HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Holtsav: Már eltűnt a blog, de emléke örök! Annyira feelinges ezt úgy újraolvasni, hogy közben iszogatok, é... (2018.12.09. 15:45) ZSsablon karakterek: A western hős
  • Adani: Mindig van a katonák között is egy lázadó, aki azért sem csinálja azt, amit kéne pl. egyenruha hel... (2018.11.07. 12:20) ZSsablonkarakterek: A kiképzőtiszt
  • bitmybone: Én egy kevésbé régi filmjét láthattam pár éve, hála az HBO-nak: ez volt a Horror a Szaharában. Els... (2018.09.07. 22:43) Adrien Paul
  • bitmybone: Mr. Lee életművéhez csak annyit fűznék hozzá, hogy mintha a The Hunger (magyar címe Kiéhezve) soro... (2018.09.07. 22:21) Jason Scott Lee
  • ZorPrime: Sok év utáni megkésett komment, de....a németek bizony tudnak nagyon fasza filmet is csinálni, iga... (2017.12.09. 23:37) Kristanna Loken

Ez is a reklám helye

HTML

Weng Weng Poppins

2014.01.23. 13:39 Winston007

Szuperpumánk ismét akcióban van,először elintéz néhány olcsó statisztát, majd becsúszásos lövéssel semlegesít egy esernyővel támadó turbános csávót. Aztán sármossága levesz a lábáról egy potenciális "Asian street meat part 19" szereplőt. Majd főnök Mary Poppins módon távozik. Hiába egy szuperpumát láthatunk akció közben. Hozzá az a kis Ken ruhácskája, meg kell zabálni.

7 komment

Címkék: wtf szuperpuma weng weng

Szuperpuma: Weng-Weng

2014.01.21. 16:23 Winston007

Legújabb szuperpumánk a mindössze 82 centis színész, a Fülöp-szigetek James Bondja Weng Weng! Aki Ernesto de la Cruz néven született 1957-ben és az orvosok nem nagyon adtak neki sok esélyt. Még a saját anyja szerint is születésekor akkora volt, mint egy kólás üveg. Weng Weng azonban túlélte és felnőtt korára harcművésszé képezte magát! Valószínűleg hupikék öves lehetett, de ez már elég volt, hogy filmesek mellett legyen tanácsadó és ott kapta első szerepeit: volt kisállat, volt UFO és kisgyerek. Érdekesség, hogy 1972-ben játszott abban a filmben, aminek a rendezője máig megvan győződve, hogy Spielberg erről lopta az ET-t. Tudjátok, mint amikor a Facebookot a Wiw alapján csinálta meg Zuckerberg. Mindenesetre lehet tippelni Weng Weng kit játszott.

Végül az akkori legnagyobb vígjáték sztár mellett szerepelt egy helyi blockbusterben, ami meghozta az áttörést neki. Ekkor kitalálták az Agent 00 karakterét és Weng Weng lett a 82 centis kém, aki mindenkit lekaratéjoz és még a sarki babaruha boltot is felvirágoztatta. Ez a nyolcvanas évek legnagyobb sztárjává tette őt a Fülöp-szigeteken. Együtt énekelt az elnök feleségével, kitüntették és mindenhol ő szerepelt. Filmjei hihetetlenül sikeresek voltak, de ahogy a Modern Talkingnak úgy neki is vége lett. Ez pedig Weng Weng alkoholizmusának a kezdete lett és azért gondoljatok bele, hogy egy feles milyen adag lehetett a 82 centis hobbitnak. Így szegény törpicsek 34 évesen 1992-ben szívrohamban elhunyt. Szomorú történet, már nem élhette meg a Gyűrűk ura sikerét.

weng-weng.jpg

Kicsi törpe nindzsa, emléked örökké élni fog!

13 komment

Címkék: wtf szuperpuma wengweng

A filipínó hobbit lecsap

2014.01.19. 13:18 Winston007

Ki ez a roppant főnök módon viselkedő csávó? Mégis létezik a Megye? Az idegenek tényleg köztünk élnek? Rengeteg kérdés! Holnap mindenre választ kaptok. Addig is egy beharangozó videó a hónap szuperpumájától!

