HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

Zskritika: A barbár-Legenda a szellemharcosról

2009.06.17. 22:12 Winston007

Attól függetlenül, hogy ez a film a mozikban volt, azért kőkemény zskategória. Karl Urban posztja régóta érik , de ez a kis blockbuster megadta a végső lökést. Minden egybe van egy jó röhögéshez. Az egész film legfontosabb eleme, hogy kb. egy A4-es oldalon elférne az egész szövegkönyv. A többi oldalon folyamatos ordítás és hörgés van. Karl Urban szerepe szerint a norvég Twis Olivér , aki ott ragadt a vad amerikai vidéken amíg ikeás kollégái kultúrát közvetítettek az indiánok felé. Persze éppen arra járt egy erdei mohikán és befogadta a kis viking fiút. Eltelik 15 év és Karlból egy benga nagy viking harcos lesz, aki indián. A rezervátum szökevények azonban kirekesztő módon bánnak vele, ami fáj neki és valószínűleg Mohácsi Viktóriának is. Ráadásul az öreg indián varázsló csajára is gerjed, a csajszinak is szimpi. Az indián suna úgy néz ki mint Gryllus Dorka csak cézár saláta helyett szerintem 2-3 csülköt tolhatott be a sátor mögött.

 

Ezek a szemét vikingek még a Mikulás rénszarvasát Rudolfot is kinyírták.

 

 

 

 

 

 

Karlt nem veszik be a harcosok klubjába és ettől tökre kiakad, nagy boci szemekkel kérdezgeti a faterját: ha nem lehet harcos akkor mi legyen? Nem mintha nem lenne több nyitott pozíció az indián tábor HR piacán: például ott az a sok erdő, lehetne ingatlanos és az irokézeknek építhetne lakóparkot, aztán tele volt a piac dohánnyal ebből kifolyólag termékmenedzser is lehetne. De ő harcos akar lenni. El is megy mérgében vadászni  egy aranyos kislánnyal, aki az egyik fa mögött talál viking harcost. A falut aztán felszámolják a gaz vikingek és mindenkit miszlikbe szeletelnek. Tipikus esete a "nincs mondanivalóm, de kibaszottul véresen lemészárlok mindenkit a kamera előtt" megoldásnal. Repkednek a kezek meg a lábak, Karl faterja is meghal, pedig a viking főgenya először még elég multikulti arcnak tűnik. Ezzel a jó öreg bosszú faktor is megvan. Karl szól a többi Winnetounak, hogy tipplizenek mert jönnek a gonosz vikingek, hogy olcsó bútor áruházakat nyissanak és kiépítsék a jóléti társadalmat. Ő azonban marad , hogy " minél többet megöljön belőlük". Innentől megint megy a mészárlás, az egész erdőt aknásítja karókkal, ő meg úgy szökell a fák között mint a csodaszarvas fénykorában.

 

 

 

Applösa szék csak 16 ezer! Ja ha nem veszed meg, svéd húsgombóc lesz belőled.

 

 

 

 

Aztán elfogják és a viking nyelv nyugat-hollywoodi dialektusában beszélgetnek egy kicsit. Karl kitalálja a nagy tervet: a vikingek neki viszi a hegynek és majd ott jól Cliffhangerznek egyet. A csaját is elkapják és ő is megy velük. Útközben persze lesznek mindenféle kalandok, beszakadó tó meg ilyesmi. Végül a hegyen leszámol az összes vikinggel, a fő viking roppant rasszista módon fajtája árulójának tartja Karlt, aki közli, hogy leszarja mert ő már sukár indián csávó lett. Végül egy lavinát is előállít és a maradék norvégot is kinyírja. A csaj is megmenekül és ő lesz a törzs új David Cooperfieldje és még a dzsangás zacskót is megkapja. Karl a parton marad és ott figyeli az IKEA újabb piacszerzési kísérleteit. Valószínűleg dugtak is mert Erik az indián is ott figyelt a csajszi karjában.

