HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSsablon karakterek: A néger gettólakó dumagép

2008.11.04. 21:56 Winston007

A jófej vicces haverrel erőteljes rokonságban van ez a sablon karakter, mégis sajátosságai miatt önálló posztot érdemel. Ez alapvetően egy a multikulti nevében létrejött kisebbségi poszt, mert ez a karakter csak feketék által játszható. A néger dumagép mindig belecsöppen az eseményekbe, ő csendesen poénkodik a sarkon és fosztogatja a középkorú fehérek benzinfaló dzsipjeit, amikor mellette hirtelen egy nemzetközi összesküvés robban ki. Ahelyett, hogy valaki elhajtaná onnan, inkább rögtön beveszik az FBI/kommandós/nyomozó csapatba. Ott persze nem csinál semmit, csak idióta poénokat nyom be, és öt percenként Martin Luther Kingként megjegyzi, hogy ő egy fekete. A társa persze a legfehérebb csávó lesz, ha lenne egy albinó árja Klu-Klux Klán és Waffen SS levelezőtagozatos ember a csapatban tuti az lenne a párja.

A néger csávó innentől állandóan poénkodik, amikor meg gáz van akkor kiderült, hogy a gettó autólopó technikával simán lenyúlt egy interkontinentális ballisztikus rakéta kilövésre alkalmas lánctalpas monstrumot. Ha meg lőni kell , akkor ugyanolyan pontosan lő mint a Delta Force kiképzést kapott társa.Persze mindent a gettóban tanult, a tudósok agyalnak órákig, a katonák is tanácstalanok. A feka meg vinyogva a röhögéstől bevakkantja a tök egyszerű megoldást, majd hozzáteszi így csinálják a bandával is a 128. utcánál. Persze a feka csávóról kiderül, hogy ő csak a körülmények áldozata: otthon maradt a mozgássérült nagyival, a felcsinált gyerekanya húgával és a gyépés bátyjával, de egyébként kvantumfizikus-biológus fegyverszakértő, aki Elo levelezőn végzi épp a csillagász szakot. Mert a feketék jó emberek, nélkülük az egész világ gonosz lenne, igaz a film közben poénkodásai között beismeri a Btk. összes paragrafusának a megsértését. De mindenki csak röhög rajta, mert kell az a 10% kisebbségi szereplő a filmbe.

Dumagépként egyébként vannak nagy pillanatai, a főgenyával való beszélgetései mindig nagy sikert aratnak. Persze ezért általában az első pofont ő kapja, vagy rögtön rácsatlakoztatják az Elmü hálózatára. Eközben lágyul meg a fehér társ szíve és rájön a feka csávó nélkül nem tud létezni. Még pár év Hollywoodban és smárolni is fognak. Karakterünk kapcsolatban állhat a magyar kormánnyal mert kiválóan pazarolja az adófizetők pénzét felesleges dolgokra. Ha az ellenség legyőzéséhez kell valami műszaki cucc, akkor a néger gettólakó dumagép biztos szerel bele egy többfunkciós zenegépet amire rugózik a cucc. Ezzel sincs semmi gond, a fehérek mosolyogva összenéznek és büszkék az ő feketéjükre.

Ha sima mellékszereplő akkor legalább meghal. De ha nem, akkor csak úgy tűnik, hogy meghal. A végén kimászik 3 tonna azbeszttel teli építési törmelék alól, és benyögi az "Azt hiszed ilyen könnyen megszabadulhatsz a tesódtól?". A fehér társa pedig örül ennek nagyon. Mi már kevésbé.

Előfordulási hely: Los Angeles-New York gettói , fehér tisztek mellett

Tipikus mondatok:

-Tesókám! Bízd ezt a jó öreg fekete tesódra!

-Azért van mert fekete vagyok?

-Seggfej, te még nem ismered a gettó stílust!

-Ti sépadtarcúak mindig ilyen hülyék vagytok?

28 komment

Címkék: zssablonkarakterek

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr26750214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lOc (a pasztafáriánus) 2008.11.04. 22:21:07

:)))
Fenomenális!!! Mint mindig! Köszi!

natnacp 2008.11.04. 23:06:21

"Azért van mert fekete vagyok?"

szóról szóra benne van a Nemzetbiztonság Bt.-ben.. :D

timewriter 2008.11.04. 23:29:15

ez tetszett:)

blacklord 2008.11.04. 23:49:21

Szerintem az eddigi legjobb poszt! Ott a pont!!!

