HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

BPTV: István a jós, spiritiszta és médium

2009.01.18. 11:16 Winston007

Igen, tudom, hogy nem film, nem színész. De tegnap éjszaka amikor megláttam Istvánt a transzvesztita gólyát ,aki biztosítási ügynöknek öltözve jósolt a népeknek, tudtam, hogy írnom kell róla. Mert ez a televíziózás ZSkategóriája, a Budapest TV pedig a zászlóshajó. Ez már egy új szint, itt már nem 10 000 forintért kell szavakat kitalálni, hanem élőben jósolnak nekünk. István egy jelenség, meghatározhatatlan nemi identitásával és varázsló kékre rúzsozott szájával, mindenki elhiszi róla, hogy itt egy komoly médiummal állunk szemben. Hozzá képest Charles Xavier Professzor az X-Menből tényleg csak egy tolószékes sarlatán. István azonban bármikor képes előző életeket látni, kommunikálni a halottakkal  és még a jövő is ott van előtte. Ehhez mindene megvan: gagyi üveggömb, cigánykártya. Igen Högyeim-Uraim István a magyar X-Men! Már várom, hogy mikor telefonál be Kiszel Tünde azzal, hogy ki Donatellácska igazi apja, vagy Anettka azzal, hogy Rezső mit üzen neki, mi legyen az örökséggel?

István pedig szolgáltat rendületlenül, a már Tihanyinál bevált csettintésekkel másodpercek alatt hotlineban van a halottakkal, elég ha a betelefonáló annyit mond, hogy ő Béla. Istvánnak ennyi is elég. A csettintésről pedig már bebizonyosodott, hogy komolyabb orvosi beavatkazások helyett ( például: gerincműtét) is használható. Az üveggömbnél a csettintés mellett az influenzás tai-chi mozdulatok is kellenek. De legalább raktak volna bele valami fújókat ,amivel legalább ilyen hópihék mozognának benne. István nincs egyedül és most nem arra az idegen civilizációra gondoltam ,amelyik lerakta ide nekünk. Vannak segítői ! Kedvencem a Napsugár névre hallgató hölgy. Ő már egy másfajta napot képvisel: amikor a csillag nagy vörös óriássá válik, ugyanis Napsugár az update skála 15-ös egységénél tartózkodik. De rajta kívül még többen vannak, egy komplett X-Men csapat. Gondolom, a Budapest TV stúdiójában Gyurcsók a Magnetó és ott vívják a mentális harcukat titokban.

Az emberek pedig eszik mint a cukrot, komolyan mondom izzottak a vonalak. Mindenki beszélni akart a halott rokonokkal, de valaki szimplán kíváncsi volt, hogy vajon azért fáj a háta mert az előző életében lehajolt? Médiumunk pedig gólyafejével és női hangjával , öltönyben mondta a frankót. Konkrét intézkedéseket kért: az egyik nyugdíjas néninek rózsát kellett vennie mert 9 napon belül azon keresztül fog az anyja kommunikálni vele. ( Szerintem azért 9 nap mert addig esély van rá, hogy megmurdel és akkor nem lesz reklamáció.) Egy másik szerencsétlennek pedig elmondta, hogy 1670 és 1730 között élt és akkor több gyermekes anya volt, hogy ennek mi köze volt bármihez azt még nem tudom, de dolgozom rajta. A többi lúzer pedig mind-mind nagyon szerencsés lesz rövid időn belül, ami lehet anyagi.érzelmi,munkahelyi vagy bármi más. A cigánykártyát úgy kezeli, hogy Korda Gyuri bácsi is rögtön felvenné valami póker dream teambe.

Én nyugodt vagyok, mivel már tudom, hogy valahol az Orczy-úton István és mutáns csapat ott van és vigyáz ránk. A múlt a jelen és a jövő összes ellenségétől megvéd minket és mindössze 280 forint/perc. Végül pedig az év állásajánlatát is bemutatnám kedves olvasóimnak: ( ha többre vagy kíváncsi a hazai X-Men csapatról íme a honlapjuk)

 

A világon első és egyik legnagyobb élő, telefonos tévéműsorokat Budapestről több, mint 40 országba gyártó TV produkciós társasága keres csapatába

 

LÁTNOKOT, ASZTROLÓGUST, GYÓGYÍTÓT


Feladat:
Sorselemzés (kártyavetés, számmisztika, asztrológia és egyéb ezoterikus tevékenység végzése)
televíziós képernyőn keresztül a stúdióból vagy telefonon keresztül otthonról.

Elvárás:
 Hasonló területen szerzett több éves tapasztalat
Számlaképesség


Amit kínálunk:


Telefonon otthonról is végezhető,

Nemzetközi környezet,

Versenyképes jövedelem.