2 komment

Címkék: wtf szuperpuma wengweng

Trúúú blád másképp

2013.08.10. 16:26 Winston007

Épp elég hülye fog a True bloodak bedőlni, hogy megérje leforgatni ezt az ultragáz gagyit. A CGI színvonala megint a béka segge alatt. Viszont azt magyarázza el nekem valaki: tényleg jobban megéri a fegyverek csövének a végére oda CGIzni a torkolattüzet, mint fake pisztolyokkal lőni?

15 komment

Címkék: wtf

Birdemic 2 világbajnok CGI-vel

2013.08.08. 16:09 Winston007

Hitchcock Madarak című filmje jobb effektekkel dolgozott mint ez. Amikor megjelentek a madarak kiégtek a reléim, nem tudom kommentálni.

9 komment

Címkék: wtf

Cicafight

2013.08.07. 10:22 Winston007

Ettől a rasszista videótól elhatárolódik szerkesztőségünk, hiszen egy ártalmatlan fekete nőt bántalmaz benne egy fehér nő, aki Lindának hiszi magát. A kés is úgy került a fekete nő kezébe, hogy az egyik rúgásnál az ellenfele a zsebébe csempészte. Mindenesetre a kólás doboz háttal állós visszarúgása priceless.

3 komment

Címkék: verekedés

Kalányos Róbert újra lecsap

2013.08.06. 08:42 Winston007

Új hősünk Kalányos Róbert ezúttal egy kamionos pihenőben tesz rendet. Minden megvan ami csak kell nekünk: kardként csilingelő vascsövek, fizikai képtelenségek, felesleges szempárbajok a végén pedig egy kézlevágás indiai módra. Ahol is a kéz utána gilisztaként kúszna tovább. A végén pedig egy Kalányos Róbert visszaemlékezős akció egyveleg.

4 komment

Címkék: india hindu indiai

Kalányos Róbert odabasz

2013.08.05. 08:53 Winston007

Új hősünk Kalányos Róbert, akit ha nagyon figyelsz a Népszínház utcában is láthatsz vagy bárhol a nyolcadik kerületben. Valószínűleg a paprikás dobozát megtaposták ezek a gonosz emberek az aluljáróban és ez bosszúért kiáltott.A terepjárós részben a szikrázó műanyaghordókon megmondom őszintén hangosan felröhögtem. Viszont ezek a kameraváltások azonkívül , hogy rosszul leszel nem tudom mire jók. A végén pedig nyilakkal magyarázzák el mi történt a pisztolyokkal. Óriási.

3 komment

Címkék: india hindu

Szokásos indiai , egy kis lopással

2013.08.04. 08:03 Winston007

Az még OK, hogy a főhős úgy fut mint egy gerincbeteg prérikutya, meg hogy az emeletekről lezuhanó faszik úgy érnek földet, mintha egy székről estek le. Különösen az se izgat, hogy a szélvédőt a főhős egy kézzel veri be. De azt megmagyarázáná valaki , hogy a gonosz csávó miért öltözik úgy, mint a Jean Claude van Damme klasszikus Cyborgé?

 

1 komment

Címkék: india hindu

Egy kis Cüneyt Arkin nosztalgia

2013.08.03. 09:20 Winston007

Pár éve a török szuperhős-megasztár volt mindennap a téma a blogon. A csávó aki volt török Rambo, nindzsa és Luke Skywalker hihetetlen filmeket tett le az asztalra. Itt van egy olyan jelenet ami eddig még nem volt: két izomagy támad a boszporuszi Alain Delonra, aki azonban résen van és egyszerre veri le őket. Ebben a segítségére van az, hogy az ellenségek mindig ugyanoda lépnek vissza és nem hajolnak el az ütésektől és a csodálatos hangok.

2 komment

Címkék: török torok cüneyt cuneytarkin cüneytarkin

Az indiai Tarr Béla művészi akció jelenete

2013.08.02. 09:11 Winston007

Ez kérem művészet! A beállítások, a verekedés közben a felekben játszódó érzelmi dráma, a slow motion megoldások, amiben lemerevednek a színészek és a visszafogott néptáncos mozdulatok teszik ezt a jelenetet zseniálissá. Egy végtelen verekedés ami a mai filmekben fél percet se kapna. Élvezzétek ki minden pillanatát!

Szólj hozzá!