 

 

A viking indián.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem is értem ezt a filmet miért vitték moziba. Mert tényleg rossz, nagyon rossz. Nulla sztori, semmi mondanivaló csak egy albinó indián nagy karddal hadonászik és irtja a vikingeket. Értékelni se lehet benne semmit, max azt, hogy ez egy videoklip film. Egyszer azért nézhető, de ennyi...

41 komment

Címkék: zskritika

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr511192128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McH 2009.06.17. 23:13:35

Első? (Na jó ez nem az én stílusom. Bocs.)
Nem láttam a filmet, de felkeltetted az érdeklődésemet. :D

Nagyon jó a kritika! Gratulálok, csak így tovább!

Dr Minimum 2009.06.17. 23:35:52

Nekem tetszett a film, végig sem bírtam olvasni ezt a rosszindulatú cikket, pedig régebben olvasgattam a blogot. Mindenki tudhatta milyen film lesz. Nem akarja megváltani a világot, nem akar kult lenni, se kasszasiker, nem hordoz képmutató üzeneteket, egyszerűen kipótolja az az űrt, amit a hardcore fantasy beütésű, middle-age, kardos-baszós filmek hiánya okozott. Aki nem szereti az ilyen stílust, az csak azért ne nézze meg, hogy egy fikázós postot írhasson. Én sem csipázom a szekszésdzsújorkot, nem is néztem meg.

Winston007 2009.06.17. 23:53:23

@McH: Thx!

@Dr Minimum: hat ha tenyleg hianyoznak neked a kardozos-baszos filmek, akkor ebbol is hianyzott a baszos...:)

ThomasGreg 2009.06.18. 00:02:02

Én akartam szeretni, de valahogy nem jött össze. Szerintem az volt a baj, hogy nagyon erre a kardozós témára akartak rámenni, de túl sötét volt a film, ezért az akciójelenetek nagy részét nem lehetett tökéletesen látni. Amit meg lehetett, az olyan semmilyen volt. Abszolút felejthető. Se adrenalinlöket, se egy szép köríves rúgás stb. Szerintem.

Káposztakukac 2009.06.18. 00:03:46

kritika ugyanerről a filmről:D

"Egyszer volt, hol nem volt, hogy az összes indián meleg volt, és nem volt pénz a vikingeket szinkronizálni. röviden így lehetne összefoglalni ezt a filmet-de nem lenne vicces, ha én, a szatíra nagymestere nem írnék egy rövidke kritikát a (remek)műről

így hát előlről: a film egy olyan prológussal kezdődik, ami fiatal betépett francia filmművészek, akik később úgyis buzibárokban árulják a testüket, filmjeire emlékeztet. miután végetért a vagy negyed órás felvezető az átlagos vikingfilm-néző azt gondolná, hogy "végre, most kezdődik a felesleges vérontás és a kevés szöveg"

hát a szöveggel igaza van. de előtte a kis indiánpicsánknak követnie kell egy fehér lovat. miután a kis ribi vagy 10 percig bukdácsolt az észak-amerikai erdőben, talál egy zátonyra futott viking-hajót. az átlagos viking rajongó most azt gondolja, hogy" ez az, most elkapják a kis kurvát. megölni és meggyilkolni!!" de lófaszt. az összes viking halott, csak egy túlélő van, egy viking kisköcsög, aki ugyan jól meg akarja leckéztetni az indián picsát, de túl kicsi még ahhoz. és kész, ennyi a prológus. a következő bekezdésben folytatom felesleges vérontással és kevés szöveggel.

hát jól átbasztalak titeket mint mint ahogy 20th century fox jól átbaszta a viking-faneket. mert mielőtt kezdődhet a vérontás, természetes beszélni is kell(ene) valamit. így hát kb. 48 óra után elhangzik az első szó a filmben. az indiánkurva be akarja fogadni a kis vikingköcsögöt, a cigány...őőő indiántanács meg jóvá is hagyja, de csak feltételesen, mert ugye egy kis görény vikingről van szó.

