HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

Vidám Power Rangers dal reggeli mellé

2009.04.23. 07:35 Winston007

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr821081343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DiliQtya 2009.04.24. 13:13:34

Szomorú, hogy nem volt transformerses matchboxom, de így utólag belátva nem is baj.

europatriota 2009.04.24. 18:45:39

Azert buszkek lehetunk sok mindenre mi magyarok es europaiak ugy altalaban.
Gondoljatok el, hogy mig a japan gyerekek ezen nottek fel, addig nalunk olyanok mentek mint pl a Susu a sarkany, a Mazsola vagy a belga Hupikek torpikek.De a csehszlovak Kis vakondok es a lengyel Lolka es Bolka vagy a zsenialis olasz Menomano is ide kivankozik.
Azt hiszem, nem kell magyaraznom a kulonbseget es a minoseget, meg azt hogy milyen "utravalot" kaptak abbol es ebbol a gyerekek.

Garabonciás 2009.04.27. 16:58:01

Azért ezzel vitatkoznék. Az általad felsorolt rajzfilmek egy részét legalábbis én inkább afféle nyárspolgár és kisemberképzőnek tartom, ami az égvilágon semmit nem ad egy gyereknek ahhoz, hogy kialakuljon benne valamiféle jobbra, nagyobbra törekvés. A gyerekeknek szükségük lenne arra, hogy ilyen formában az akcióigényüket is kielégítve megkapják azt a hős-adagot, ami aztán később finomodhat.
Gügyögés meg vicceskedés, a hétköznapiság dícsérete? Meg is lett az eredménye. Az a generáció, aki a Mazsola- meg Lolka és Bolka-féle rajzfilmeken nőtt fel, meg lehet nézni, mennyit profitált belőle. Nincs érzéke semmi magasztoshoz, semmi olyanhoz, ami valamilyen értelemben több lenne, mint az a szürkeség, ami körülvesz minket. Könnyen is korrumpálható, és megszokta, hogy ha valami balul üt ki, igazi felelősségvállalás helyett csak mismásolja, elkeni vagy szépen elvicceli a dolgot.
Tovább kellene nézni annál a bizonyos orrnál. A mítoszok sem azért születtek, mert olyan iszonyúan primitívek voltak az ókori emberek, meg csak ennyire voltak képesek. A mai kornak, ahogy minden kornak, megvannak a maga mítoszai, és meg lehet nézni, hova jutnak azok az országok, akik tudnak vele élni, és tudják, mennyit adhatnak egy gyereknek. Egy gyereknek példaképekre, hősökre van szüksége. Ezek a japán filmek, rajzfilmek, az USA szuperhőseinek világa... De rossz nekik. Bezzeg mi aztán tudjuk, mi kell a gyerekeknek. Tényleg. A Kis vakond A Minőség! Mi sem könnyebb, mint mindent lenyeletni egy olyan generációval, akinek a lelkében egy kismalac, egy minimálstílusban megrajzolt vigyorgó testvérpár, és egy lepkéket kergető, kissé ütődött, születési hibás sárkány az ideálok. Legyünk büszkék.

CYR · http://egymondatban.blog.hu 2009.05.09. 16:05:00

Hm. A sárga színű lány a klipben nem a korabeli Dolly?
süti beállítások módosítása