HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSLIVE: Rambo 2

2009.11.15. 18:32 Winston007

21:50-kor a TV2-n Rambo 2, amelyet a Zskategória élőben közvetít. Nosztalgia, vér és vietnámi papucs minden mennyiségben. Ne feledjétek 21:50-kor kezdünk!

Valami miatt a Blog.hu betegeskedett és csak most lett éles , de ez nem változtatt a tényen: mindjárt indulunk!

Ez az Activia joghurt reklám nagyon vicces, amikor a csaj azt mondja, hogy "úgy feszít a hasam , csak mások észte ne vegyék" erre a barátnője mondja: "Én tudom megoldást!". A következő jelenet logikusan az lenne, hogy a vénasszony a korlátba kapaszkodva kifingja az ózonréteget.

Apa kezdődik!

Rambo épp egy visszafogott hegyoldalt bont apró darabokra, amikor Trautman ezredes megjelenik.

Rambonak ez nem büntetés hanem wellness tábor. Az ezredes munkát hozott neki, persze hogy egy titkos akció és persze, hogy a komputer Rambot fossa ki a nyomtatóból mint alkalmas személyt.

Uram ezúttal győzünk? -kérdi Rambo. Ez rajtad múlik mondja Trautman. Azt hiszem, ez nagyon rossz hír a vietnámi statisztikai hivatal népsűrűségi osztályának.

Rambo megérkezik a bázisra és Jesse ott várja.Csak azt nem értem minek kell a 60 fokos dzsungelben piros kötött nagymama pulóvert viselni. Jön a szokásos akta felolvasás, innen tudjuk, hogy egy szöcske pöcsén is elél a dzsungel közepén két hónapig.

Rambo csalódott, mert fényképezni kell és nem lövöldözni.

A modern flotta:) Trautman és hősünk mögött 4 második világháborús gépet szerelnek. Aztán beveszik a komputer a terembe, valószínűleg a Tetris se futna rajtuk, de kurva hangosan zajonganak és látványosan villognak.

"Amit maga pokolnak nevez, az neki otthon" Közben Rambo akkor még preszteroidos testét készíti a harcra, úgy megköti a bakancsát, hogy más rögtön meghalt volna belső vérzésben. Aztán még magára pakol egy egész hadosztályra való fegyverzetet.

A markoló állkapcsú genya bebukott, nem is vezetett semmilyen hadosztályt!

Mindenki csendben izgul mi is tegyük azt.

Rambo felveszi a bőrsatyekot, hamarosan ugrani fog és közben a fegyverét markolja. Jesse közben poénkodik.

Úristen máris gond van! Rambo fennakadt! Mi lesz most? Vége lesz a filmnek? Vajon ki fogja magát szabadítani? Csupa érdekes kérdés.Végül 3 tonna fegyvert levágott magáról és kiszabadult, de azért izgi volt. 

Rambo éppen tájfutó versenyen van és közben megfojt egy gonosz vietkong kígyót.

Peace! Elért a buddhista templomba. Ha mákja van még babgulyást is kaphat a krisnásoktól.Elő is vette a kését hátha kenyeret kell szeletelni , ehelyett egy tökéletesre sminkelt sárga sunát talált.

Elérkeztek a Mekong Jack Sparrowjához, aki ugyanolyan alkesz és rondák a fogai.

Ezek a kis sárga kalózok nagyon gonoszan tudnak ám nézni! De végül elindulnak a kis gőzössel a folyón.

Reklám-Werbung

 Folytatódik: és amint látom ezt a hajót is vitorla helyett a vodka hajtja. Az őrhajók ellen meg ott az orosz RPG.

Rambo gyönyörködik a tájban, ahelyett hogy a csajjal foglalkozna. ÓÓÓ. A csaj beszélgetni akar és Rambot faggatja a múltjáról. Miközben egy léket farag a padlóba.

A csaj kém suna az amerikaiak szolgálatában. De vannak vágyai: szeretne az USA-ba menni. Rambo közben elmondja, hogy ő szart se ér de azért szereti a hazáját és teszi dolgát, ahogy a liberális frakció.

Hősünk megmutatja csontozó kését. Miközben Trautman szeretné megnézni a fiát.