vágás! eltelt tíz és és a kis vikingfasz integrálódott blá, blá, blá, pár indián nem szereti, blá, blá, blá. ekkor már 6 sörnél tartottam... és láss csodát, nagy indiánbuli! 20 perc után elhangzik a második szó a filmben!! akciót még nem nagyon látott az ember eddig eltekintve a kis viking egy visszaemlékezéséről egy apjával eltöltött szado-mazó buliról. de talán ez megváltozik?

haha, lófaszt. először folytatódik ennek a beszéd nélküli drámának a kísérlete.

tehát, előretekerni a kulcsjelenetig: a vikingbuzink éppen az erdőben simogat pár állatot és miközben szodómiát művel jön egy pár igazi fasza viking és viking módon atomizálják főhősünk faluját. erre persze begurul és bosszúra vágyik...

ami most jön, az egy keverék rambo, predator és doktor szöszi közt. ekkor már túl részeg voltam, hogy a film összes momentumára emlékezzek, de egyben biztos vagyok: értelmetlen vérontás-hiánycikk. párbeszédek-dettó.

mit csinált tehát hősünk a további egy órában? rohangált az erdőben és megpróbált egy pár vikinget megölni. vagy legalábbis halálra untatni. mindenesetre alig volt rajta ruha, és ekkor arra gondoltam, hogy az indiánok buzik.

összegzés: nulla önkényuralmi jelkép az ötből. nem megnézni. nem letölteni. amúgy a vikingek többet dumálnak mint az indiánok. csak sajna nem érteni őket, mert svédül beszélnek és szinkronra nem futotta. felíratra se."

2009.06.18. 00:05:15

Nos meglehet hogy a viking úr lábai előtt meredt szemmel pancsikoló jószág Rudolf névre hallgat, de ő faját tekintve inkább tűnik egy jól megtermett jávorszarvasnak, habár manapság ezt nem lehet tudni, lehet ildomosabb volna őt megkérdezni minek vallja magát.

nadivereb 2009.06.18. 00:06:10

Csak egy megjegyzés: az ott jávorszarvas. Rudolf rénszarvas.
És most megyek máshova kekeckedni.

2009.06.18. 00:09:42

Csakugyan nem egy Lawrence Olivier a tag. A Gyűrűk Urában sem alakított túl nagyot (Éomer), igaz bántóan rossz sem volt. zs színész, de a Hall of Fame-be azért már nem tenném be.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.06.18. 01:24:02

@Káposztakukac: Apám, hogy te miért nem születtél valami testi rendellenességgel inkább, mondjuk ujjak nélkül? Akkor képtelen lennél ennyi faszságok összeírkálni.

A saját érdekedben remélem, hogy egy 8-10 éves Dawn-kóros, kórházszökevény vagy és csak azért tudtál posztot írni, mert a felügyelőtiszted nem nézett oda egy pillanatra és nem kaptad még meg a napi gyógyszer adagodat. Minden egyéb esetben ki kell jelentenem, hogy a hozzászólásod nem valóságos, csak is a tér-idő szövedékének egy repedésén keresztül átszivárgot borzalom lehet. Szólni kéne srácoknak a CERN-nél, hogy figyeljenek oda jobban, mert olyan lyukat ütöttek a valóság szövedéként, amin keresztül vegytiszta hülyeség áramlik át a mi univerzumunkba. Félő, hogy elpusztít mindent és mindenkit, aki kapcsolatba kerül vele. Telefonálok is gyorsan, hogy kapják magukra a vegyvédelmi hacukát és sűrgősen állítsák helyre a valóság integritását.

Ja, és javaslom, hogy még időben keress fel egy szexuálpsichológust, mert olyan masszívan pénisz fixált vagy... bár, talán mindegy is, lehet, hogy máris késő...

A filmet nem láttam, de a kritika hatására bizonyosan nem is fogom (na, nem mintha bármi baj lenne az ütöm-vágom-amputálommal, csakhát az a 300 görög magasra tette a lécet). A poszt jó közepes, valamivel a film színvonala fölé emelkedik ki a feje, hogy a vérbuborékos betütenger hullámai közt még levegőért kapkodjon és így mondjuk túlélheti a mai estét, de nem fogadnék rá, hogy megéli a reggelt...