 

 

25 komment

Címkék: budapesttv

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr4885015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2009.01.18. 12:37:34

Soha nem ertettem, kik hivogatjak fel ezeket a kokler idiotakat...
Ha bajom van, orvoshoz megyek. Ott legalabb a koklerseg ingyen van, es meg beszelgethetek kedves oregemberekkel is, akiken meg segitek is hogy meghallgatom oket, hiszen igy levezethetik a telefonalaskenyszeruket, es a nyugdijuk is megmarad.

csuszokotes 2009.01.18. 12:43:15

Az én egyik kedvencem az alvós buzi, aki vagy tíz percig alszik és aztán megkérdi a vén nyanyát, hogy fáj e még a lába? Aztán a nyanya azt mondta, hogy igen, ez a vén sámán meg így reagált rá, hogy akkor menjen orvoshoz! Egyszerűen szörnyű nézni, hogy kopasztják meg ezek a szemétládák a mágikus baromságaikkal a nyugdíját azt sem tudja hova szóró öregembereket...Ma esti Zs: HálóZSat tv 21:00 A dzsungel törvénye...főmoslék ügyeletes: Jeff Wincott (sörmennyiség legalább 4-5 üveg Wincott miatt)

Prophet 2009.01.18. 13:40:48

A Pax Tvt is érdemes nézni... éjféltájban előbújnak a mentalisták. Némi sör bevitele után egész viccesek tudnak lenni!

tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=919b912c2d71f647858f1ae2ea98baeb25

Ezt látta valaki? Csütörtökön volt a Film+-on, de elaludtam... már csak patriotizmusból is meg akartam nézni! A promóban pl felhozta a békaember a duna fenekéről az atombombát...

füligjimmy77 2009.01.18. 14:59:07

Soha nem bírtam ezekből a baromságokból két percnél többet megnézni. Mert ezektől az embernek az összes idegrendszere tiszta tropára megy, MAUNIKA!

csuszokotes 2009.01.18. 15:17:16

@Prophet:
Vírusbosszú...a cím beszédes, de sajna ez a szar kimaradt,bár lehet ezen inkább bealvás lett volna nálam is...Peter Weller...hol van már a Robotzsaru...

2009.01.18. 15:29:23

Winston!
Nagyon szépen köszönöm a posztot!
Azonnal jelentkeztem is az állásra.
Sikerülni fog, és nemsokára én is hivatásos leszek :)

jürgen baromartz 2009.01.18. 21:52:11

"Igen Högyeim-Uraim István a magyar X-Men!"

ez olyan mint hogy "én vagyok a kill bill"

Kazimír 2009.01.19. 07:51:47

füligjimmy77

Rámvertél egy teljes percet..
A magyar kártyáson tudok fetrengve röhögni. Már majdnem megkontrázza a partit az ürge, amikor végül kiböki: "Hát sajnos asszonyom ez makk ász, itt pedig a tök felső.. hát sajnos.. igazán. Jövő héten elüti a villamos. Viszonthallásrahallókivanavonalban!?."

Az EREDETI 2009.01.20. 22:58:45

lrhrt jelentkezem, úgyis most fognak kibaszni

Dr Milton 2009.01.21. 00:29:06

Roma-kártya ember!!! Vigyázz mert elvisz az ÁVO, ha kijátszod a cigánykártát.

Adaren 2009.06.02. 17:10:00

Imádom ezt a műsort! Komolyan!:) Nincs vele semmi baj, a helyén kell kezelni. Ha az ember fáradt, csak bekapcsolja (3 tvn is vannak: Story, Budapest, Hálózat) s valahol mindig mennek! Félelmetes, miket összetudnak hozni. Csak imádni lehet őket. Persze, hogy nem hiszem el egyetlen szavukat sem, s kicsit sajnálom azokat a kisnyugdíjas néniket, akik a pénzecskéjüket rájuk költik, de mivel megy, ezért megpróbálom élvezni. Szokott is menni.
István (aki eléggé forró (köhöm), élő műsorokat nyom, zseniális! Jósol mindenből. Volt egy korszaka, amikor rózsavizet fröcskölt mindenfelé, s abból jósolt. Ott van Mabek, aki szerint a lelkek Atlantiszról és környező bolygókról jönnek, Zoltán a reiki mester, aki leszedi a rontásokat, Alexander, aki néha szellemtestet vizsgál, Nenus a tisztánlátó, és Klárika a tisztánhalló! Tiszta X-men! :)
Jaj és Omara (akit sajnos levettek műsorról, mert nem hívta senki, s ezért megfenyegette a nézőket, hogy kiveszi élő adásban a műszemét! ^^)

Kötelező darab:
http://www.youtube.com/watch?v=JekfImuTUYQ

UI: jó szórakozást hozzájuk! Éljenek az X-menek :)

Adaren 2009.06.02. 17:18:32

http://www.youtube.com/watch?v=RQpxeA43BDQ&NR=1

Ezt csak azért, hogy mindenki el tudja dönteni István nemiidentitását :)

Nenuska 2009.06.05. 22:21:17

@Adaren: Szia...
szeretném én is megtudni azt a forrást, ahol tisztánlátónak aposztrofáltak, mert én magam nem tudom mit jelent.soha nem mondtam, mondanék, stb ilyet. hisz akkor..:-)
Omara számomra is favorit volt.