Rambo elért a wellness táborba, csak nehogy összefusson Chuck Norrisal. Micsoda epic fight lenne! A vietkong szórakoztató egység megérkezett és a katonák letaperolják. Hősünk behatol a táborba és előveszi Tell Vilmos nyílát amely nem csap zajt. Mégis majd minden lövés egy hangrobbanás lesz.

Rambo hangtalanul settenkedik a táborban és még egy kicsit megáll live pornózni is. A katonák gyanútlanul beszélik meg, hogy ebben a hónapban mennyi olcsó ruhával fogják elárasztani az imperialista és dekadens nyugatot. Hoppá! A sókamrában az alpesi hideg sétáló patakocska mellett amerikai elégedetlen szállóvendégekbe toppan.

Rambo majdnem lebukott, de aztán mégsem. Közép kansasi akcentussal válaszolt egy gyanakvó vietkongnak, akit végül a késével kinyírt. Jön a hangrobbanásos nyíl. Vietnámi papucs őrmester kijött a teraszra, de aztán visszamegy kis katonákat gyártani.

Hát Ramboból se lenne jó Tell Vilmos,  ahogy fejbe lőtte a tisztet.

A fogoly megtudta, hogy 1985 van és lemaradt arról, hogy kilőtte le Jockeyt. De a Seinfeld utolsó részét még megnézheti. Közben a szorgos kis sárgák a nyomukban vannak, a kalóz hajó azonban felvette őket.

A J and B whisky frankón minden filmet szponzorát 1950 és 1990 között. Jack Sparrowról kiderül, hogy genya és elárulta őket.

Rambo azonban egy shotgunnal rendet tesz. Közben feltűnt egy csatahajó a folyón és épp szarrá lövi a kalózhajót. Hősünk RPGzni akar és felrobbantja a csatahajót és még az egyik kalóz vakbél problémáit is megoldja.

A vietkongok szárazföldön a nyomában vannak. Úgy izzadnak, hogy a majmok lefelé okádhatnak a fákról olyan kandesz lehet a páfrányok között.

Hősünk a rizsföldre ért és a vietkongok aknavetővel kezdik lőni, visszavetve az Uncle Bens második negyedéves üzleti eredményét.

Milyen  drámaian trappol a sárban, Murdock erre tök kiakad.

A markoló állkapcsú Murdock a zsoldosait arra utasítja, hogy Rambot hagyják ott a szarban.

Trautman idegesen pattog a bázison, Murdock meg pont leszarja.

Rambo megint szarban van.Hiba volt leköpni őt, ez neki 3 napra elegendő protein.

Amerikai helikopterrel megjöttek az oroszok, akiknek a parancsnoka egy brit színész.

Jurij a benga is ott van, ebből nem fognak jó dolgok kisülni.

A szovjetek mindig barátságosak voltak, eszméik megvalósítása potom pár százmillió ember életébe került. Rambo meg ilyen barátságtalan velük? Nem értem. A kém suna közben prosti üzemmódba váltott.

Reklám-Werbung

Vajon mennyi lehet a villanyszámlája a tábornak?

Ezzel a szemüveggel milyen értelmiségi feje lett az orosz tisztnek és még mindig milyen barátságos. A baltaarcú Jurij vagy Jusin közben továbbra se éppen zöld koncepció mentén kínozza Rambot.

A kém suna közben lecsapta kliensét és elindult kiszabadítani Rambot. Az orosz tudja, hogy kell hősünket szóra bírni és a találkozás emlékére vág egy vonalat az arcára. Úgy látszik hobbi szemész is: az egyik foglyon hályog műtétet végrehajtani. Hősünk megtör és beindítja a Rambo Rádiót!

Vajon ha Rambo műsorvezető lett volna a Danubioson az ORTT baszakodott volna velük?

Hát nem egy kívánság műsor hangulat van. Rambo kiszabadul és Jusint ráköti a hálózatra.

Rambo csak lő egyet a ködbe és rögtön meghalt egy vietkong.

Az orosz és a vietnámi két jóbarát, egymás segítve keresik hősünket a dzsungelben.

Egy kis tájfutás következik a csajszi egyre nehezebben bírja.

A csajszi elhozta Rambo Tell Vilmos nyílát és már ápolja a sebeit. Nagyon kimenne a kis suna USA-ba. Mondjuk ha minden bevándorló ilyen lenne, hoznék én hármat is.