2008.11.04. 23:51:32

"sépadtarcúak" -> "sápadtarcúak"
A post pediglen kiváló. :)

the dragon 2008.11.05. 00:29:56

Filmtörténeti kuriózum, de a "Szörnyvadászok" c. sorozatban nem egy fekete, hanem egy fehér játsza ezt a karaktert, Carl a jó öreg gnóm. A poszt remek, kiegészítve azzal, hogy ez a néger általában Chris Rock.

N.Zoli 2008.11.05. 00:35:30

tovabbi karakterek:
-Az irodaban ordibalo fekete rendorfonok, aki felfuggesztessel fenyegetozik.

-Egy nagydarab allat, aki altalaban a negativ fohos kozeleben tartozkodik. A foszereplonek meg kell vele verekednie. A sracnak nem faj semmi es akkorakat ad, hogy repul a fohos. Ezeket mindig nehez kinyirni. Ilyesmi figura a vasfogu, meg lattam olyan zs filmet, ahol a Twin Peaksbol az orias jatszik hasonlo szerepet. A boszme szorol nekem az ilyen fejek ugranak be eloszor.

Autolopas: ha nincs a kulcs a napellenzo mogott, akkor eleg letepni egy darabot a muszerfalbol, maris elougrik ket egyformahosszu kabel, az egyik piros, a masik kek. ezek mar meg is vannak blankolva ugyhogy csak ossze kell erinteni oket es szikrazva, vagy szikrazas nelkul pocc roff.

A zs fekak altalaban egyszer enekelnek, reppelnek, vagy megemlitenek valami funk eloadot, vagy csak siman nyomnak egy moonwalkot, de mindig van valami feka zene amit autoban hallgatnak, vagy eppen koncertjegyuk van valahova.

Dr. No 2008.11.05. 01:46:27

N. Zoli lécci olvasd is ezt a blogot, rá fogsz jönni, hogy mind volt már, amit reklamálsz

Dr Milton 2008.11.05. 02:32:03

Waffen SS levelezőtagozat, csillagász szak ::D

Vidd innen a fehér seggedet!
És általában amikor mennek az emberrel valahova összetalálkozik a nigger barátjával lenyomnak egy 5 perces köszönésí rítust , majd a haverja egy megvető pillantással lenézi a háttérben szemlélődő fehéret.

Kisebb költségvetésű filmekben, vagy ahol sokat akar szerepelni a 'mellékfekete', valami dumával leoltja a fehéret, aki megilletődik, de a barátja-nigger védelmébe veszi.

-Jó ég ember, milyen figurákkal lógsz!?
-Ne bántsd, rendes srác(csak fehér)

csuszokotes 2008.11.05. 02:43:22

Hali, az üzemeltetőhöz írnék, szóval miért nincs itt egy általános fórum? Vagy csak én nem találtam még meg? Például külön egy Asylum fórum, mert most néztem meg ezt a AvH-s szemétséget és ennyire disznószar filmet régen láttam, meg most megnéztem ezeknek a szemeteknek a honlapjukat és egyből egy ilyenre akadtam, hogy Allan Quatermain and the temple of skulls, aki megnézi a plakátot rájön,kiről másolták BÁR itt azért feltüntetik! Hogy a jó édes anyjukba csinálhatják ezt??Ja azért ide írtam, mert ez friss komment...KIRÁLY az oldal!

csuszokotes 2008.11.05. 02:57:15

És még valami, szerintem a török filmgyártás Alain Delonjának is kellene egy pár mély értékű gondolat, Cüneyt Arkin egy igazi thrash ZS-s rohadék, aki nem ismeri valahonnan még nem látott igazi ZS-t, bár ez a műfaj már annyira nézhetetlen, hogy akkor már inkább az Asylum kiadó.Persze ha már kifejezetten szar filmekről van szó :)Egyébként még nem derült ki, ki lett az USA elnöke, de ha feka lesz, akkor tuti megváltozik majd a színarány a Hollywood-i filmekben ha ha ha....

cyberina 2008.11.05. 07:20:30

Win, ez most viccesen aktuális lett :) direkt időzítetted így?

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.11.05. 07:36:53

csuszokotes
pff... mi az hogy külön fórum? minek? :D

Cüneyt mesterről pedig egy csomószor volt itt szó... ne ajánlgass semmit, amíg nem biztos, hogy nem volt itt. nézd meg az összes régebbi bejegyzést...

