HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSlive: Boa vs. Python

2009.05.29. 20:34 Winston007

Újból live blog a Zskategórián! Ma 22:00-tól Boa vs Python az AXN Sci-fi műsorán. Álljon itt a tartalom bemelegítésnek: A rejtélyes körülmények közt kiszabadult hatalmas piton tucat számra szedi áldozatait városszerte. FBI-ügynökök és csúcstechnikával felszerelt kutatók indulnak a pusztító ragadozó befogására, és hogy minél előbb véget vessenek a vérengzésnek, egy gigászi méretű boát küldenek a nyomába. Eközben állig felfegyverzett orvvadászok is a gyilkos hüllő után erednek.
 

22:00-kor kezdünk!

Kezdünk! Egy pankrációs meccs közepén vagyunk ahol két eléggé alultáplált pankrátor csap össze a roppant kreatív piton és boa néven. Ja a vörös csajt dugnám!

Közben Zoltán Erika férje Robbie D valami gonosz nagy dobozt pakolt egy repcsire, szerintem az lesz az egyik kígyó. Nem tudom miért de ez az érzésem!

És igen! Kígyó volt benne, pedig a morgások alapján azt hittem egy icipici sün. Robbie D csúnyán felsült mint anno a bréjkelős táncával.

Viszont: CSÖCS!

Csöcs és kígyók a fedélzeten!

A szivarozós macsót tájékoztatják , hogy a széttápolt siklója lelépett, ezért kicsit dühös mert ilyen Jurassic Parkos vadászatot akart.

A Demcsák Zsuzsa médiaiskola első végzős hallgatója is feltűnik a színen mint riporter, így tippre olyan fél órát adok még neki. Közben Super Mariot és Luigit megöli a bazi nagy kígyó a vízműben.

Ez az ügynök csávó nagyon raj:) Rögtön statiszták százait vezényli ide a Nemzeti Gárda formájában.

Az atomdidkós kék bikinis csaj közben legyőzi Jürgent, aki anno az NDK titkoszolgálatának dolgozva kapitalista fókákba hatolt be análisan az Északi-tengerben. De a bikinis csaj tüdejére még ő se volt kiképezve. Ezúttal üzenem a kamerásnak, hogy ha ezt még egyszer csak hátulról mutatja akkor meglincseljük. Mondjuk az, hogy a csaj ki, meg most miért van ez a jelenet még nem nagyon derült ki. De amíg bikiniben van nem is nagyon érdekel.

 REKLÁM

Dr. Mckay úgy látszik megunta a sok vámpírgenyót a Pegazus galaxisban , mert itt már kígyókat nevel és nem az ősök gyulladt szőrcsomóit. Közben a szivaros csávó összehívta a redneck Bobba Fett kommandót: Küklopszot, Szarumán egy eltéved orkját, a Bundy családot és a texasi kopó fan klub helyi erőit.

Le akarják vadászni a pitont...a vöröst továbbra is dugnám.

Minden szörnyes film elmaradhatatlan kelléke: a semmi közepém dugó párocska, ahol a csaj már hallja a szörnyet a srác még nem. Végül a csaj is lenyugszik de akkor meg jön a dög és mindenkit megeszik. DE NEM! Az óriás piton előtte még kinyalja a csajt! Ilyet még életemben nem láttam:)LOL 

 Közben Mckay doki és az atomdidkós csaj ráoperál egy webkamerát a boára. Már nagyon izgulunk.

Na így legyen megint ötösöm a lottón: a mucsaröcsögei 15-ös csatorna riporteréből is kígyó eledel lett. Előtte azért kaptunk egy kis oktatást a Demcsák Zsuzsa médiasuli lényegéről.

Mckay doki átváltott SZDSZ-be és közli a kígyók nem mások, hanem állatok közös történelemmel. Az ügynök a " saját fajára" szavazott, hát mi ez ha nem színtiszta kirekesztés.

 A Bobba Fett kommandó az erdőben vadászik, de milyen fegyverekkel? Az egyiknél Tell Vilmos számszeríja, a másiknál az Utolsó Mohikán puskája a harmadiknál pedig egy első világháborús puska. Közben a lent a csatornában elszabadult a boa.

A nemzeti gárdistákok közben hullanak mint a legyek.

 A Bobba Fett kommandó lemászott a csatonába, ahol éppen Mckay doki drámázik és magyarázza miért lett kígyó kutató. Közben megfogan a nagy terv!

 A két kígyó dugott egyet a fajok sokszínűsége jegyében, ebből valami ordenáré ronda gyerek lesz. A rászerelt webkamerával ráadásul nézték a tudosók , fogadjunk Mckay rárántott a kígyó szex láttán.

A Bobba Fett kommandó kicsit megritkult és a tudós csapatból is kiesett az ügynök! A kígyók erőteljesen CGI fail....