Címkék: india hindu wtf

Alienek és cowboyok kicsit másképp

2013.08.01. 08:56 Winston007

Azért várható volt, hogy ezt a témát még fogja valaki boncolgatni. Igaz, az alien maszkja olyan lett, mintha a szigony utcai óvoda Napraforgó csoportjának gyurmaszakkörét kérték volna fel a fej megformázására. Azt nem is kommentálom, hogy Terminátor 2 puskáját is a kezébe adták. A grillezett visító ufficsi szerepe pedig megint csak megmagyarázhatatlan. Egyébként a kivitelezés nem tűnik olyan rossznak.

1 komment

Címkék: alien cowboy

WTF:A cápás témát ennél jobban már tényleg nem lehet kimaxolni

2013.07.31. 11:31 Winston007

Sharkonado? Mi az? Amikor itt a szellem cápa! Igen, jól látjátok: SZELLEM CÁPA. Felejtsétek el a bociszemű kedves Patrick Swayzet ahogy ektoplazmát recskázik Demi Moore-ra miközben Whoopi Goldberg tartja a gyertyát és arról álmodozik, hogy végre őt is megdugják már legalább egy filmben vagy Poltergeistot ami egy félresikerült digitális átállás miatt zaklatja a jóravaló amerikai középosztályt. Itt a cápa ami egy pohár vízből kitámad és megöl téged. Ennél tényleg már csak azzal lehetne jobban kimaxolni a témát esetleg ha jönne a Zombicápa vagy a Nácicápa a Holdról.

7 komment

Címkék: wtf

Zssablonkarakterek: A riporter/újságíró

2013.03.30. 16:29 Winston007

Az újságíró/riporter a filmek egyik tipikus sablonkaraktere, akik fontosságuk szerint tudunk osztályozni vagy a film jellege miatt. Alapvetően idegesítő karakter, de az akciófilmekben komoly dugási potenciál rejtőzik a riporter nőkben. Nézzük a típusaikat:

A közönséges riporterek

Nagy rajokban közlekednek, áldozataikat óriási fénykibocsátással kábítják el, egyetlen természetes ellenségük a rendőrségi szalag. A sárga szalag mágikus erejével megállítja őket és csak mögüle tudnak KÉRDEZNI. Ugyanis a másik fegyverük a kérdezés, ezzel azonban vigyázni kell. Ha valaki válaszol rá, akkor tovább kérdeznek. Ezért általában az akcióhősök és bárki más csak félrelöki őket a profi meg csak annyit  mond: „Hamarosan közleményt bocsátunk ki abból mindent megtudhatnak.” Jellemző rájuk, hogy 1 perccel minden cselekmény után a helyszínen vannak. Ilyenkor a rendőrfőnök csak ennyit mond: „Ez a rohadt sajtó már megint kiszimatolta az egészet és máris itt van az a dögkeselyű banda.” Tipikus jelenet:

Az akcióhős véresen jön ki az előbb felrobbantott 126 emeletes épület romjai közül és az újságírók a retináját kiégetve körbeállva kérdezgeti, de ő szarik rájuk.

Az újságíró/riporter nő

Általában valami atomnő, aki nagyon bizonyítani akarja, hogy nemcsak a lufi mellei miatt lett karrierje. Általában nincs magánélete, valószínűleg a teleobjektívvel van aktív szexuális élete évek óta. Nem is eszik, csak egy dolgot: sztorit! Rohadt idegesítő, mindig lökdösik a rendőrökkel és mindig a sajtószabadságra és az alkotmányra hivatkozik. A főhőst is fotózva szúrja ki magának a helyszínen és utána ered. Mert nála már ott a bizonyíték, ami az egész film megoldásához kell. Innentől kettéválhat a sztori: vagy a gonoszok rátámadnak, és a főhős védi meg, majd dugnak, illetve a főhős szúrja ki őt, hogy fotózta őt a csaj, és aztán dugja meg. Miután dugtak már nem sztori kell neki, hanem kolbász. Persze a főhős innentől viszi magával mindenhova, hogy aztán a csajszit túszul ejtsék és megmentsék. Tipikus jelenet:

A főhős kitépi a kezéből a fényképezőgépet és a filmet kitépi belőle. A csajszi ott sipítozik, és a sajtószabadságra hivatkozik, a főhős ilyenkor csak annyit mond, hogy „ fotózz madarakat  vagy a havas utcákat, mint a többi 30 feletti szingli”.