egyébként a szerzőnek:
régen olvastunk ennyire korrekt,ugyanakkor szarkasztikus, ámde mégis elismerendő kritikát.
magunk között István uj neve: GÓLYA:-Ö

Öleléssel: Nenus

Istvánjós 2009.07.15. 01:16:36

Szóval akkor més én István a transzvesztita gólya szeretnék hozzá szólni a cikkhez.
Szivesen megismerném a cikk íróját, aki ilyen frappánsan és lényegre törően kisarkította a Telejósda műsorait és szerény személyemet is. Nemi identitásomban nem vagyok bizonytalan, pontosan tudom ki és mi vagyok és igy jól is érzem magam. Szerintem ez lenne normális, hogy mindenki úgy érzezze magát jól , ahogy született és élnie kell. Meg szeretném köszönni a cikk iróját, hogy hozzájárul népszerűségemhez.
Mégegyszer kihansúlyozom, hogy szívesen beszélgetnél az alkotóval, akár egy csésze kávé mellett.

Istvánjós 2009.07.15. 01:16:49

Szóval akkor més én István a transzvesztita gólya szeretnék hozzá szólni a cikkhez.
Szivesen megismerném a cikk íróját, aki ilyen frappánsan és lényegre törően kisarkította a Telejósda műsorait és szerény személyemet is. Nemi identitásomban nem vagyok bizonytalan, pontosan tudom ki és mi vagyok és igy jól is érzem magam. Szerintem ez lenne normális, hogy mindenki úgy érzezze magát jól , ahogy született és élnie kell. Meg szeretném köszönni a cikk iróját, hogy hozzájárul népszerűségemhez.
Mégegyszer kihansúlyozom, hogy szívesen beszélgetnél az alkotóval, akár egy csésze kávé mellett.

Winston007 2009.07.15. 09:43:51

Istvan,

en mar most felek toled, hogy ugy kommenteltel , hogy nem latom a kommentek kozott....Nemtom, hogy csinaltad.

A kaves dolog Ok lehet, ha egyben en es az olvasoim kerdezhetunk Toled, bar lehet, hogy kicsit kemenyebbeket mint az Index anno.:)Ettol fuggetlenul orulok, hogy nem sertodtel be.

Monika123 2009.07.21. 21:41:16

Csak annyit a sok Tamáskodónak, hogy amíg valamit nem tapasztalnak meg, addig annak létezését ne vonják kétségbe. Én személyesen ismerem a felsorolt jósokat( Istvánt, Nenust) és biztonsággal állíthatom,hogy képességük és tudásuk teljes bírtokában vannak! Ide sorolnám még Bubut és Forrai Ildikót is! Próbáljátok ki és beszéljünk utána....
Mónka!

Halálkufár 2009.08.07. 14:37:22

az új borzalom Odin boszorkány főőpap

Istvánjós 2009.08.25. 18:51:06

Kedves Halálkufár!

Szerintem a Te neved sokkal borzalmasabb, mint Odin.
Odin a munkáját végzi teljes odaadássak és szeretettel. Persze a maga stilusában.
Szerintem hagynunk egymást élni, hogy minket is élni hagyjanak.
Szerintem a legostobább emberi reakció a kritizálás. Akinek nincs takargatnivalója, az nem is foglalkozik a másik emberrel. Fogjuk már fel, hogy senki nem lehet olyan, mint önmagunk, vagy a saját magunk felállitott emberideál.
Üdvözlettel
István jós

Istvánjós 2009.08.25. 18:52:30

jav.: " szerintem hagyjuk egymást élni .... "
" a saját magunk által felállított emberideál ... "

Istvánjós 2009.08.25. 18:55:10

Kedves Winston007!

honlapomon kérhetsz tőlem időpontot a személyes találkozóra.
www.istvanjos.mlap.hu
Nem vagyok sértődős típus.
Engem az élet megedzett. Meg tudom küldöböztetni a dolgokat.
fényt és szeretet kívánok mindazoknak,akik itt járnak ezen az oldalon.
Tisztelettel
István jós

Hargita IC 2009.08.26. 22:24:15

Kedves István !

Rendes tőled hogy így kezelted a dolgot és hogy Odint is védted .

Nem hiába vagy te az egyik legjobb jós a TM-nél . Sok sikert a továbbiakhoz István! :)

REACTOR · http://www.youtube.com/user/Reactor2studio 2011.06.12. 21:11:34

Kedves Pisti!
Mindig is érdekelt, hogy mit látsz valójában a kristálygömbödben és miért kell a kezeddel körözgetni annak nézésekor? A felettem íróknak szerintem az a problémájuk (nekem is), hogy milyen árfolyamon emelgetitek a telefonokat!
Mivel ajánlottad a weblapodat ezért ellátogattam oda, de megmondom őszintén kár volt! Ilyen sok butaságot már csak az általatok műsornak nevezett valamiben hallottam utoljára. Szerintem be is fejezem a gondolataimat, mert ez mindkettőnknek jobb lesz.
süti beállítások módosítása