Ezek máris leraktak pár darab GYES rabló tojást...a Bobba Fett kommandó másik felének is annyi a szivarozós macsó kivételével. Közben Mckay és az atomdidkós a jó öreg vízbe ugrós trükkel cselezi ki kígyóaput. Utána találkozik a két csapat maradéka.

A szivarzós csávó az év szökési jelenetében felszívódik, miközben a tudós csapat rájön, hogy kígyómama mégse csípi kígyópapát. Hálistennek egy baszott nagy diszkó felé tartanak a kígyók ahol a diszkótrollok épp szadomazo napot tartanak.

Ez a DJ gyerek se ment át a Jeszenszky-féle vizsgán, a szivarozós macsó bekattan és mindenkire lángót fúj.

Kígyómama és papa óriási csatába kezd és a szivarozós macsón is testvériesen osztózkodnak. Majd mindkét kígyó beesik egy metróalagútba , ahol az egyik kígyópapa meghal, de mama lelép. Most képzeljétek el mekkorra szarban lennénk ha a négyes metró alagútjába estek volna, ott aztán várhatuk volna a szerelvényt......

 Nem hiszem el , a mama elmenekül és ez a film vége.

A végére pedig egy bomba kép az atomdidkós bikinis tudós csajról!

 

 

19 komment

Címkék: zslive

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr991152126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megahomer (törölt) 2009.05.29. 20:50:45

áztákuuurva :O milesz ebből :D

Mindfield 2009.05.29. 21:03:34

Hehe, most már hogy kint van a címlapon, látom ahogy az egész ország együtt izgul a történtek miatt...:)

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2009.05.29. 21:20:38

A (honnan?) rejtélyes körülmények közt kiszabadult, hatalmas hiúz tucat számra szedi áldozatait tyúkolszerte. FBI-ügynökök és csúcstechnikával felszerelt kutatók indulnak a pusztító ragadozó befogására, és hogy minél előbb véget vessenek a vérengzésnek, egy gigászi méretű nőstény oroszlánt küldenek a nyomába. Hát persze.

FantomasX 2009.05.29. 21:28:07

én már láttam... :D

I-brahi 2009.05.29. 22:10:29

Ide is offolok egyet, bocsánat, de ha nem szeretnétek, hogy az MTV-ről eltűnjön az egyetlen messze nem ZS-kat magyar sorozat, akkor támogassátok a Tűzvonalban megmentésére létrejött petíciót:

www.petitionspot.com/petitions/tuzvonalban/

Turisas · http://alfaomega.blog.hu 2009.05.29. 22:18:02

Jajj ne... Lelkesen AXN-re kapcsoltam, de ott valami idétlen feka vígjáték megy. Nem is tudtam, hogy van ilyen axn sci-fi külön :( Nem tudom fogni... pedig a film plakátja már önmagában megér egy misét :)
www.imdb.com/media/rm833920256/tt0412523

csárli hárper 2009.05.29. 22:27:38

biztos jó film de most kihagyom:) viszont nagyon várom a mega shark vs. giga octopust, na az film lesz a javából......megalol

Hithű ateista 2009.05.29. 23:30:19

Mivel nekem nincs lehetőségem megnézni veletek a flmet, kérlek, tegyél majd fel egy kisebb jelenetet a filmből (lehetőleg a jó csajokkal együtt)
THX.
:)

Hithű ateista 2009.05.29. 23:43:53

Köszi a képet, rendes tőled!
:)
THX!

Jester 2009.05.30. 00:08:01

David Hewlett-et azért szeressük. Még ha ez egy szar is :D

tommygun 2009.05.30. 02:53:57

Én meg azt hallottam hogy egy óriási sün kergeti a munkásokat a 4-es metró alagútjában.

Tulazon 2009.05.30. 09:19:03

szerelmesfilmek: nem, ezek annyira gáz filmek, hogy pont a Zs kategória jelzőt érdemlik meg.

füligjimmy77 2009.05.30. 10:39:06

Én már a film+-on megnéztem....Kétszer. Várom a Boa vs. Piton 2 megjelenjen díszdobozos DVD-n. Amit sose értettem, hogy nem lehet észrevenni ilyen bazinagy, töbtonnás dögöket? Lehet, hogy egy lakótelep árnyai között megbújva vérszomjas elefántok lesnek gyanútlan áldozataikra, csak még nem tűntek senkinek?

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2009.05.30. 11:37:18

winston bzdmeg!! ezt anyira tudom utálni benned. mindig legfeljebb másfél órával előtte tudsz te is csak szólni. ha előtte szólnál 1 nappal, tuti többen látnák. /angryface/

füligjimmy77 2009.05.30. 21:04:36

A film+-on most állt össze valami predátor-csontváz. Ahhoz képest, hogy csupa csont, infrába lát, meg valami mérgező ködöt lehel.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2009.06.03. 18:24:38

Nagyon raj volt, a csaj pedig ultrakúl!
süti beállítások módosítása