A csaj megmurdelt. Ramboban a bosszúfaktor maxmumra pörgött.

Azért Rambo eljátszhatná, hogy ő a határőr és beengedi a csajt az USAba.

Ajajj felkötötte a piros kendőt és még a csajt is eltemeti vagy homokvárat épít?

Vajon mennyi ideig tudja így visszanyomni a hasát?

Rambo leépítést tart a Vörös Hadseregnél.Ezek a rémült statiszta fejek:)

Akit behúz a barlangba miért nem kiabál csak néz és tátog mint hal a szatyorban.Na végre ordított valaki!

Rambo most megy a faluba, remélem kap Tájak,korok,múzeumok pecsétet.A bambusz lakópark lakói riadtan rohangálnak ide-oda.

Ebben a nádasban jól leégnek a vietnámiak majd.

Azt nem értem, amíg ott mászkáltak senki nem érzett benzin szagot?

A vietnámi papucsos kurva pecér nagy gázban van! A petárdás nyíl utoléri és hamarosan a vietnámi űrprogram első úttörője lesz.

Jusinék az éleset szotyizzák és Rambora dobnak egy napalm bombát, szerencsére ő elugrik előle.

Igy horgászni is lehetne, csak a halak ne támadjanak úgy mint Rambo.

Jusin bunyózik Ramboval, majd bázisugrást hajt végre, ja az ejtőernyőjét a helikopteren hagyta.

Rambo jön, nagyon jön. Szétrakétázza az egész bambusz tábort, mondjuk olcsón újra lehet építeni.

Most őszintén te visszalőnél a helikopterre kalasnyikoval? Én úgy futnék, hogy Európában állítanának meg. Vajon az ordítás mennyiben fokozota a tűzerőt?  A foglyok bambusz viskóját csak azért nem találja el, mert biztos a tetejére rizzsel rá van szórva, hogy POV.

Hát ezeket a fogolyokat egy dolog nem fenyegette a táborban: az elhízás.Illetve a fogmosás.

A háromszemű orosz tiszt utánok megy egy rakétacirkáló méretű helikopterrel.

Az oroszok mindig a vízre lőnek vagy néha eltalálnak valamit néhány pontyon kívül.

Eltalálta a farkát , de a stáb csak az utastérbe tudott füstgépet szerelni.

Nekem csak egy kérdésem van: honnan szerezte az amerikai típusú rakétavetőt?

Rambo repül haza! Murdock kezdhet ideges lenni.

Óriási kényszerleszállás!

Rambo érzésem szerint 9 mm-es diszket akar a komputerbe rakni.

Egy-két quake party után legszívesebben én is így reagáltam volna. ÉS még ordít is egy nagyot. Szerintetek tudja egyenesen tartani a száját?

Murdock leizzadt mint Camacho szövetségi kapitány fénykorában. Végül Rambo mégsem öl csak inspirálja Murdockot. Trautman megint jópofizik vele...Szerintem a három Rambo legnagyobb genyája Trautman! Miatta kerül mindig a szarba Rambo.

Ez hazaszeretet duma! Könyörgöm inkább ötven lobogó amerikai zászlót!

Rambo belesétál a kurvákkal teli nagy thaiföldi valóságba! Ezzel véget is ér a film!

Köszönöm a mai figyelmet!Találkozunk jövő héten a Rambo 3 Zslive közvetítésén!

Jó éjszakát!

Egyébként minden poént félretéve: a film készítésekor 1985-ben azért ez elég durva mondanivaló volt és nagyot szólt.

 

 

139 komment

Címkék: zslive

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr61527334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dutch 2009.11.15. 21:43:52

Távirányító élesítve, agy safe módban futtatva...

dutch 2009.11.15. 21:56:32

A börtön maga a pokol, de mindenki szanaszét van gyúrva...az őrök biztos proteinturmixokat osztogatnak a szünetekben

dutch 2009.11.15. 22:00:40

A Bíborszív sebesülésér jár, nem? Mert Slynak négy van belőle, egy lapáttal sem lehetne agyonverni

Frederico 2009.11.15. 22:02:26

Rambonak a Pokol az otthon:) Vagyis a Tábornok szerint:) aranyos

dutch 2009.11.15. 22:02:46

Már az első részben feltűnt, hogy Trautman egy levegővel 2 órán keresztül tudja fényezni Rambot. Most sem csalódtunk benne

Frederico 2009.11.15. 22:04:46

Hát mert a "fia" :))

KONAN 2009.11.15. 22:06:05

Kezdődhet a buli!

