelmet. Tiszta Chuck Norris. De neki vannak érzései, Chucknak nincsenek. A cseppkőtaperolás tiltását azért nem értem, mert tán 100 évente nő 1 milimétert, vagy mifene. Képzeld el, mennek oda 500 év múlva, de az egyik dudor csak 17 centi hosszú, nem 17,5. Nagy trauma lehet. Ja, ha "beírnék" ide valami kreténséget, az nem én vagyok. Valaki más is szereti Rejtő Jenőt.

Gecc 2008.08.25. 20:38:33

:-D

A barlangokra is tokeletesen illik a mondas, miszerint a jart utat a jaratlanert ne hagyd el. Ennek ellenere ternek le, mert batrak, mert felfedeznek, mert annyira menok, hogy hozzajuk kepest a medveallatka is csak szalonhos.

Azert vannak kijarat nelkuli barlangok is, meg ha a rendezo meg is akarja kavarni mindenfele emocionalis vegezettel a film nezoit. Ez azert jo, mert szembesulhetunk azon tennyel, miszerint nem kell feltetlenul koZShely modon fefejezni egy filmet.

Aggtelken meg mindig lehet kapni Denever Dani kulcstartot? :-D

füligjimmy 2008.08.25. 20:52:42

Emlékeztek arra a csókára, aki napokig egy barlangban ragadt? Búvárkodni támadt kedve, de azért ezt mégse arra találták ki. Vittek neki kaját, zacsit a kakinak, infúziót, szóval komplett gyógyfürdőt rendeztek be körülötte. A Híradó vele kezdődött, és vele végződött, sőt, még Hofi is betette a témát a műsorába. Végül megkérdezte a nézőktől: Vajon mi a francnak ment le? Meg kéne kérdezni, látot e valami őskori izét.

superben 2008.08.25. 20:57:27

A barlangban a falra az van írva: "...a várban, melynek neve ööööö..."

Gecc 2008.08.25. 21:03:49

A barlangrol valami regi csehszlovak gyerekfilm ugrott be, ha mar buvarkodasra terelodott ittend a szo Fuligjimmy altal. Valami allatkert volt benne, meg persze sok csehszlovak gyerek es felnott, a gonoszok meg valami var alatti vizes barlangbol akartak kiszedni egy rakas kincset.

berczib 2008.08.25. 21:04:57

hát ez jó poszt volt XD

bocs hogy off-al kezdtem, csak reklám volt és siettem :)

"megállnak a fejlődésben mint a kis cserkészek a melegfelvonulás után"

te beteg vagy :D

akárki 2008.08.25. 21:26:11

"elvetemült Komár Laci rajongók mutáns csoportja akik a Mambó Lackó dallamának ultrahangos verziójával tájékozódnak a sötétben" Hát ez állat!!! :)))

fiam · http://csajszinene.blogspot.com/ 2008.08.25. 21:27:29

:D

Jó barlangja volt példul Monte Christo grófjának is. Igaz, Faria abbé árán.

fiam · http://csajszinene.blogspot.com/ 2008.08.25. 21:30:43

Jut eszembe, ezt a Faria abbét megénekelték a németek, csak a refrénre emlékszem, de arra élénken: Faria, Faria, Faria, Faria, oh!

Kazimír 2008.08.25. 21:55:54

Jó a stílus, de a végére mintha picit elfáradtál volna :)

AP 2008.08.25. 22:02:34

óriási kelés nő a hátamon

vajon csak sima, vagy a meg nem született ikertestvérem formálódik?

tegyék meg tétjeiket

Dr. No 2008.08.25. 22:35:08

A barlangban mindenki ottragad

Örökre

Mindfield · http://quahoghun.myminicity.com/ 2008.08.25. 22:47:15

"Bezzeg Amerikában. Cseppkövek helyett minimum albinó genya lények várnak rád vagy dinók."

Erről kapásból a minap újranézett régebbi X-Akták film jut eszembe. Ott is több millió éves barlang a csendes kisváros(!) mellett, ahol természetesen az extra-extra-terrestrial lény bújik meg.

Tényleg, ez nem lehet egy barlang alfaj? Mármint amikor teljesen véletlenül megcsúszik a főhős és egy Disney-landet megszégyenítő csúszás után találja ott magát, vagy csak hirtelen beomlik alatta a föld. Természetesen azt általában ilyen mondatok előzik meg, hogy: "Nem megmondtam, hogy itt nincs semmi?". Ezek után a jóbarátok lekiabálnak, hogy "Jól vagy?", és persze annak ellenére hogy legalább 10 métert zuhant, semmi baja. Persze el is törhet valamije, vagy elveszítheti az eszméletét a film komolyságától függően. Ááá, elszabadult a fantáziám...:)

gepard 2008.08.25. 23:12:44

Namost a transmorphers a világ egyik legnagyobb filmje (könyörgöm, Asylum, hát milyen lenne?!). Főleg a ház falán mozdulatlanul megtapadó robot. De ez most hogy is jön ide?

