HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSLIVE: Anaconda 3

2009.10.30. 19:33 Winston007

Ma este az HBO-n 23:15-kor Anaconda 3! Főszerepekben Gimli és az extrém részeg talajmenti hamburger evés kaliforniai bajnoka David Hasselhoff. Egy kis ízelítő a tartalomból:

Amanda, a kiváló tudós és társai anakondákon kísérleteznek a titkos európai kutatóbázison. A kutatást egy visszavonult milliárdos, Murdoch pénzeli. A kísérlet azonban balul üt ki, két kiéhezett kígyó elszabadul, és mindenkit megtámadnak, akik keresztezik az útjukat. A helybéliek rettegnek tőlük. Murdoch felbéreli a Hammett nevű zsoldost, hogy kapja el az óriási csúszómászókat. Senki sem sejti, hogy az egyik kígyó hamarosan utódoknak ad életet. Amandának és Hammettnek félre kell tennie a nézeteltéréseiket, ha meg akarják állítani a kígyókat, mielőtt túl késő lenne.

Én már nagyon izgulok! Szóval itt talizunk!

És igen máris kezdünk!

Egy visszafogott tizennyolcas karika figyelmeztett minket, hogy itt elkúrt színészi karriereket fogunk látni, amit semmiképp se próbáljunk ki itthon.

Na a redneck kommandó pusztítja a környezetet és máris láttunk egy közepesen gyenge CGI kígyót. David Hasselhoff is feltűnik és máris megy az ektsön, lassítva küzdenek egy bazi nagy kígyó ellen. A sziszit kinyírták gondolom David rálehelt és a reggelre lenyomott fél hekto tarpai szilva hungarikum megölte.

Valami szőke Rubint Réka futkározott az intróban, nem rossz! Gimli is feltűnt aki angol lordnak öltözött.

Gimli szerepe: a gonosz sajtófelelős.:) Halálra rémültem.

Már megint ezek a gyógyszerek. Miért kell minden kísérlethez óriás szörnyeket használni?

A kígyó figyeli Gimlit, mibe hogy megrémíszti az üvegnél? A gyógyszer mellékhatása, hogy a Godzilla méretű lett a villásnyelvű. A szőke csajnak viszont szakmaila másféle kígyót ajánlanék fel.

Nah már megint a kutatói lelkiismeret! Gyógyítsunk meg sok rákost, szarjuk le, hogy közben egy M5-ös méretű csúszómászót hozzunk létre. Gimli egy elemlámpával felidegesítette a kígyót.

Gimlinek ez a színészi alakítása egyszerűen zseniális, közben a kígyó kitört és megölte az egyik kockát.

A tudós csaj átöltözött a munkahelyi topjába.

Már kicsit unalmas, hogy mindenféle lények a szellőzőnyíláson keresztül lógnak meg. Hát a kocka tudós is maximum már csak a Puruttya extrémben fog fellépni.

A kígyó racinalizálta a gyógyszergyár szervezetét a HR-esek sorba fognak állni a receptért.

Az öreg tudósnak kampec a szőke csaj meg visszamegy megnézni, de nagy fejetlenséget talál. A sziszi kilógott az épületből, érzem hogy itt csak David fog segíteni.

Davidet egy késdobálóban találjuk óriási alkudozás közben! Végül az arabnak pont annyit kell fizetnie amennyi nála van. De két benga helyi HVCS betámadja és a jó öreg téged keresnek telefonon trükkel jól megtréfálja őket.

Ilyen kommandós csapatot se láttam még: a néger, countrys, az emós, a raver, a leszbikus hajlamú fiús csaj és a főnök. Vajon mi lesz a sorrend? Átvezetésnek a szőke csaj flashel.

Basszus ezt az odavetített autóvezetős jelenetet. A néger bemutatja, hogy jól bokszol. Ez biztos hasznos lesz az 50 méteres kígyó ellen.

A raver szerintem gyépés. Közben az anakonda a helyi téeszt betámadja és egy kecske mellett csökkenti a mezőgazdasági dolgozók létszámát is.A tanulság: ha valami elbújt a pajtában ne nézd meg hanem gyújtsd fel a gecibe. Én biztos ezt tettem volna. Mindezt egy olyan burlesz jelenetbe burkolva mintha csak egy Charlie Chaplin filmet látnánk: A hülye farmer és az anakonda címmel.

A kommandósok a farmra értek.

"Nézzünk szét hátul is" - mondja a néger. Na vajon mi lesz?:) A gyépés raver úgy látszik még nem pihente ki az előző Sensationt és idegbeteg módon lövi a csirkéket. Találtak egy egész focicsapatra elég csizmának való kígyóbőrt. Okos anakonda levedlette a detektort.

A kommandós főnök meghalt, mióta van a kígyónak kard a farka végén? A raver csávónak is leharapta a fejét és még pont van annyi idegrángás benne, hogy szétlövi a terepjárót.