KONAN 2009.11.15. 22:08:58

Az ien kígyók általában így lógnak miután elengedi.

KONAN 2009.11.15. 22:09:53

Vagy gumiból készült "MADE IN CHINA" kígyó volt, vagy csurig volt arzénnal.

dutch 2009.11.15. 22:10:36

Ezek az őslakók mindig más hangon beszélnek a saját nyelvükön :)

KONAN 2009.11.15. 22:10:49

Nemtom, figyeltétek-e, de RAMBO egyik csajt se farkazza meg. Ebben mondjuk olyan, mint Michael Knight.

dutch 2009.11.15. 22:11:07

@KONAN: Vagy még kapkodta a levegőt Sly szorítása után :D

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.11.15. 22:12:20

@KONAN: Michael Kinght-nak minden nő megvolt kivéve a két technikus csaj.

KONAN 2009.11.15. 22:13:14

Ejj. Fenébe a gyömbér kivonattal meg az Ultra Lifttel!

dutch 2009.11.15. 22:13:33

A kotkodálás mekkora alap már minden dzsungeltáborban...

KONAN 2009.11.15. 22:14:02

Szakdolimat kellene finomítgatnom.Erre itt Rambózk Veletek... :)

KONAN 2009.11.15. 22:21:06

Épp szept. végén tartottunk RAMBO MARATONT. 1 nap 2óriáspizza, 6 liter bor, némi Bali, JB és az összes Rambo. :)
Élmény most józanul is látni.

KONAN 2009.11.15. 22:21:54

TV2 utsó mentsvára a BL + Rambo!

KONAN 2009.11.15. 22:22:37

1943-as vállról indítható...lehet lejárt a szavideje...nem?

dutch 2009.11.15. 22:23:21

Egy távcsőtokból isznak

KONAN 2009.11.15. 22:23:34

FIGYELEM! Most mondja azt a házibulisat, amiben a feláldozható van,vagyis "EXPANDABLES" - innen az új filmje címe!

KONAN 2009.11.15. 22:24:37

Ezt a hajón csajjal filózgatást az utsó Rambo mozi is megöröklte.

dutch 2009.11.15. 22:25:49

"Talán új életet kezdek Amerikában" - gyenge célzás hogy vigye már el onnan a faszba magával

KONAN 2009.11.15. 22:25:53

Valami nem fasza! Ez újraszinkronos ?

Frederico 2009.11.15. 22:26:16

Expandables nem lesz rossz:) Jet Li Dolphi ellen fog majd verekedni az egyik jelenetben:D

KONAN 2009.11.15. 22:26:44

Azt brom, hogy Trautman az össes Ramboban (-kiv.utsó) mindig ugynannyi idős.

dutch 2009.11.15. 22:27:45

@KONAN: Ennek csak egy szinkronja van ha jól tudom

Frederico 2009.11.15. 22:28:52

Tök jó hogy ebben a kis táborban is egy topmodell kinézetű nő van:)

KONAN 2009.11.15. 22:29:13

Régi, jól bevált "kurvávalátbaszós" taktika.

KONAN 2009.11.15. 22:30:02

Legfurább nekem a 3-ban lesz,hogy egy Buddhista faluban mi a fasszal gyúrja fel magát kétszer ekkorára majd??

KONAN 2009.11.15. 22:30:50

Csillog a bökő rendesen. Nem gond, hogy fénylik ezerrel.

KONAN 2009.11.15. 22:32:06

Egyáltalán Jesse-ék adtak neki fényképezőt ??? Vagy csak nehéztüzérséget?

Frederico 2009.11.15. 22:34:48

@KONAN: Dehogy adtak, kamerás mobil:))

dutch 2009.11.15. 22:38:46

A hajósoknak annyi, ők sem látták a Rambo 1-et, és belekötöttek az öregbe

KONAN 2009.11.15. 22:41:30

Hopp. Érkezik JESSE! Most rosszarckodik majd.

KONAN 2009.11.15. 22:41:59

Jesse sztem jobban kijött a piros kisszarral, mint Trautmannal.