Az igazságosztó újságíró

Ő is a sztoriért él, de ő a kiégett zsaru karaktere az újságíróknak.  Mindig le akar leplezni valakit vagy valamit, nem alszik, nem eszik,  egy felfújható matracon él egy fényképezőgéppel a kezében. Senki se hisz neki, pedig már évek óta dolgozik a sztorin. Persze nem rúgják ki, sőt fizetik az összes útját és költségét, mivel csakis egy kontinenseket átívelő nemzetközi összeesküvés lehet csak a sztori.  A felesége válik tőle, amikor ezzel szembesíti, csak annyit mond: „Értsd meg Drágám ezt nem tehetem! A világ jövője múlik ezen, és ezek a mocskok el akarják titkolni!” Persze az asszony tiplizik.  Folyamatosan cigizik és a nagyítószobában jön rá a nagy összefüggésre és azonnal a rohan telefonálni: ha a főhőst hívja fel, akkor 5 percen belül meghal. Általában belefojtják a hívó folyadékba vagy valami az üggyel kapcsolatos dologgal ölik meg. Ha a főszerkesztőt hívja, akkor csak elszegényedett csövesként hal meg, mert a főszerkesztő már rég megegyezett mindenkivel.  Ha nem hív fel senkit, akkor vége a filmnek és kiírják, hogy John Smith megnyerte a gigavállalat elleni pert, ennek ellenére azóta is rózsaszín seggű páviánokat gyártanak a műanyaggyárak. Tipikus jelenet:

Kezében az igazságot tartalmazó borítékkal agyonlövik egy postaláda előtt, a papírokat meg elfújja a szél.

Egyéb tipikus jelenet:

A főhős jön ki dühösen, de elé ugrik a gennyes újságíró, aki mindig szidja a rendőröket. Hősünk erre lecsavar neki egy olyan sallert, hogy a mikrofon a továbbiak a légcsöveként működik tovább.

A sajtótájékoztatón egymás tapossák az újságírók, de a szóvivő nem mond semmit és kimegy. Erre mindenki ordít: „De mi történt az Elnök úrral?” vagy „Mondjon már valamit John ezt nem teheti”

12 komment

Címkék: zssablonkarakterek

Wesley Snipes visszatér

2013.03.26. 12:28 Winston007

Reméljük nem az adótanácsadási piacra. Penge barátunk ezúttal átalakul hétlövetű pengévé és zombik ellen harcol western stílusban. Ellenségei egy rakás albínó zombi élükön egy svéd turistával. A többi már a szokásos, ahogy azt a pengében láttuk már. Nagyon várjuk már a nagy visszatérést!

6 komment

Címkék: wesley snipes

Itt az ugandai Ghost és az Ördögűző egyben

2013.03.20. 12:25 Winston007

Ramon Movei nem tétlenkedett és Uganda azóta is masszívan tör előre , hogy filmes nagyhatalmak közé. Ezúttal itt van a Valentine-Satanic day című misztikus horror film, ami egyesíti a Ghost romantikáját az ördögűzős vudu parával. A filmes szellemek trükkjei zseniálisak, már csak szűk 18 év lemaradásban a hanyatló nyugattal szemben. A sztori romantikusan kezdőik, pedig a Star Trek óta tudhatnánk, hogy a piros póló nem hoz szerencsét. Mindenesetre átmegy horrorba, ahelyett hogy a rózsaszál átadása után egy újabb potenciális illegális bevándorlót gyártanának. Amit az EU nevében ezúttal is mély tisztelettel köszönünk. Fogadjátok szeretettel ezt a szó szerint sötét horror filmet.

3 komment

Címkék: wtf uganda

Nindzsa versus papagáj alien

2013.03.19. 15:42 Winston007

Persze, hogy Japánból. A nindzsa megküzd a gonosz papagáj aliennel, karatéjoznak, kardoznak, de az a legó géppisztoly már kicsit erős. Végén az a repülős jelenet pedig már véleményezhetetlen. A részlet a Ninja vs Alien című nagyon nagy mélységű harcművészeti sci-fiből van. Egyébként aki a szörny jelmezét tervezte külön megérdemelne 3 nap wellness kényeztetést egy phenjani kínzókamrában.

