HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSLIVE:Steven Seagal maraton első nap! (Nico és Halálra jelölve)

2012.04.10. 20:59 Winston007

 Miután megnéztük a kiskunmajsai CGI szakkör mestermunkáját a Hydrát hamarosan indul a Zslive.

Kezdődik! A kis Steven életrajzával indít a Nico, ahol még jampi pajesszal és harci pizsiben nyomja a MESTER!

A MESTER aranyos, kis japókat oktat arról, hogy miként is kell pizsiben harcolni, közben a háttérben a Suzuki vezetősége figyeli.

Persze Mesterünk nem éri be ennyivel és a CIA-nek is dolgozik a dzsungelben. Megjelenik a főgonosz is, aki úgy néz ki mint aki felhajtott egy liter botoxot és aztán még rávarrta volna Lendvai Ildikó arcát a fejére. Éppen egy demokrácia kompatibilis beszélgetés zajlik.

Nicoból előtört a TASZ és jól összeveszett a főgenyával!Aztán ugrunk egy keresztelőre, ahol egy évet se öregedve áll Sharon Stone mellett. Az ünnepségen pedig a jószívű keresztapát alakítja.

Nico egy csaj után nyomoz és bemegy egy bárba.A csajról kiderül , hogy az uncsitesója ezért amikor beszólnak neki lezúzza a helyi proletariátust. A kis csaj nem nagyon örült Niconak.

A Mester beindult és húsipari munkásnak álcázza magát, vele a lufi mellű társa Pam Grier. Persze senkinek sem feltűnő, hogy minden hentesnek egy fél MIR űrszonda lóg ki a füléből.

Az akció közben tovább zajlik és két Bundesliga sérós gengszter száll ki a kocsiból, akiket újabb Modern Talking tagok követik. De lebuknak a zsaruk és a gengszterek ölik a zsarukat, csak Nico tud hatékonyan harcolni ellenük.Ebben komoly segítsége kifogyhatatlan pisztolya amivel már egy kisebb első világháborús ütközet golyómennyiségét kilőtte. Amikor elfogyott a töltény gyorsan elütik , hogy a kocsi tetejéről vívjon kézitusát és nyer.

Minden hiába a jó öreg jó ügyvédem trükkel nyernek a gengszterek.Nicora még rászól az FBI is , hogy ne bántsa a Bundesliga sérós gengsztereket. Mesterünk azonban nem áll le és követni kezdi őket.

Egy templomba követik őket a nagymellű csajjal , ahol a pap mutatja, hogy valaki misebort akar lopni, de ehelyett a pincében egy még mindig harcoló ördögűző alakulatot találnak.

Nico felajánlja a szolgálatait a papnak és majd rájuk figyel. A pap közben beszólogat a mesternek és számon kéri, hogy miért nem jár templomba. El is megy.

Bomba lesz a zacsiban! 

A középkori boszorkánynak öltözött csaj Al-Kaidást játszott és a templomban levőket robbantotta fel, Nico percenként más sebesültet vitt a karjában. A pap megmurdelt. Ezzel megvan a bosszúfaktor, asszem mostantól a botoxfejű nagy szarban van.

Nico beszélni akar az FBI-ossal négyszemközt, szerintem a csávónak kb. annyi.De előtte megtudjuk, hogy Mesterünk szagról megmondja, hogy C-4 és mi nem. Szerintem egy fingről megmondja egy hétre visszamenőleg mit ettünk.  

Nico nyomozni kezd az utcán és mivel már nem lehet feketéket riogatni ezért megsemmisít egy spanyol bandát amit ráküldtek. Volt ott minden, kéz levágás, orr törés. Csak azt nem értem , hogy tud ilyen fosó galamb pózban futni.

Ja közben egy laptop kidőlt alólam, a másik meg nem ismeri fel a wifit, de menedzselem!:)

Bevitték Nicot, ahol az a patkány Véber Gyuri hibrid bártulajdonos épp panaszkodik Nico hatékony bűnmegelőzési módszereire. MESTERÜNKET FELFÜGGESZTIK!

A fekete csaj közben kezd rájönni mi a stájsz és az öreg és kötelező lengyel zsaruval együtt segítenek Niconak, még fegyvert is adnak a Mesternek pedig ő maga az élő fegyver.

Most épp a szokásos beszéljük le a társunkat arról, hogy segítsen nekünk rész van, de az úgyse érti meg.