KONAN 2009.11.15. 22:42:34

Sok ferdeszemű közül Trautman egyből kiszúrta.

dutch 2009.11.15. 22:43:24

Az üldöző csapat a segge partjáról szedte elő a aknavetőket? Mert nem láttam hogy vittek volna magukkal

KONAN 2009.11.15. 22:43:39

Össznépi örülés. Markolópofa rájött,hogy nincs Kodak Rambónál.

KONAN 2009.11.15. 22:44:11

@dutch: minden valamirevaló rzsföldön van páraknavető.

KONAN 2009.11.15. 22:45:46

Stallone-ben az a csodálnivaló,hogy minél öregebb,annál nagyobb az izomtömege. Bár R3-ban elég nagy volt.

KONAN 2009.11.15. 22:47:05

Itt a film erkölcsi mondanivalója, amikor gondolom minden valamirevaló vietnámi veterán felállva tapsolt és könnyezett a mozikban.

dutch 2009.11.15. 22:47:51

A sheriff is így nézett az 1-ben, mint most a markoló, amikor rájött hogy rossz ember faszára köpött

KONAN 2009.11.15. 22:47:59

Szadizzák szegényt. Meg kellett vna néznie a Szarvasvadászt, akkortudta vna, hogy mire számíthat. Onnan kopizták a pöcét.

dutch 2009.11.15. 22:48:44

Hm, ezt a csávót nem lőtte le Eddie Murphy egy évvel korábban? :D

Frederico 2009.11.15. 22:50:07

Steve Berkoff hozza magát:)

dutch 2009.11.15. 22:51:10

@Frederico: És mekkora már a reset-gomb a homlokán :)

KONAN 2009.11.15. 22:51:34

Kis orosz akcent jöhetett volna amagyar szinkronba is.

KONAN 2009.11.15. 22:52:09

FUCK YOU = LÓFASZT. Cimbi odabasz minnyá.

Frederico 2009.11.15. 22:52:41

reset gomb:D Ő volt a Tökéletes Katona elődje:) Azzal a gombbal lehet újraindítani:D

KONAN 2009.11.15. 22:53:09

Kurvás trükk. És kurva reklám.

KONAN 2009.11.15. 22:54:16

Pöcébe lógatáskor amúgy biztos rajta hagyták volna az ágyékkötőt,amit gondolom ők adtak rá, mert a kommandósgönc alá nem nagyon fért volna.

KONAN 2009.11.15. 23:04:01

Tango&Cash-ben nemtom mér érte váratlanul az amper. Igazán hozzá szokhatott vna.

dutch 2009.11.15. 23:04:30

A Jurij az nem a Vinnie Jones apja? Mert teljesen úgy néz ki

Frederico 2009.11.15. 23:04:57

Meg se kottyan neki az áramütés:)

KONAN 2009.11.15. 23:05:13

Jurij itt tök izé...Vinnie Jones.

Frederico 2009.11.15. 23:06:40

Rambo is kapott egy Harry Potter jelet:) Csak máshova, más formában:)

KONAN 2009.11.15. 23:06:50

Ez a kis forradás amúg megmarad Rambónak a 3-ra is.utsóban nem emléxem rá.

KONAN 2009.11.15. 23:08:35

Nagyon keményen odamond most.

KONAN 2009.11.15. 23:12:56

Murdock már tudja hogy közeledik a pofon.

kaktusztea 2009.11.15. 23:13:32

Most jön a kötelező ápolónénis rész :)

dutch 2009.11.15. 23:13:58

A hangárban is durva lehet a rezsi, annyi géppel meg ventilátorral

Frederico 2009.11.15. 23:14:31

Mekkora Casanova a Rambo:) Egy "Igennel" levette a lábáról a nőt:D

KONAN 2009.11.15. 23:14:49

Itt most a csaj volt az "Expandable".

dutch 2009.11.15. 23:15:02

Mondtam hogy vele akar menni a számító kis kurva...Rambo nyert egy 20-25 nyugodt évet azzal hogy lelőtték

KONAN 2009.11.15. 23:15:27

Csajon csillog a vízálló smink.