5 komment

Címkék: japán wtf

ZSajánló:Gyilkos hőség

2013.03.13. 09:09 Winston007

ZSajánló készítés közben leltem rá erre a kincsre, ami ma este lesz a film+ kettes csatornáján a Gyilkos hőség. Én így komment nélkül betolom ide a film leírását: Amikor az űrből érkező gonosz velociraptorok felbukkannak Hawaii egyik szigetén, hogy lakhatóbbá tegyék a bolygónkat a fajuk számára, csak a Betolakodó Felkutató Csoport mentheti meg az emberiséget a kihalástól. Szóval jönnek a gonosz raptorok és gondok lesznek. Erre nincsenek szavak. De jöjjön egy kis kedvcsináló!

Első videónk egy szokásos tinihorror szitut kínál nekünk. A békésen 3some szexualitásra készülő hármas épp azon vitatkoznak, hogy lesz e benne leszbi show vagy nem, amikor az alacsonyan animált szörnyeteg feltűnik. A jobban kinéző csajt már az elején likvidálja. De utána érthetetlen fordulatot vesznek az események. Idáig nem tudtuk, hogy egy velociraptorok leheletével gondok vannak, de most már ezzel a veszéllyel is számolnunk kell. Vajon mennyi kolbászt kéne megennem fokhagymával , hogy ilyen arcolvasztókat böfögjek fel a külvilágra? Aztán persze mindenkit kinyír. Egyet nem értek: vajon minden tengerparton bulizó fiatal hord magánál szabvány gyalogsági kézigránátot vagy ez csak egyedi eset.

Kicsit rossz minőségű videó, de azért alapvetően látszik, hogy Radzsivék óránkánt 3 dollárért nem annyira profi CGI-sek, mint azt az emailben állították. Szóval vannak az effekttel gondok, honnan jön a vér és hova tart, meg ilyesmi.

6 komment

Zskritika: Király nevében 2

2013.01.12. 09:55 Winston007

Az ember ünnepek között, amikor egy bejglitől hajtott biogáz erőművé válva pusztítja a bioszférát nem tud mit csinálni és Zsfilmet néz. Régóta kerülgetem a Király nevében második részét, ami a Két világ alcímet kapta és a borítón a szebb napokat látott Dolphi próbál úgy nézni, mint aki nem ivott meg 5 liter páleszt a fotózás előtt. (De!) A rendező pedig maga a mester, a német filmipar és az adóoptimalizálás jedije , a számítógépes játékrajongók egyik fő ellensége Uwe Boll.  Ezt meg kellett néznem!

A sztori elején rögtön valami jó csajt üldöz néhány középkori parasztnindzsa, senki se ért semmit csak futnak az erdőben. Míg aztán rájövünk, hogy kikölcsönzött tündeszerkó ide vagy oda, de ez itt a mi világunk, vagyis Vancouver. Az erdőből már ismerős lehetett volna, mert olyan gyanúsan Csillagkapus volt, tudjátok az lett forgatva Kanadában és minden megtalált civilizáció abban rohadt hideg erdőben fejlődött ki. Csodálkozik valaki, hogy Teal’c átállt? A bunkerben legalább volt fűtés meg meleg tea. Szóval Dolphi itt éldegél és szegény gyerekeket tanít karatéjozni és épp exkommandós haverjait hívja meg bemutatóra, akiket persze fél másodperc alatt szétszecskázz. Dolphi feje azonban átalakult az elmúlt évtizedben és már smink nélkül játszhatná a 297 éves Weylandot a Prometheusban. Szóval nem tudom volt erre büdzsé vagy nem, de a forgatás előtt legalább egy kávét lehetett volna bele tolni, mert ránéztél és kb.  az adventi hangulat is kiszállt belőled.

kiralyneveben2_1.jpg

BAZZEG! Ez víz!

Szóval Dolphi karatemester, exkommandós ,aki egyedül éldegél és halott társaihoz beszél a házban. Na, pont ide érkezik meg az erdőből a boszi és persze az üldözök. Végül nyit a boszi egy idő-tár kaput és átrepíti hősünket a saját világába, de az egyik parasztnindzsa is velük megy és kinyírja a csajt. Ott aztán Dolphit is lecsapják. Felébredve egy olyan várban találja magát, ami úgy néz ki, mint a Népligetben az a nagy rom étterem ha még megvan. Körülötte mindenki középkori cuccban imitálja, hogy itt valami élet van.  De az a vár, az egyszerűen már olyan költségvetési gondokra utal, hogy már előre féltem mi lesz itt. Dolphi magához tér és rögtön a király elé viszik, ahol megtudja, hogy valami ebola járvány kicsit levitte a népességet a nulla közelébe, a csuklyás parasztnindzsák meg full gonoszak. Vezetőjük a Szentanya és ahhoz, hogy mindenki boldog legyen kell a Katalizátor. Itt egy pillanatra kerestem a várfalon a Wartburg és Trabant szerviz feliratot, de nem, a királynak tényleg Katalizátor kell.