Öt hülye szembeszáll Nicoval géppuskákkal , de Mesterünkkel nem lehet csak így kibabrálni. Rögtön példát statuál az egyik gorillán és most jön a szegény kisebbségi boltjának szétverése rész.

Kellett neked Amerikába menni és boltot nyitni.

Eközben a Nico családhoz megérkezik Nico kevésbé felvállalható rokonsága, akik amikor szar van akkor jól jönnek. Sharon Stone mint aggódó anyuka egyszerűen hihetetlen drámai mélységeket mutat.

Mesterünk közben lebuktatja az FBI ügynököt, aki erősen BTK korhatáros kiscsajt blokkolgat. Ezt felhasználva Nico bejut a rendőrségi raktárba és rájönnek, hogy a C-4-est kilopták CIA igazolvánnyal!

Nico előveszi japó kapcsolatait akik akkor még menő kütyüket gyártottak, most meg maximum már csak veszteséget vagy radioaktív cuccot.

A szamuráj hostess csajról kiderül hacker és másodpercek alatt bejutnak a szuper titkos rendszerbe és még modemmel se kellett csatlakozniuk. Hát nem fantasztikus? A csaj élvezi a szerepét, el tudom képzelni milyen megnyugtató neki, hogy végre nem bambi jelmezben kell tűrnie ahogy a fél Toyota gyár rá recskázik.

Az ördögűző csapat az ügy kulcsa, valamit nagyon tudnak. De a botoxfejű és Nico vérhörcsög fejű haverja elfogja őket.

A botoxfejű már megint szúrizni akar, de a pap egyelőre nem tört meg. Nico közeleg ebből rajtaütés lesz!

Botoxfejű beadta neki a szérumot, de az elmondás alapján úgy kéne magát éreznie papnak magát mint egy kiadós szarás után. Ettől meg is törik pap, már rinyál a gyerekekről. Nico azonban már a spájzban van.

A Bundesliga sérós gengszterek kevesek a Mesterhez, aki kifogyhatatlan pisztolyával ismét lenyomja a géppuskát. A botoxfejű közben menekülne, de Nico a nyomában. A harc egy metróban folytatódik.

Niconak semmi baja, a csapata 45-49 százalékos HP csökkenéssel de túlélte. Mesterünk családjával beszéli meg a részleteket! Sharon Stone továbbra is anyuka, mellette szegény ember Sophia Lorenjeként Nico anyukája. De nem győzik meg hősünket arról, hogy le kéne állni.

A genyó vérhörcsög találkozik Nicoval, ebből rövid lefolyású konfliktus lesz.

Megy a moralizálás mint egy LMP-s buliban a harmadik tekerés után.

Nico nagy monológot tart, de hatotta meg a vérhörcsögöt.

A pub tulajdonos is megjelent a garázsban itt buli lesz! Jajj a botoxfejű is megérkezett.

Beszarás a Vérhörcsög jófej lett a végére, igaz ehhez le kellett lőni. Nico közben megmenekül.

Az utolsó Bundesliga sérós gengsztert hősünk továbbítja a mélységbe, majd menekülni kezd nyomában a Botoxfejű bandájával.

Elkapták a Mestert!

Jajj ne kínozni fogják! Azaz: miután elmegy a Botoxfejű Nico a saját kínzó eszközeivel fogja szétszecskázni a gorilla csapatot.

A Mester vérzik! Minden csepp helyén egy nindzsavirág sarjad majd.

Hát elég gyors leszámolás volt. Semmi extra, legalább valaki égett vagy egy-két végtag esetleg kicsit leszakadt volna. De nem!

Jön a jó szenátor és megköszönni Niconak a szép munkát! Még egy MILF ügyésznőt is kap ajándékba.

Mesterünk mindent bevall és megmondja a frankót!

EZ VOLT A NICO! De nem menjetek sehova, mindjárt jön a Halálra jelölve!

Elindult a film, ahol rögtön egy beépített gengsztert alakít a Mester, de lebukik. Én mondjuk a csöcsöket tovább néztem volna.

Kinyírják Steven társát, ráadásul egy tök jó csaj! Ki érti ezeket a mexikóiakat.

Mesterünk elment gyónni és kiderül ő se szent! A pap a családját ajánlja ellenszerként.

Hősünk nem bírta a sok stresszt és haza ment, ahol régi gyerekszobájában nosztalgiázik a múltról, amikor még róla másolta mindenki a matek leckét.