KONAN 2009.11.15. 23:16:07

Murdick nem engedi a mentőosztagot. Tudja,hogy akkor jönne Chuck Norris is.

kaktusztea 2009.11.15. 23:17:29

Megvan a fejpánt és a gumimacis nyaklánc is!
Eddig is legyőzhetetlen volt, de ezekkel már egy isten!

KONAN 2009.11.15. 23:18:09

Elég lámák ezek a Specnaz-os fiúk.

KONAN 2009.11.15. 23:19:15

Az orosz kommandósok mind suttogva ordítanak.

KONAN 2009.11.15. 23:20:08

Svarcis agyagos nyúlás.

kaktusztea 2009.11.15. 23:20:40

Rambo egy filmes vágással megszabadult az 5 kg sártól, ami a testét borította.

kaktusztea 2009.11.15. 23:21:24

A tyúkot miért mutatták? Robbanni fog?

KONAN 2009.11.15. 23:22:16

Willem Dafeo-t is kihozhatná. Kajak ugyanaz a tábor,mint a Szarvasvadászban.

KONAN 2009.11.15. 23:22:54

dumm-dumm vesszők.

kaktusztea 2009.11.15. 23:23:29

Ez a Rambo nem egy PETA aktivista.
Szegény tyúk.

KONAN 2009.11.15. 23:24:32

Koma csak várja, hogy lelője.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.11.15. 23:24:47

A teherautók felrobbanáskor úgy ordítanak mint a ha a T-Rex-ek gyilkolnák a Jurassic Parkban.

Frederico 2009.11.15. 23:25:00

Durva hogy nem bírta eltalálni, hát nem egy Mark Wahlberg a Mesterlövészből..:D

KONAN 2009.11.15. 23:25:15

Idvan Vinnie. Amcsi kopterrel.

Is 2009.11.15. 23:25:26

Basszus, a filmet most nem nézem, csak az emlékeimre hagyatkozom, de a közvetítésen, meg a kommenteken sírva röhögök :) Köszönöm!!! :D

KONAN 2009.11.15. 23:28:35

hadifogjok persze első sorból boldogan nézik a lángfolyamot.Örülnek, hogy jegyük van.

kaktusztea 2009.11.15. 23:29:45

Benyomta a helikopteren az IDDQD-t és annyit lő, amennyit akar.

dutch 2009.11.15. 23:29:54

Bazdmeg szétlövi az egész falut, a foglyok meg ott recskáznak sértetlenül a barrakban. Honnan tudja Rambo hogy melyik az az 1 négyzetméter ahova nem lehet lőni?

KONAN 2009.11.15. 23:30:00

Szurkolnak a foglyok.

Frederico 2009.11.15. 23:31:31

a foglyok a VIP listások:D

KONAN 2009.11.15. 23:31:47

Na, orosz kopter opdabasz. Rambo Kék Villám módba kapcsol.

KONAN 2009.11.15. 23:33:25

Rambo mögött bekapcsolták a füstgépet.

KONAN 2009.11.15. 23:34:09

na? Átbaszta vagy átbaszta ?

KONAN 2009.11.15. 23:35:27

Nem probléma,hogy a szélvédő 2 centire volt a vállról indíthatótól. Füstgépbe fröcsköltek egy kis folyadékot mert nagyon tolja.

Frederico 2009.11.15. 23:35:31

Rambo nem szarral gurigázik az egyszer biztos:D És most Murdeck jön:D

KONAN 2009.11.15. 23:36:10

Murdick már érzi, hogy pofán lesz baszkodva.

dutch 2009.11.15. 23:36:12

Hát nem egy lángész ez a Berkoff. Közben a markoló egyre jobban izzad, csúnya verekedés lesz ebből

KONAN 2009.11.15. 23:36:42

Fogjunk közben fogat mosott az új Whitening effekt hatású Kolgéttel.

KONAN 2009.11.15. 23:37:35

@dutch: verekedés? ugyan...

dutch 2009.11.15. 23:38:01

Hallottátok mekkora klasszikus videótékás hangtorzulás volt a zenében? Majdnem könnyeztem.

Frederico 2009.11.15. 23:38:27

kár azért a sok drága műszerért:)

kaktusztea 2009.11.15. 23:38:33

Rambónak hála új informatikai mutyipályázatot lehet kiírni az amcsi bázison.

KONAN 2009.11.15. 23:38:42

Vajon kidumálja magát Murdock?