A kommandósok idáig legalább 14 akácfa ágat letörtek , de kiválóan lőnek ordítva a nagy semmibe.

A két tudós a kommandós parancsnokot menti éppen, igaz egy Deák tér méretű gödör van a mellén, de sebaj most aztán lehet sírni a Sci-Fi channel best könnye díjáért. Egyébként hogy tud egy 50 méteres kígyó elbújni az erdőben?

LOL. David egy dzsipből kilövöldözve elüldözi a kígyót.A szabály: ha meglátják a kígyót ki kell lőni az egész tárat. Egyszerű David terve mint a söröskupak, amiből valószínűleg elég sok van a kocsijában.

Az a nyomkövető mit követ? Anakonda fingot?

Az anakonda betámadta a dzsippet amiben jó mellű szőke van! Ha nyílt törésed van minek tapizod:)

A kocsi pont akkor gyullad ki amikor a csaj már azt hiszi elbújhat a kígyó elöl.

A jó öreg Predatoros sárban fetrengős nem lát a hüllő trükk. A szőke már megint flashel, elég jó anyag lehet.

David rájött,hogy nem biztos hogy természetes a kígyó farkán a kard. A szőke csaj beismeri, hogy az anakondát ők tápolták fel. Kiderült, hogy az anakonda még terhes is.

Ilyen lelkizést.....de gyenge.

Egy újabb detektor amiről megint csak nem tudjuk, hogy mérte be az anakondát.

Ilyen szar rajtaütést még életemben nem láttam. A hátvédnek lerakott irodista közben megszívta. David hogy borotválkozott meg közben?

A néger megint a hadsereget akarja hívni.Közben a kígyók beértek a városba.

A tudós csaj is akcióba lendül , közben David nyomott fogott és ez a countrys csávó életébe került majdnem. A rádiójuk persze eltört. David: "ahol vér van ott lesz más is".

Egy gyárba mentek dugni a kígyók, a néger és a jó mellű szőke utánuk ment.

Azért kemény kommandós a néger, három patkánytól is úgy beszarik, hogy öröm nézni. David közben közeledik a gyár felé a country sráccal.

A négernek annyi, és jön a szokásos hősies feláldozás.

Gimli keverte a szart és nem akarja, hogy az anakonda egy grill party főfogása legyen.David gonosz lett.

A szőke tudós kibelezte Davidet és felrobbantja a kígyót. Beszarás, micsoda fordulat!:) Persze a végére marad egy túlélő anakonda amit Gimli embere megtalált és elvisz a folytatásba.

Gyerekek ez valami ritka szar film volt! A Zskategória mélységeinek legsötétebb bugyra, de szerencsére a kutya se követett:)

 

 

 

 

12 komment

Címkék: zslive

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr821487461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atvi.hu · http://www.atvi.hu 2009.10.30. 20:54:19

Az én szívem már túl gyenge az ilyen fokú izgalmakhoz. :)

aburadzsan 2009.10.31. 11:43:04

hát.... erről is lemaradtam. még szerencse, hogy elromlott a tv-m :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.31. 18:32:49

Speciel a nézhetetlen kategória:) A negyediknek már nem adtam esélyt.

dragbiker 2009.11.01. 09:24:00

Ez hatalmas volt,köszi!
Úgy érzem,hogy részletes,mindenre kiterjedő összefoglalódnak,és vizuális képzelőerőmnek hála ezt a filmet se kell már megnéznem:)))

alapflash 2009.11.01. 11:21:14

Winston!követtünk volna,de nincs HBO-ja mindenkinek!!!!!még,még ilyet!!!!

DiliQtya 2009.11.02. 09:17:17

Jól esett ez így hétfő reggel :)

Radiant 2009.11.02. 12:29:37

Az HBO is egyre lejebb csúszik...

csuszokotes 2009.11.03. 09:58:39

@Radiant:
Igazad van, már dekódolót sem szerzek be, mint régen, mert szar filmek mennek az HBO-n is már...

csuszokotes 2009.11.03. 10:00:04

Egyszóval elég a moslék filmekre a hálózat vagy a film plusz, külön pénzt azért nem ér meg egy ilyen csatorna...

Böhse Onkel 2009.11.03. 10:49:49

Ajánlom a négyet is. Az is mesésen parádés alkotás, főleg az a román gyerek játszik benne nagyot, akire rálőnek az autónál, és még mielőtt a golyó becsapódna, meghal. Rendkívül fantasztikus film :D

dutch 2009.11.04. 21:50:51

Eh, se HBOm, se péntek estém nem volt, erről lemaradtam. Hasselhoff lejjebb már nem csúszhat, esetleg egy ökölharc Mechagodzillával, vagy ilyesmi.
süti beállítások módosítása