Kellett neki hazamenni, rögtön belefut egy gandzsa árus raszta bandába, miközben a fekete edző haverjával jópofizik. Egyébként rájött már valaki, hogy miért van minden edző kezében jegyzet tömb amikor mindig csak ordibál?

A főgonosz is bemutatkozik, aki Dr.Mengele egyik mellékterméke lehet, mert szeme mint egy SS katonáé, arcra pedig sportszelet reklám.

Huh, itt van valami X-aktás szál is és valami sellőtestű illegális bevándorló épp átkozná a főgonoszt klingonul, de gyütt a reklám.

Rájöttem a reklámokat is lehetne közvetíteni mert annyi kérdést vetnek fel:

-miért kell mindig a hipermarketeknek a gáz termékeket reklámozni? Mert értitek, van tök jó reklám, meg képi világ aztán egy mély férfihang közli. "Most a hörcsög pelenka csak 99 forint"

-aztán itt van ez szopós reklám! Nem vagyok egy prűd csávó, de milyen már, hogy szopással reklámozzuk a wellnesst.

Na mindegy, sok-sok kérdés.

Egy tanult kommentelő kolléga felhívta a figyelmem, hogy a főgonosz tényleg egy agresszív Milli Vanilli tag.

A fekete edző panaszkodik, már a szex helyett is drogoznak a fiatalok.

Hősünk csendesen lazul, de a fekete edző nem bír magával! A jamaiakra keni az egészet, hát mi ez ha nem a színtiszta kirekesztés és rasszizmus.

Ebből bunyó lesz!

Tévedtem: raszták vs öltönyös digók 4:0.

Megjött a kisvárosi seriff legnagyobb ellensége: a SZÖVETSÉGI ÜGYNÖK!

A főgonosz tolja a vudut és elkapta a boszorkányt. De ahelyett, hogy megdugná belevág egy nagy kést.

A jamaikai csávó akit a Mester kapott el személyesen, máris szabadlábon van.

A főgonosz neve csak annyi: Nagy Mágus. Roppant rémisztő.Mondjuk a piros zakója kicsit az.

Egy motiváló beszédet tart a többi rasztának, akik elég lelkes közönségnek bizonyulnak. Közben Mesterünk a feka edzővel kocog az utcán és elmélkednek a bűnözésről.

A Mester ellen merényletet követnek el a raszták és eltalálják a rokonát. Asszem Jamaikának annyi, örülhetnek a kontinentális talapzatban egy sziklacsonk maradhat a szigetből. A Mester közben megvívja harcát az amerikai egészségüggyel, már csaj Michael Moore hiányzik a képből.

A Mester elindul bosszút állni és rögtön megtalálja a raszták fehér szövetségesét.Akinek "megvannak a kapcsolatai", de fejbe lövi hősünk és közli: "most már Istennel is".

Ezek a raszták az éleset szotyizzák: ahelyett, hogy bájcsevegne az egyik a Mesterrel inkább kiveti magát a tizedikről.

A Nagy Mágus épp most kapja a hírt, hogy az egyik rasztája megmurdelt és eléggé kiborult a hírtől.

A Mester családját megfenyegetik a raszták mindenféle sumér jelképpel, úgyhogy hősünk elmegy egy szakértőhöz megtudni, hogy akkor most mit üzentek neki a jamaikaiak.

A raszták betámadják a Mester családját és élő szívátültetésest akarnak játszani velük.

Persze megmenti őket Steven. Ezért aztán jön a bosszú és mennek a feka edzővel rasztára vadászni.

Autós üldözés lett belőle, eddig egyetlen zöldséges standot vagy kartondoboz halmot nem borítottak fel. Helyette teraszokat.

Egy plázában zajlik a leszámolás, egyelőre elég szarul állnak a raszták. Pedig mindennel próbálkoznak.

A szakértő csaj próbálkozik a Mesternél, de hősünk nem érti, hogy itt kufircra van igény és nem antiszemitizmusra.

Ezek a raszták nem adják fel, ezúttal a technológiát vetik be a Mester ellen.Vajon túl fogja élni? Én annyira izgulok!

Túlélte. Mester közben kapott egy újabb fekete szövetségest: egy jamaikai zsarut. Akivel elutaznak Jamaikára és ott csapnak le a Nagy Mágusra.

Elérkeztünk a szupercsapatos részhez, ahol a Mester és csapata felfegyverkezik és közben feleslegesen gépeket mozgatnak, szikráznak stb.