KONAN 2009.11.15. 23:40:11

Persze Jesse-t egy tökönrúgás hazatette. Film eszmei mondanivalója megint.

dutch 2009.11.15. 23:40:13

@KONAN: Igen, ezek kishalak..de a hordággyal alibiző napszemcsisnek kijárt volna még valami

KONAN 2009.11.15. 23:41:06

Kicsit szoros a nyaklánc Sly-on. Stylist elbaszta.

KONAN 2009.11.15. 23:42:27

Francu Colombo - Svarci edzőpartnere jó munkát végzett. Ő gyúrta fel Sly-t.

kaktusztea 2009.11.15. 23:42:47

Mekkora pofánbaszós igazságok voltak már a végén?!
Ez az ember egy isten!

dutch 2009.11.15. 23:47:00

Még így végigpoénkodva sem mondanám teljesen Zsnek...az elsőtől viszont nagyságrendekkel elmarad.

kaktusztea 2009.11.15. 23:51:49

Az első rész nem Zs szerintem, ott nem is a bodycount-on van a lényeg - múlt héten azt is megnéztem újra és még most 2009-ben is érthetően átjön a mondanivalója.

KONAN 2009.11.16. 00:27:48

Az igazség az az,hogy a mai Jet Li-k, Jason Sttham-ek sem nyújtanak semmi több színészetet, mint anno Sly vagy Willis papa.

KONAN 2009.11.16. 12:59:29

ez még nagyot szólt de a 2 az már sajna önmaga paródiája majdnemhogy..

IIsten 2009.11.16. 13:29:36

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

a rambo SOHA-SOHA-SOHA nem zs. talán a 3.
ez gusztustalan. el sem olvasom a posztot, mert szentségtörés. hogy lehet egy olyan filmet zs-nek mondani, ami generációknak volt az imádott filmje, amiből klisék százai jöttek.

winston, ez egy övön aluli ütés volt. SAJÁT MAGADNAK!!!!!!!!

Winston007 2009.11.16. 13:45:31

@IIsten: ha elolvasod a veget es kommenteket akkor latod, hogy epp arrol irtunk, hogy mekkorra mondanivaloja volt!zs es zs kozott is van kulonbseg, a rambo 2 kult statuszat senki se tamadta!

IIsten 2009.11.16. 14:21:08

@Winston007: nagy rajongód vagyok, térítem az embereket a zs-hitre, de nem. a rambo és a rambo 2 nem zs (mint ahogy a john rambo sem az). azt én sem vitatom, hogy az 1-hez képest elmarad, sőt, olvastam a könyvet és ahhoz képest pláne elmarad, de nem nem és nem. nem zs. és nem olvasom el sem az elejét sem a közepét sem a végét:)
+ rettegve várom azt a pillanatot, amikor bud spencer és terence hill megjelenik az oldalon, mert megfogadtam, ha ez megtörténik, soha többet nem jövök ide, azt pedig szívből sajnálnám. mondd, hogy nem lesz ilyen pillanat!!!!!

holdsarkany 2009.11.16. 21:27:03

tessék meglesni youtubén a
"terror toons 1", "terror toons 2"
című csodákat:)

LorenzoLamas 2009.11.16. 21:48:21

Áhh ember, kiszartam a belem a nevetéstől.Te egy állat vagy ;)

KONAN 2009.11.17. 00:19:14

Most néztem a Crank 2-t. Az már eleve ZS-nek készült ! Érdemes megnézni. Szétröhögitek magatokat.

Krumplicukor1987 2009.11.17. 16:59:46

A post qrva jó lett :D
Csak egy apró megjegyzés: a hadifoglyok az POW, nem POV

csuszokotes 2009.11.18. 13:05:55

@IIsten:
Jaj Istenem ne idegesíts, Bud Spencer és Terence Hill nem lehet itt, viszont egy pókszarnyit egyetértek veled, azéé a Rambó még olyan "zsé" sem, pedig Jessie, a háromszemű meg a pali, aki olyan, mint a Brian Dennehy is van benne, na mindegy, szóval van elég szemét zsé alkotás, igazi ZSÉ-k...csak a puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot :)

T. Norbert 2009.11.18. 18:03:06

@csuszokotes: Az a pali, aki olyan, mint Brian Dennehy, nem más, mint Charles Napier. Már javasoltam őt zssztárnak.