Dolphi pedig találjátok ki kicsoda? Igen, a kiválasztott. Bár amikor a legendát leírták még nem gondolták, hogy a kiválasztott egy ötvenes svéd alkoholista, ők még a Tökéletes katonára gondoltak szerintem.  Hősünk végül összeismerkedik a helyi házi orvossal, aki innentől  végig olyanokat kérdez ,hogy „és a te világodban tényleg hashajtót szednek?”.  Végül Dolphi elindul egy csapat lego katonával a vadonba, ahol 56 méter megtétele után rögtön rájuk támadnak a rosszak. A csapat innentől Dolphira és az idegesítő kuruzsló csajra redukálódik. Végül hősünk eljut a csuklyás genyók táborába és találkozik a Szentanyával, akiről kiderül, hogy ő Teréz anya.Szóval fordulat van! A király csávó a gonosz, aki fokhagyma léből biológiai fegyvereket állít elő fiolában, mindezt egy hatodik osztályos kémia órás felszereléssel. Mit neki kiszabadult vírus! Dolphinak meg kell találnia a Katalizátort és akkor minden szép. A Szentanya a monológ után meghal,de van egy lánya, aki valószínűleg egy elveszett EDDA tábor egyetlen túlélője a szerelése alapján. Elmennek valami tiltott erdőbe, ahol hősünk talál egy sárkányt és a király emberei is megtámadják. Kiderül a sárkány a katalizátor! (WTF?) A sárkánnyal az EDDA csaj visszafoglalja a király várát és felszabadítja a népet. Mellékszálként az is kiderül, hogy Dolphi az első részben megismert Jason Statham által alakított farmer fia. Na, most így a méretek alapján Jason vagy egy Caterpillar markolót vett feleségül , vagy egy NDK-s úszónőt. Egy biztos nem ütött apura.

kiralyneveben3_1.jpg

Na ez már nem víz!

Az OKJ-s biológus király elmenekül  a dimenzió vagy franc tudja min keresztül Dolphi világába. Hősünk azonban utánamegy és kinyírja a csávót és a saját biológiai fegyverét eteti meg vele.  A végén mindenki boldog és a világ is megmenekül.

Én sokszor leírom, hogy nézzétek meg ezt vagy azt a filmet egyszer. DE ezt NE nézzétek meg. Uwe Bollnak sikerült az ami idáig maximum csak Kiszel Tündének: magát alulmúlnia. Ez még hozzá képest is egy akkora fostalicska, hogy minden képkocka egy kódolt támadás az intelligencia és az egyetemes emberi értékek ellen. Dolphinak se kell ilyet elvállalnia, én értem,hogy kapuzárási pánik, meg Svédországban drága a pia, de akkor inkább költözzön el és olvasson vagy golfozzon. Csak ne csináljon ilyen filmeket. Senkinek se ajánlom annyira low budget, hogy a Jóban-rosszban több pénzből gazdálkodik szerintem. Szóval csak kalandoroknak és erős idegzetűeknek!

20 komment

Egy újabb drámai halál

2012.12.04. 09:51 Winston007

Azt hittem török barátunk elképesztő halálát nem lehet túlszárnyalni, de az olaszok egy 1971-es horrorban megpróbálták. Szegény csávóba annyi golyót tolnak, hogy a vérében több lett az ólóm , mint a fehérvérsejt. De ugyanaz a Fred Astaire mozgás, mint a töröknél. A harmadik csávón csodálkozom, hogy nem szállt be a céllövöldébe.

3 komment

Címkék: wtf

Overkill ausztrál módra

2012.12.03. 12:02 Winston007

Erre most mit mondjak? Szegény pszichopata sorozatgyilkos csávóra csak a gigagólya nem fosott rá, egyébként meg kb. a szobában felelhető összes tárggyal megölték. Előtte meg valószínűleg egy kicsit túl szolizta magát egy benzines kanna segítségével. Ez az igazi overkill. A film címe Siam Sunset egyébként, ha valaki komolyabb érdeklődést tanúsítana az ausztrál filmművészet iránt.