Azzal az űrlénnyel meg vigyázzatok, mocskosabb trükkök lehetnek a tarsolyában, mint Gründolfnak a bűzbombája!

S.

Cecco Beppe 2009.06.18. 01:57:58

Azta! Ez már annyira szánalmasan rossz, hogy feltétlenül meg kell néznem! :-)

Káposztakukac 2009.06.18. 02:16:48

@Skulo: te funkcionális analfabéta idióta. az idézőjelek feltűntek? tudod, hogy mit jelentenek? seggfej...

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.06.18. 02:48:43

ez a film valóban egyk kalap szart sem ér és akkor az HBO vasárnapi nagypremierként adta le... gratulálok :)

algi 2009.06.18. 06:05:28

@Dr Minimum:

Épp az a baj, hogy a kardos-baszós filmek rajongóinak a szemét szar kardos-baszós filmekkel szúrják ki ahelyett, hogy jó kardos-baszós filmeket csinálnának.

Sőt, te pl. az ilyen igénytelen kardos-baszós filmek miatt hiszed azt, hogy a kardos-baszós filmeknél az a normális, ha igénytelen.

DownQ · http://letoltes.freebase.hu 2009.06.18. 06:25:16

Azért a jelmezre kellett költeni, nem?

scsaba1 2009.06.18. 06:34:22

@DownQ:

Egyébként aszongyák, hogy a vikingek nem hordtak ilyen ménkű nagy szarvakat a sisakjukon. Wagner egyik operájának a díszlettervezője szarvazta fel őket, és azóta így rögzült a köztudatban.

scsaba1 2009.06.18. 06:37:36

@Cecco Beppe:

Igen-igen.... :) Ez már a Szomszédok-kategória. Annyira szar, hogy már jó. Mint az Inframan.

Tényleg, az Inframanról vót má post?

Dr.Traktor 2009.06.18. 06:41:49

Régebben láttam ezt mintegy véletlenül de jókat kuncogva végignéztem.
Érdekesnek találtam hogy a kiscsákóból indiánok között felnövő figura jobban suhogtatta a kardját mint a mindvégig harcedzett veterán viking harcosok :)

A másik amit nem értettem, hogy miért is mászárolják le állandóan az indiánokat?
Gondolom megszokás, amlyan reflexszerű dolog lehet.
Jó tudom, felesleges indokot keresni mikor a lényeg a VÉR ÉS BÉL HÖÖÖÖÖRRRRR, de nem rémlik hogy vmit elvittek volna, mittomén, bogyókat, kaját, bőröket, nőket vagy bármit, persze lehet hogy igen csak nem emlékszem rá?

Dr.Traktor 2009.06.18. 06:45:08

Mindenesetre Urbán Karcsi egy fokkal jobb volt Eomerként, bár a színészi képességeivel ott sem győzött meg. Inkább csak szakállas volt meg hosszúhajú. ^^

Vérnűsző Barom (törölt) 2009.06.18. 07:35:38

Valóban nem volt szarvacska a sisakjukon, mert nem hülyék voltak, akik minden bokorba bele akartak akadni, de nem is szarvasok, hanem vikingek, akiknek nem okozott különösebben komoly gondot a komplett Európa legyakása, míg a filmben megszívták pár indiánnal, és az expat kiscsávóval.
Idióta kacatokba sem öltöztek, volt nekik rendes ruhájuk, és még beszélni is tudtak. Már amikor eszükbe jutott az ilyesmi.

Az indiánok arra északon nem hadonásztak karddal, valahogy nem volt a sajátjuk ez fémkalapálós, szeletelős dolog, joban szerettek lándzsát rázva hululuzni, majd udvariasan kihalni.

Úgy egyébként sosemvolt mesének még majdnem jópofa is lehetett volna a film, ugyan a forgatókönyvíró tényleg nem szakadt bele a melóba, de legalább szép tájak voltak benne.