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.08.26. 00:59:02

azt kifelejtetted, hogy a barlang kijárat, egy gyorsfolyású földalatti folyón keresztül érhető csak el, így fél kilométert kell úszni víz alatt. de a főhős jobb mint michael phelps :))

Sblessed · http://www.stevenblessed.hu/ 2008.08.26. 07:44:18

A barlangos filmek jók. Pont azért, amit leírtál. Horror, misztikus, sci-fi, krimi, kém, tengeralattjárós, szerelmes filmben logikát, következetességet, tudományos megalapozottságot keresni, botorság. Ha olyanra vágyik az ember, akkor a nesenel dzseografikot kell nézni, ott minden hatodik filmnek köze van a valósághoz. Ilyen filmeket pont azért néz az ember, mert jó kis hülyeségek. A valóság kevéssé szórakoztató. A világ tíz legnagyobb bevételt termelő filmje durva fikció, sovány valóságmagokkal, áltudományos maszlaggal. Mondjuk egy Indiana Jones film is legalább akkora blődli, mint egy barlangos film, mégsem tartjuk ZS kategóriásnak. Ezeket a filmeket nem a valóságtartalom, vagy a következetes történet vezetés különbözteti meg, hanem a beletett pénz miatt előálló apró, vagy nagyobbacska minőségi különbségek. De egy szebben fényképezett, vagy kevésbé átlátszó trükkökkel operáló film ugyanakkora arcátlan hazugság, mint egy low budget barlangos opusz.
Amúgy, ha mindenáron a gagyit keressük, akkor szerintem a barlangos filmek alatt két grádiccsal helyezkednek el a tengeralattjárós darabok. Tudjátok, amikor a fedélzeten megjelenik egy, vagy több szörny, akik egy meglazult csavar alatt szivárogtak be, amikor az u-boot elslisszant egy víz alatti vulkán fölött. Esetleg az is előfordul, hogy a reaktor kezelő alakul át a sugárzástól jetivé, vagy egyenesen egy befalazott hajóépítő munkás tör ki a hetes fedélzet padlója alól, mert magához tér ezer éves álmából egy kis kifröccsent kávé miatt. Természetesen mindeközben a legénységnek fontos és titkos küldetése van, általában a világ megmentése. Persze a személyzet tagjai között súlyos konfliktusok feszülnek, amit tetéz, hogy egy nagymellű szőke csaj is fedélzetre kerül, mint megmentett hajótörött, vagy speciális tudással rendelkező tudósnő, aki egyébként feminista, de azért a végén szerelmes lesz, és a végén elpusztított szörny mellett adja oda magát a szakadt inges, sebesült főhősnek. Igaz, ezt még megelőzi annak a ténynek a napvilágra kerülése, hogy a szőke bige egész véletlenül a volt felesége/barátnője a legénység egy unszimpatikus tagjának, aki majd sokat kavar, de a film végén csúnyán lép ki az élők sorából.
Szóval egy barlangos film olyan, mint a hamburger. Egészségtelen, de finom. Prepare for descent! :)

suo tempore 2008.08.26. 07:48:40

azt a barlangot ki teccett felejteni, amelyikben egy egész rejtőzködő, partizán civilizáció él, mert nem tetszik nekik a rend, ami fenn van, így csináltak egy várost a föld alatt

meg volt régen egy barlangban játszódó duplazsé gyereksorozat is, a végén mindig megfogták a kölykök egymás kezét és máshová varázsolódtak...nyomasztó egy szar volt

venosan 2008.08.26. 08:26:15

Mindfield · quahoghun.myminicity.com/ 2008.08.25. 22:47:15

..."Nem megmondtam, hogy ...?"

Az emigyen kezdődő mondatok nem lehetnek, mert ez jogvédett! Emlékezz csak!