Az a szerelés már a feka edzőn! Mintha a Híd Kwai folyón egyik foglyát keresztezték volna egy new yorki stricivel.

Cat Club:) Visszafogottan párduc teste van a Nagy Mágus csajának.

Eközben a Nagy Mágus épp elmélkedik a Mesterről.

Jön a nagy támadás! Épp buli van a Nagy Mágusnál.

Elég hamar elesett a raszták külső védelmi vonala.

A feka edző lenyúlta Rambo puskáját és azzal tart csapat leépítést, a Mester közben már bent oson és vadászik a Nagy Mágusra.

Hősünket elkapják és nevetséges módon azt hiszik, hogy így is van esélyük. Nincs.

Ez a szamurájkard a Nagy Mágus életének legrosszabb ötlete volt. De hoppá! Nincs vége a filmnek! Itt valami fordulat lesz? Ja, időközben levágta a Nagy Mágus fejét.

Ezek raszták nem nagyon hisznek a Nagy Mágus halálában. És igazuk is van a Nagy Mágus egy gonosz ikerpár tulajdonképpen! Uhhh, micsoda fordulat. A feka edző közben megsérül és mártírkodik egy nagyot.

A Nagy Mágus megint kardozni akar, nem tanultak ezek semmit.Mesterünk ezért kinyomja a szemét, ketté töri és ledobja egy lift aknába ahol felnyársalja egy vasrúd. Asszem meghalt. "Remélem nem voltak hármas ikrek" ezzel az epic beszólással búcsúzom mára. Happy Birthday Steven Seagal! Nektek meg köszi a figyelmet!

20 komment

Címkék: zslive

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr784381748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aakipal 2012.04.10. 21:43:37

Már érezhető,hogy a papnak annyi lesz!

mercurymonarch 2012.04.10. 21:50:51

"Idefigyeljen Nico! Csak azért mert maga pálcikával eszi a lószart, ne higgye hogy maga itt a szuperzsaru!" :D

aakipal 2012.04.10. 21:53:44

ennél szebben csak a tűzszekerekben tudtak futni

mercurymonarch 2012.04.10. 23:21:05

azért a jamaikai banda vezetője, a raszta Mario van Peebles klón, Milli Vanili gatyában nagyon nem gyenge jelenség... :D

mercurymonarch 2012.04.10. 23:24:29

és Szegál Pista meg egy rettenetjó Fastback Mustanggal csapatja! Hogy hűljön rá az aranysárkányos dzsekije!

Kelly és a szexi dög 2012.04.10. 23:37:45

most találták el Tracey-t...
- Úgy kezeljék, mintha ő lenne az USA elnöke!!!

mercurymonarch 2012.04.11. 00:05:43

mi ez a szupercsapat stílúsu barkácsolós blokk??? :D

helgoland · http://kozbeszed.sk/ 2012.04.11. 00:53:27

Mindkét film top mötös a műfajban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.11. 08:01:45

Na azt sose tudtam, hogy Sharon Stone Steven Seagallal is szerepelt egy filmben. Ha valamikor játszott együtt JCVD-al is, akkor neki megvolt a Nagy Négyes! Vagy ha neki nem, akkor valakinek igen?

Őrültteknos 2012.04.11. 09:08:29

Köszi. Könnyesre röhögtem magam:-) Sajnos ez így elég ciki a munkahelyen:-)

Martian (törölt) 2012.04.11. 09:19:20

Ezek elég jó sirálypisti filmek voltak...

HoNeYBiRD 2012.04.11. 10:55:13

@Yooha: játszottak együtt, az utsó akcióhősben

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.11. 12:34:24

@HoNeYBiRD: Hú, abban a filmben több rejtett poén lehet, mint gondoltam, met Van Damme-ra nem emlékszem. Sharon Stone-ra igen :)

dragon7609 2012.04.11. 13:46:10

királyság! de kuncogtam én is itt rendesen a munkahelyemen ezen a cikken. amúgy meg én nagyon csipázom a Seagalt, egyik kedvencem. de ez nagyon vicces volt tényleg! azok a dumák, hogy Modern Talkingos, meg bundesligás séró, kész vagyok!

dragon7609 2012.04.11. 13:46:58

ja, kíváncsian várom a 2.napot, mert hogy egész héten Seagal hét lesz! hihi
süti beállítások módosítása