Sajna kardos-baszós filmnek nem vált be, ahogy mostanság szinte semmi, mivel valami számomra ismeretlen okból a klasszikus és profi "kardozás" helyett csak kisebb gyomorműtétek maradnak a filmekben meglehetős realitással ábrázolva, a baszás helyett meg marad zavart, kissé buzoid félmosoly, ami sejtetni engedi, hogy a főhős talán még az idén képs lesz egy ijedt puszi gondolatára.

Azaz a T. Néző a film végére ugyan teljesen töketlen, de legalább egész jól képzett hentes lesz.

Visszasírom az Excaliburt. Csináltak annál valaha jobb kardos-baszóst? Na, még az Apocalipto majdnem. A szende félmosoly megvan abban is, egy diszkrét szopatásos utalás mellett.

ghostdog75 2009.06.18. 07:44:34

régen meg akartam nézni ezt a filmet,vhogy nem sikerült vasárnapig,pedig akartam...jónak tűnt az alapötlet,volt benne fantázia (hasonló történet volt egy régi amerikai "amerikás vikinges" film is,de sztem arra már senki nem emlékszik...:-) de nagy csalódás volt,nem is sorolom,mennyi "ámerikáshálivúdos" hiba volt benne,a pure-breed arab csődör megjelenése az újvilágban!-képkockánál már tudtam,itt baj lesz...:-)
minden adott lett volna egy jó filmhez(piz,katona,fegyver)de elbaxták.
kár.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.06.18. 08:23:47

Hulladék egy film, nincs mese. Szegény Urbanra rásóztak egy ilyen nevetséges filmet. a LoTR-ben jobb volt.

Rókakoma 2009.06.18. 08:31:54

Aki a viking-Amerika-őslakó témában el akar merülni, és esetleg röhögni is akar egy sort, olvassa el Harry Harrisontól "A Technicolor időgép"-et. Megjelent a Galaktika Fantasztikus könyvek sorozatban, valamikor a mohácsi vész idején, és marha jó kis könyv.

spinat 2009.06.18. 08:39:48

írta már valaki hogy az a képen jávorszarvas és nem rénszarvas?

europatriota 2009.06.18. 09:00:36

Nem tudjatok veletlenul, hogy mi ennek az angol cime? Ugy remlik lattam regebben...pontosabban csak elkezdtem, majd 10 perc utan itt-ott beleneztem, mert olyan fekalia volt, hogy sajnaltam ra a 2 orat. De lehet, hogy az egy masik film volt.

Hang Ember 2009.06.18. 09:07:57

@scsaba1:
Jah, az Inframan. Japán akciófilm anno a VHS hőskorból. Én valamikor tízévesen láttam egy rokonunknál egy felső kazettafészkes AIWA videón... Születtek érdekes filmek akkoriban. Pl.: Utcai sólyom, A Mutáns, Buck Rogers meg ilyesmik. Egy-egy postot ezek is megérnének...

ghostdog75 2009.06.18. 09:14:06

nem kis munka árán megkerestem azt az említett ősrégi filmet...hááát,mentségemre szolgáljon,kicsi voltam,akkor tetszett,de a trélert elnézve,muhahaha...

www.youtube.com/watch?v=6Txz7xbl7f4

háháháh,kééész,sírva fetrengek az egyenszarvakon és a NÉGER vikingen!!!
ááááááááá

2009.06.18. 09:20:41

Na, most már csak azért is megnézem! :-))) De MI A CÍME, bazmeg? Vért, vért, vért, 5.1-ben, meg DTS-ben, YEEE!!! :-)))

Tulazon 2009.06.18. 09:26:59

Sőt Urban egész jó volt az új Star Trek McCoy dokijaként. Majdnem a legjobb egy jó filmben.