" - Nem megmondtam, hogy bontott-csirkét hozzál! Boooontottcsirkét, Boooontottcsirkét, Boooontottcsirkét...." :-))

Bocs! Ilyenek a reggeli gyógyszerosztás előtt jönnek csak ki belőlem, azután megnyugszik a beteg. :-)

Gecc 2008.08.26. 08:36:14

Rogton eszembe is jutott A hegy gyomraban. Gyerekkorom meghatarozo ijusagi filmje volt a nyariszunetben. (A Szupernagyis is az volt, de abban nem volt barlang).
A gonosz Wilbeforce-k toltak nyalkas szornyalakban, ami abban az idokben vazelinozott katonai esokopenynek felelt meg. Majbefostam az utolso reszeken, amikor szaguldoztak a barlang csoalagutjaban.

füligjimmy 2008.08.26. 09:49:26

Az én barlangomba is bedughatnátok valamit már.

füligjimmy 2008.08.26. 10:18:01

Bakker Gecc, nekem is eszembe jutott ez a vilbeforszos sorozat. Alig tudták őket a kölykök elpusztítani, de mégiscsak elpusztították,. A buta felnőttek persze nem hittek nekk, 1-2 kivételtől eltekintve. Az eredeti címét kéne megtudni, letölteni egy részt, és megnézni, mitől paráztunk annyira. Ja, az előző kommentet a másik énem írta, senki ne keressen kopogtatás céljából...

füligjimmy 2008.08.26. 10:19:31

Vagyis senki ne kopogtasson barlangbadugás céljából. Na, így már több értelme van.

Dr. No 2008.08.26. 10:26:48

füligjimmy, ki az alteregód? Análszex 2000? Mert a beírásai olyan jellegűek.

suo tempore 2008.08.26. 10:34:46

ilyen jellegű vágyakkal más fórumokon foglalkoznak, oda köll irogatni :DDDD

visszatérve a barlangokhoz, az hogy van,h a földalati civilizációk mindig világosságban élnek? láttam már olyat, ahol a laza napsütés volt több km-rel a föld alatt

füligjimmy 2008.08.26. 10:44:10

Nem, tudom, ki ő, de forgathatnánk valami filmet rőla. Lenne benne egy egyszerű srác,aki meló közben netezik (ez lennék én), valami dögös maca (ez lenne Scarlett Johansson), aki engem egy fergeteges szexjelentet után megsorozatgyilkol. Eztán jönne az alkesz zsaru (nálunk más nem is nagyon van), hogy federítse az ügyet. Beavatkozna a nyomozásba a pogármester, aki a rendőrfőnököt abuzálja, mert Scarlett egy nagyon befolyásás főgenyának az őrült lánya. Végül egy tudós elárulja a kiégett zsarunak, hogy egy titkos kormánykísérletet hajtottak végre Scarletten, aki ettől bekattant, ráadásul erősebbb, mint Csák Norrisz. Ezt bizonyítandó, kivégez egy teljesen feleslegesen helyszínre vezényelt kommandós csapatot. Majd a zsaru, akinek Scarlett megölte valakijét korábban, üldözöbe veszi, néhány kisvároson át egy barlangban csapnak össze. Scarlett majden győz a piszta szexuális kisugárzásával, de a zsaru felkap egy ott felejtett dinamitrudat, vagy nanovírust, és megöli Scarlettet. A film végén pedig kiírnánk, hogy megtörtént esemény alapján...

Gecc 2008.08.26. 11:09:03

Fuligjimmy

Biztos Analszexes2000-es irogat. Mas miert nyomulna ebben a stilusban. Majd Winston biztos kiszedi e-mail cim alapjan.


Node... Aszonnya, hogy a valodi cime az volt a Wilberforce-os mesenek, hogy Under the Mountain

www.imdb.com/title/tt0202769/

es ittend meg kitoltak egy rakas linket, ahol le lehet szedni reszenkent a sorozatot:
www.sg.hu/listazas.php3?id=1091100041

füligjimmy 2008.08.26. 11:14:52

'82es a sorozat???!!! Aztabüdös.. ilyen rohadt öreg vagyok?? Nem is csodálom, hogy a liftben egy kb. 14 éves kislány csókolomot köszönt.

Apokalipsz István 2008.08.26. 11:42:54

www.imdb.com/title/tt0435625/

Az ellenpélda, ajánlom mindenki figyelmébe. Bárcsak az összes horror ilyen színvonalas lenne.

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.08.26. 12:04:01

Apokalipsz István 2008.08.26. 11:42:54
Elsőre,moziban jó volt.Másodjára otthon már kissé zs-kategóriás, főleg,hogy haverom,aki akkor látta először,előre vágta az összes klisét:D

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.08.26. 12:04:43

Apokalipsz István 2008.08.26. 11:42:54
A vége viszont tény, el lett találva!

Dr. No 2008.08.26. 12:15:33

Monsieur Csirke
Ilyen alakokkal nem szabad filmet nézni. Szerintem akkor is színvonalas volt.

