HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

Nagy filmklasszikusok 2: Dzsungelháború

2007.12.31. 13:27 Winston007

Jólelkű kommandósok, rosszarcú zsoldosok, titokzatos benszülöttek, pici sziget teli denevér szarral, minden együtt van egy felejthetetlen ektsün muvihoz.

Van egy kiégett exkommandós csákker, aki már mindent lerombolt és elpusztított amit csak ellehetett. De régi tábornoka-ezredese-úttörő parancsnoka újra megkeresi a last missionnel. Megy a lelkizés meg ilyenek, Dolphi ( igen, a főszereplő Dolp Lundgren ) nagyon nem akarja mert rossz emlékei vannak, tiszta sablon unalom. Egyet azért nem értek, Bruce Willis óta aki lepukkant embert játszik az mindig borostás.....

Aztán összegyűjti volt csapatát a szokásos karakterekkel: benga vadállat gépágyúval aki kettőig se tud számolni orvosi segítség nélkül, megfontolt bölcs néger sniper, csibészes dzsiggoló csávó nagy dumával, spirituális füves arc, meg hozzájuk csapódik a JAG dögös ügyész csaja.

A csipet-csapat odamegy a szigetre, persze közben kiderül, hogy Dolphi szadista-pszichopata extársa is a környéken van. A szigeten persze beleszeretnek az aranyos kis benszülöttekbe, Dolphi meghúzza az egyiket. Szóval megy a wellness feeling ezerrel. Dehát végülis csak azért jöttek , hogy felszámolják a kis benszülött falut. A csipet-csapat kettéválik mert az egyik pénzt akar, a másik pedig wellnessezni. A csapat pénzéhes fele csatlakozik pszichopata bácsi klubjába, kiegészülve jól fizetett thaiföldi statiszták százaival. Innentől indul persze a csata!

Dolphi aláaknázza a kontinentális lemezekig a szigetet és mindenhova fegyvereket rak le, amire természetesen ő emlékezni fog , és mindig akkor fogja megtalálni őket amikor bajban lesz. Wellness benszülöttekről kiderül, hogy valami ősi dzsungelharcos népség akik olyan durvák voltak, hogy még Predator is tőlük kért tanácsot ha dzsungelben akart vadászni.
Szóval megy a csata, a thaiföldi statiszták hullanak mint a legyek, mindenféle módokon. Dolphi mindenütt ott van, rúg, lő, robbant és beszól.

Aztán pszichopata bácsi kinyírja Dolphi úttörőparancsnokát, aki erre bekattan és legyak mindenkit. A maradék csapatával pedig boldogan él tovább , a sok denevérszar pedig megmenekült és a szabolcsi gazdák tovább demonstráltak műtrágyáért.

Kedvenc jelenet: Dolphi egy ősi romnál elrejti páncélöklét, és amikor lő egyet a mögötte lopakodó statisztát szétégeti a rakéta kilövési lángja.

A film 94ben készült és valljuk be párszor megnéztük mert bejött!



Dolph olyan kemény mint a svéd acél , tisztára mint egy szobor. Minimum 30 kg fegyverzet és municíó lóg rajta.

5 komment

Címkék: klasszikus

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr66280032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.01.01. 10:20:22

Dolfiról mindig is az jutott eszembe, hogy ilyen lehetett volna annak a kísérletnek az eredménye, melynek során Reinhard Heidrich genetikai kódját keresztezik a Vörös Erikével, majd az így keletkezett lény közösül egy 350 literes, kizárólag katonai célokat szolgáló fagyasztóládával.

Na, ebből a frigyből születhetett volna Dolf.

Riszpekt neki! Ezerszer inkább ő, mint az a nyálas női kedvenc, Zsánklód Fándámm. Reméljük, ő is terítékre kerül.

Dani Csaba 2008.01.05. 22:54:08

Szegény ember, többször aktiválták már pacifista kitérőiből. Még tanárként is meg kellett védenie egy iskolát a mi Dobó Katánktól.

doktor.dikhed 2008.01.06. 17:06:06

Az a vicc, hogy a Dzsungelháborúban van pár jó dolog, és több lehetne a ZS kategoriás akciófilmeknél egy jó rendező kezében...

Gabesztelen 2008.01.07. 22:26:17

nem tudom,de én bírom dolfit... szerintem tényleg kemény,legalábbis tud keményen nézni.

mókus 2008.03.26. 04:22:09

én is bírtam a csávót, bocs, hogy ennyi poszthoz kommentelek!!
süti beállítások módosítása