DiliQtya 2009.06.18. 09:27:12

Akkor ez vót az. Véletlenül kapcsolgattunk oda, kb 1 percig néztük, azt hittem valami régi zombis film, mert alig voltak benne színek és bröööö.. ez hallatszott, meg szőrös emberutánzatok. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki :)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.06.18. 09:41:15

@scsaba1: Pontosan. Ilyen sisakjuk volt nekik ni: www.gjermundbu.com/helmets.html
De az is csak a nagyon gazdagoknak/főuraknak/kiváltságos harcosoknak.

kvarcman 2009.06.18. 10:43:45

Az eredeti címe: Pathfinder

www.imdb.com/title/tt0446013/

Úgy rémlik 2 részletben néztem meg, és itt ott besírtam rajta :))

Csak az nézze meg akinek van felesleges 2 órája vagy hardcore zs rajongó :)

dev/null 2009.06.18. 11:28:35

Alig hittem a szememnek tegnap este, amikor az HBO-ra kapcsoltam, először valami vicces fanatsy-nek tűnt ez a film. Én is elgondolkodtam rajta, hogy honnan tudott kardozni a skandináv-amerikai fiú, de biztos a faji emlékezet remek példája volt ez, vagy csak egyszerűen gyorsan tanul.
Ja és Twist Olivér!

europatriota 2009.06.18. 18:14:49

AAAAA....ezaz!
Pathfinder.(Koszi kvarcman).
Hat akkor megis csak jol tudom.
Emlekszem, ebben volt a neger viking...meg a noies fohos.
:o)
Hat annak a filmnek maximalisan itt a helye.

sertésmájkrém 2009.06.18. 23:07:46

eh, zseniális poszt. :)
Nekem van ismerősöm akinél ez a Filmek Filmje.

füligjimmy77 2009.06.19. 08:57:36

Amit az ilyen színvonalú filmeknél sose értettem, hogyan lehet ennyi pénzből ilyen alacsony színvoanalt hozni. Mert ugye nem minden pénzkérdés. Nincs jó forgatókönyv? Általában a forgatókönyvek 90% vacak. Nincs jó színész? Ez van. Ezektől függetlenül lehet egy rendes szakmunkát csinálni. Mert ez is csak szakma, elsajátítható, mint minden más. Miért hagytak benne ennyi hülye dramaturgiai hibát? A harci jelentek minősége miért a béka seggét súrolják? Mert ez nem pénzkérdés. Nem lehet mindenben olyan bunyó, mint a 300-ban, vagy olyan forgatókönyv, és színészek, mint a 13. harcosban, de azért ettől lényegesen magasabb szintet kellene hoznia annak, aki megkapott egy ilyen projectet hálivúdban.

Apokalipsz István 2009.06.19. 09:58:18

Hát igen, ez tényleg 100%-g ZS.
Viszont szerintem Karl Urban nem való a ZS-panteonba.
Jó, nem egy Robert de Niro, de azért se nem rossz színész, se nem rossz arc szerintem.
Mondjuk a Xenaban meg a Herculesben való szereplésre nyilván senkinek nem illik büszkének lennie, de hát Istenem, minden kezdet nehéz :)

Asidotus 2009.06.19. 18:58:06

@füligjimmy77:
A forgatókönyv kérdést már hosszú évek, évtizedek óta nem értem. Már idejét sem tudom, hogy mikor láttam utoljára olyan akciófilmet, amelynek jó volt a sztorija.
Pedig baromi egyszerű lenne, csak le kéne menni a legközelebbi szerepjátékklubba, és a srácoktól elkérni a legutóbb elmesélt/eljátszott kalandot. 99 %-ban verik az utóbbi 10 év filmjeinek 99 %-át. Esetleg mellé a játékosok karaktereit is, mert nagy részük felépített jellem, figura, kerek egész és emellé érdekes személyiség.

kelta 2009.06.19. 20:31:45

Kurvaszar film, én a legjobban azon röhögtem amikor megláttam a vikingeket lovon. Hogy a picsába hozták azon a kis szar hajón a lovakat?

Steve the Great 2009.06.27. 13:25:13

@ghostdog75: Naés az alighanem kukafedelekből készített pajzsok?

Éder mester 2009.06.27. 23:25:45

Ohó, megvan! Ebben a filmben gyalogolnak bele az üvöltő indiánok a saját maguk által összedobott karós gödörbe! :D
süti beállítások módosítása