2 komment

Címkék: wtf

Az évezred párbaja: Krisna vs gigagólya

2012.12.02. 21:10 Winston007

Kirk kapitány küzdelme a félelmetes gumigyíkkal semmi ehhez képest. Bár a statiszta valószínűleg belerohadt a jelmezbe és az izzadságából kivont esszencia azóta számos vegyifegyver alapja lehet, de ez a videó mindent visz. A Krisna megküzd a gigagólyával, akinek képernyős megjelenítése annyira elegáns, mint egy 40 éves metrószerelvény. Érdemes a trükköket nézni: hol karton csőrével támad a meghatározhatatlan nemi identitású hősre, hol pedig emberi szemmel néz vissza, de a végén az epikus haláljelenet amiben az egyik technikus bedobja a pocsolyába mély drámaiságot ad a jelenetnek! Amit ezúton is köszönünk az egyik rajongónknak, mert a gólya veszélyes állat.

12 komment

Címkék: india hindu wtf indiai

WTF: Oh ezek a japánok

2012.11.26. 17:48 Winston007

De miért? Miért? Ezeknek a japánoknak tényleg megváltás lenne egy nukleáris apokalipszis, mert amiket a filmjeikben állítanak elő az nagyon beteg lelkiállapotra utal. Mindenesetre a Grotesque utolsó jelenetéről van szó.

7 komment

Címkék: wtf

Michael Berryman

2012.11.25. 17:34 Winston007

Sok arcot láttunk már itt a blogon, de Michael Berryman az első aki egyszerre egy evolúciós kapocs az emberiség és kb. bármi között illetve egyértelmű bizonyíték , hogy Dr Moreau szigete már pedig létezik. Pedig Michael nem tehet erről, hanem egy súlyos genetikai betegséggel jött világra, ami csökkentette az esélyét, hogy komoly modell karrierbe kezdjen. Az 1948-ban született színész kezdetben virágos volt, de aztán valószínűleg rájött, hogy azért alapvetően nem tesz jót az üzletmenetnek ha az áru elhervad amint rájuk néz. Azonban brutális kinézete hamar a filmipar érdeklődésének középpontjába került!

Természetesen a horrorosok találták meg maguknak és két apróbb szerep után -amelyből mondjuk az egyik a Száll a kakukk a fészkére volt- 1977-ben ikonná válik. A Sziklák szemében ő volt Pluto és a folytatásban is helyet kapott, innentől sci-fi és horror filmekben került elő különböző mellékszerepekben. 1981-ben a Deadly blessing, ami Sharon Stone egyik korai filmje, 1984-ben a Voyage of the rock aliens és még ugyanabban az évben egy Wes Craven horror a Pokoli klub. Aztán az Én kis kísérletemben játszott mutánst, utána a Szállj el messze című filmben játszott Richard Lynchel. A 1986-os Star Trekben is kapott szerepet, de 87-ben jött a klasszikus Barbár ikrek, ahol megint hozta a szadista rabszolgatartó és emberbarát szerepét. A Star Trek univerzumban egyébként többször is kapott kisebb szerepeket és a nyolcvanas évek végétől több sorozatban is feltűnt. Azonban a filmezést se adta fel és sorban jöttek a gagyik: Guyver a szuperhős, Vadak ura 2 és számos sci-fi illetve horror. Az utóbbi időben kis hazánkba is eljutott művek közül az 1000 halott háza második részében láthattuk. Michael most is aktív, több filmen is dolgozik pedig már hatvan felett van. Egy biztos az ő arcát tényleg nem felejted!

michaelberryman2pw2.jpgPróbálj meg vele farkasszemet nézni!

18 komment

Címkék: zssztár

Lörcs akcióban

2012.11.24. 20:37 Winston007

Emlékeztek még Lörcsre az Addams családból? Szegénynek smink se kellett hozzá. 1988-ban pedig akciósztárként is kipróbálta magát. Ezzel a verekedéssel pedig simán beírta magát blogunk történetébe. Főleg azzal a mondatával, hogy: "Mrrrrrrrrrrrgh". Szerintem ez karrierjének leghíresebb mondata, amire napokig gyakorolt.

4 komment

Címkék: wtf