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.08.26. 12:16:37

Dr. No 2008.08.26. 12:15:33
:D:DŐ baja,én már láttam:D

füligjimmy 2008.08.26. 12:21:16

Szerintem színvonalas, szerintem zs. A kettő nem zárja ki egymást.

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.08.26. 12:21:49

füligjimmy 2008.08.26. 12:21:16
Zsínvonalas;)

Gecc 2008.08.26. 12:31:34

Abban a filmben egyedul a csajok voltak jok.
Bar az teny, hogy nem lehetett levagni a veget.
...elso hozzaszolasomban pont errol a filmrol beszeltem.
Az eleje viszont uberZS!

Dr. No 2008.08.26. 15:42:16

Csak a csajok voltak jók? És a kőkorszaki barbár hentelés?

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.08.26. 15:52:39

tibor · pest-buda.myminicity.com/ 2008.08.26. 13:56:32
ezért megérte regisztrálni,hogy az összes blogot telenyomd ezzel a szarral.amit amúgy a kommentelők 99%-a már felteszem, jól ismer...seggfej.

Gecc 2008.08.26. 16:14:00

Dr. No

Miert, volt benne olyan is? :-D

Ehhhh, az a film komolytalan volt. Meg a cime is olyan... francias.
A sok kis gollam meg, szemek nelkul, deneveres hallassal, husevo mosollyal, hat... szivbemarkolo.

Dr. No 2008.08.26. 16:52:23

Tán még sírtál is, bakker.

Gecc 2008.08.26. 17:02:28

Masnap le kellett futnom a koopba egy uj csomag 100-as zsepiert!

füligjimmy 2008.08.26. 17:25:03

Hiába no, a művéZset még a magunkfajta keménykötésű fotelhuszár kérges lelkét is ellágyítja.

Gecc 2008.08.26. 17:29:22

Azert bevallom, a multkor is rament egy 10-es zacsi arra a kislanyra, akit a kigyo megevett!

Ertse mindenki ugy, ahogy akarja!

füligjimmy 2008.08.26. 17:41:37

Ejnye-bejnye Gecc. Egyébként ha valaki nem vette volna észre, az Index címlapona blogoknál "A hét bloggere" rovatban személyesen Winstonnal készítettek riportot. Nekem ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem, Winston: MIÉRT VOLT FURCSA HELY MÁTÉSZALKA, MI? (Egyébként a környéken nőttem fel, úgyhogy van néhány tippem, de ha válaszolnál, szerintem nagyobbat röhögnék)

Winston007 2008.08.26. 17:55:01

Fuligjimmy!

Hol nottel fel a kornyeken? Utana termeszetesen valaszolok a kerdesedre.

füligjimmy 2008.08.26. 17:56:11

Baktalórántháza mellett egy kis településen, középiskolába Kisvárdára jártam, volta szalkai osztálytársaim.

Winston007 2008.08.26. 17:57:03

De hol Bakta kozeleben? Hodasz, Ofeherto, Ramocsahaza?

Gecc 2008.08.26. 18:02:57

Ohhhhh, gratula Winston!
Mostmar biztos hiresebb leszel, mint egy Raptor! :-D

füligjimmy 2008.08.26. 18:03:49

Ja, ilyen konkrétan Nyírkércs! Ahogy Baktáról mész Ramocsaháza felé, épp áthaladsz kies kis szülőfalumon. Egy hely, ahol jó volt felnőni, de elég kellemes volt elköltözni is:). Nem gondoltam, hogy ilyen ismerős vagy arrafelé.

Winston007 2008.08.26. 18:07:50

Szia,

Nyirkercs??:)))) Ohh Joli neni a polgarmesterasszony. Sose felejtem el.

Igen elegge ismeros vagyok arra, de egyebkent torzsgyokeres budapesti vagyok.

Mateszalka: eleg furcsa volt amikor a Hubertus panzioban kertem egy pohar whiskyt es elovettem a laptopom. Mindenki engem nezett....majd az egyik pincer srac megkerdezte mit csinalok. Mondtam frissitem a blogom a neten. Mar azon lehaltak egyebkent hogy a "levegobol jon a net" . Erre o bolintott, majd masnap reggel megkerdezte mi az a blog:)Eleg furcsa elmeny volt.

füligjimmy 2008.08.26. 18:16:10

Ó jajajajaj, még Jolika nénit is ismered??? Mellesleg ezt a laptopot nem merted volna elővenni egy restiben, mondjuk a buszmegálló mellettiben, abban egészen biztos vagyok! Ezekre a helyekre ki kéne írni: Ember, ki ide belépsz, hagy fel a pénztárcád, és mobiltelefonod használatával!!! Méghogy levegőből jön az internet, te jó isten. Kár volt megkérdeznem, csak rontotam földijeim amúgy sem túl jó hírén.