Zssablonkarakternek javasolnám a bosszuállót, zshelyszínnek (vagy "zseseménynek") pedig a világrengető katasztrófát.

T. Norbert 2009.11.18. 18:04:22

Arra azért tényleg vigyázzunk, hogy mit ajánlgatunk leírásra. Elhasaltam, amikor egy illető Dennis Hoppert írta, egy másik illető pedig a Mátrixot.

dutch 2009.11.19. 20:15:51

Bud Spencer és Terence Hill soha nem lehet ZS. Ez olyan egyértelmű, minthogy az ég kék.
Előre a Puffin lekvárral!

porch monkey 4 life! 2009.11.19. 22:06:00

+ 1 apróság:

Amikor Dzson Dzséj beszél Mördokkal, akkor a filmben elhangzott szar szöveggel szemben eredetileg ezt mondja kőkeményen:

Murdoch: Rambo, adja meg a helyzetét és elmegyünk magáért.
Rambo: Murdoch, (vágás arra, ahogy szorítja a mikrofont), majd én megyek el magáért!

Ez olyan kőkemény, hogy ehhez képes a Balogtibi kutyafasza.

porch monkey 4 life! 2009.11.19. 22:07:30

@kaktusztea:

Nem, mert Isten könyörületes. Ő nem lesz az.

stoppos76 2009.11.20. 11:45:56

Most tényleg azon vitáztok, hogy a blog tulaja eltérhet-e az eredeti keretektől, amit ő maga állított magának? :)

A Rambo nem zs. Tudja ezt mindenki, Winston is. De ettől még lehet viccesen közvetíteni.

Esetleg Winston csinálhatsz egy nemZSlive kategóriát és mindenki megoldótdott.

Mikor számíthatunk újabb zslive-ra/nemzslive-ra?

Dymoon 2009.11.20. 20:05:28

Egy kis Rambo-paródia, már lehet, hogy belinkeltem. www.youtube.com/watch?v=8n1hKQULa9Y

Winston007 2009.11.21. 12:22:11

@stoppos76: Rambo 3 holnap, lesz ZSlive:)

Lestat a vámpír 2009.11.21. 16:34:38

Ezen megint könnyesre röhögtem maga, de két hozzáfűznivalóm is lenne. A Rambo filmek azért szerintem nem esnek a ZS kategóriába, nálam az a fillérekből forgatott onlyforDVD-t jelenti. A Rambo 2 az a maga idejében kőkemény élvonalbeli, moziban kasszát robbantó akciófilmnek számított.
A másik pedig az, hogy a végére írt mondatért nagy respect! Kevesen tudják, vagy kevesen ismerik fel/el a film mondanivalóját. Az tény, hogy az USA nagyon kutya módon bánt a hazatérő veteránokkal. Az tötrént, hogy igazából ők lettek a vesztes háború bűnbakjai, az ő nyakukba lőcsölték az egész rohadt háborút és ez fáj nagyon Rambo-nak is, ami nem is csoda. A vietnami veteránok ugyanúgy áldozatok voltak, egy hazug mondvacsinált okkal indított háborúban. Sokan a hazatérők közül nem is tudtak visszailleszkedni a háború után, nem tudtak a körülményekhez alkalmazkodni. Ami odaát hőstettnek számított az otthon bűntény, nem találtak munkát, elutasítások egész sorát kapták bárhová is mentek. Erről szól ugyebár David Morell First Blood című könyve is, amiből a Rambo 1-et forgatták.

AP! (törölt) 2009.11.21. 21:23:28

@Lestat a vámpír: egyetértek. akkoriban ez csúcsfilm volt. egyszerűen eltelt 25 év, és sokan már megmosolyogják. de nem nevezünk más filmet sem zs-nek azért, mert nem 2 éve készült és nincs faszignyomva cgivel. szerintem egy 2012 sokkal inkább zsé.

AP! (törölt) 2009.11.21. 21:25:27

egyébként azon gondolkodom, hogy valszeg mind a ~30x ugyanarról a német (pro7? sat1? rtl?) felvett vhsről láttam, meg kéne néznem magyarul is már egyszer :) kedvet is kaptam hozzá nagyon.
süti beállítások módosítása