Winston007 2008.08.26. 18:18:16

Mondok meg sulyosabbat a kabeltevet meg az internetet en vittem Nyirkercsre:)

füligjimmy 2008.08.26. 18:18:41

Egyébként Jolika néni engem még tanított, mielőtt politikai pályára adta a fejét. Úgy elverte a seggünket egyy bazi vastag méteres rúddal, hogy csak úgy porzott. Nem a rúd, a seggünk.

füligjimmy 2008.08.26. 18:20:51

Ó, köszönik néked. Míg nem volt kábeltévé, az apám csak műholdon keresztül jutott a betevő fociadagjához. Szörnyű idők voltak.

füligjimmy 2008.08.26. 18:25:50

Most legalább van honnan a kölyköknek poreszt letölteni. Munkád gyümölcse így nem vész kárba. Hazalátogattam pár napra, egy gyerekkori barátommal megdumáltuk, megnézzük azt a csuda internetes házat (vagy mifene neve van), elvégre mi is amolyan szakmabeliek lennénk. Olyan srác a felügyelő, aki a nyomtatót nem tudja normálisan használni. Ehun e, vadkelet.

Gecc 2008.08.26. 18:35:12

Mateszalkarol csak egy emlekem van. Szakkozepben volt egy szalkai osztalytarsam. Egyszer aszonta, vesz nekunk gyikospólót! Megkerdeztuk mi az, aztan nagy nehezen kiderult, hogy a Lakosztos polorol van szo.
Nagy hir volt egyik hetfo reggel, hogy hetvegen az apja es O vettek egy furikot. :-D

füligjimmy 2008.08.26. 18:44:57

Na, igen, arrafelé, ha sötét van, nem biztos, hogy egy barlang mélyén állsz.

Gecc 2008.08.26. 20:19:16

Remelkuk Tibor varosara is raszabadul majd a pokol, mondjuk zombik szemelyeben, vagy valami orias piton felzabalja a lakosokat, igy nem lesz adozas, a varos lepusztul, esetleg Bohocok az urbol, hogy a lakosokbol sok cocoon-t csinaljanak, melynek hatasa az elozoleg leirt adoelmaradas.

t 2008.08.26. 21:09:27

Most olvastam a kommenteket és többen emlékeztek még gyerekkorukból az időlabirintus cimü Angol ifjúsági sorozatra ami egy barlangban játszódott. A föszereplője egy kiválo szinész, bizonyos Ron Moody volt. Minden rész arrol szólt hogy van egy amnéziás fickó aki a végén rájön, hogy ő Rothgó.

füligjimmy 2008.08.26. 21:45:05

Most megy a Hegylakó 3. Lámbi egy barlangban élő remetéhrez, vén kínai bölcshöz beugrik egy kis "OKJ képzésre". Mako már számtalan filmben halt kultikus halált, sorsát most sem kerülheti el. Ugyanis megérkezika barlangba a főgenya, aki nem más MINT..... MAAAAARIO VAN PEEEEBLES!!!!! Némi hentelés után a barlang előírásszerűen beomlik, maga alá temetve a főgenyát és sleppjét.

suo tempore 2008.08.26. 22:01:27

t

na pont erről beszéltem...ocsmány volt

Gecc 2008.08.26. 22:04:13

Nem is tudom hova kapcsoljak... nem is ertem hogy gondoljak ezt a programfelelosok, hogy versenyhelyzetet teremtenek a jobbnal jobb ZSkkel. Oszt akkor csodalkoznak, ha mindenki a Fasy mulatonal kot ki!

Mindfield · http://quahoghun.myminicity.com/ 2008.08.26. 23:58:42

tibor · pest-buda.myminicity.com/ 2008.08.26. 13:56:32

Tessék valami értelmeset is írni ám, nem csak úgy belenyomatjuk a myminicity-t!

Dr. No 2008.08.27. 00:54:24

Underworld: Evolution
Most lett vége
TGM kifejezésével: szubgagyi

papugaja 2008.08.27. 12:54:30

Na, ez a Hegylakó valahány nagyon kellett a lelkemnek.
Volt bennem barlang lyól.

Az EREDETI 2008.08.30. 11:20:03

az első 4-5 mondatot megkönnyeztem :D

dzzzzz 2009.07.17. 23:06:50

Azért az is fontos, hogy általában pont akkora a barlang, hogy egy ember kényelmesen elközlekedjen bent
süti beállítások módosítása