Kazimír 2008.11.05. 08:10:19

Én is ezen mosolyogtam először: Meglepő aktualítás :)

Egyébként tényleg mindig kell valamilyen ritmus, rap, reggae vagy akármi a filmbe, amire az afro-amerikai (PC) nyomhatja a laza mozdulatait.
Nagyon fontos! Pisztolynál nagyobb kézifegyvert nem vesz a kezébe, mert a gettóban ahhoz szokott hozzá. Természetesen oldalt tartja tüzeléskor, úgy a menő. A legnagyobb szája ennek a szereplőnek van, de ha komolyra fordul, ő fut a leggyorsabban.
Kábszerhez kétféleképpen viszonyulhat. Vagy a nehéz gyermekkor miatt ő üldözi a legjobban, vagy a mai napig visszajár egy kereskedőhöz, hogy meglegyen az ünnepnapokra és a különösen kemény munkanapok végére a füves cigi. Iszákos feketét viszont nem látni a filmekben, vagy csak nagyon ritkán.
A legjobb félvér csajok alatt ő gyűri össze a lepedőt, nem a fehér társ.
És igen, következetesen "tesónak" szólítja a legmagasabb rangú fekete tábornokot is.

Mondatok:
"Add ide azt a bogyót, rossz nézni, ahogy a kezedben áll! Lefogadom, hogy a palánkot még sámliról sem éred el. Idefigyuzz, akkor talán tanulhatsz valamit a kosárlabdáról!"
"Ne szó'já be köcsög, mert mindjárt feltapétázlak ide!"
"Menjünk fel hozzám szivi, és mutatok neked egy memphisi óriáskígyót!"
"Csak lazán, tesó, mire ez a nagy feszültség?!"

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.11.05. 08:27:21

A fehér nyomozó magánéletileg az "éppen nősül" - "nemrég született kislánya" szakaszon mozog, a fekete figura viszont vagy szingli, és minden lánynak füttyög meg beszól vicceseket, vagy éppen most hagyta el a gyönyörű félvér csaja, mert nem jött rá, hogy meg kellene kérni a kezét. Ami viszont a film végén megtörténik, mert hősünk megirigyli a fehér csákó elbeszélései alapján a házasságot.

stoppos76 2008.11.05. 11:12:03

Kevés idegesítőbb karakter van, mint a nagydumás feka. Kivéve talán az ötödik elemet. Abban annyira túl volt játszva, hogy vicces lett...

Mindfield 2008.11.05. 13:11:39

"A fehér nyomozó magánéletileg az "éppen nősül" - "nemrég született kislánya"

Vagy pedig (sztem az esetek 90%-ában) elvált. Gyerektartás, láthatási időszakok, mérges telefonok minden mennyiségben.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2008.11.05. 15:13:43

esetleg egy forum keszitteset elvalanam, ha lenne ra kereslet Winston, akkor irj egy mailt

Dr. Yes 2008.11.05. 16:01:47

Szuper zöld mi?

füligjimmy77 2008.11.05. 17:35:01

Samuel L. Jackson természetesen már játszott ilyet is.

NickyOnline 2008.11.05. 19:08:32

Nagyon jó :))) És aktuális :)

Tűzvillám (törölt) 2008.11.05. 21:13:35

Nagyon vicces a poszt!
ern0: ez nagyon igaz és vicces :D
Volt régen a Starsky és Hutch-ban is egy ilyen hapsi, aki segítette a rendőrséget, ő ennek a prototípusa.

Gecc 2008.11.06. 16:10:30

Ez teljesen termeszetes, hogy a feketek, vagy legalabb 1 fekete a filmben uldozesi maniaban szenved. No persze ez csak a rasszizmusra ertendo. Teljesen mindegy mit mond a feher haver, a fekete azt rasszizmusnak veli, meg ha amugy aszondja is "barcsak en is fekete lennek", teljes komolysaggal.
Ez valamilyen szinten ertheto is, valahogy szinten kell tartani a fekete gyuloletet amerikaban, es vilagszerte. Hogy mashogy lehet, ha nem igy. Arrol nem is beszelve, hogy az uldozesi maniajuk valtja ki beloleuk a fehergyuloletet. A vegen aztan megerdemlik a sallert.

Yann Le Pentrec 2008.11.08. 09:29:10

Tűzvillám 2008.11.05. 21:13:35

A besúgó feka a Starskyban Huggy Bear volt. (Antonio Fargas [Tímár Béla], a mozifilmben őt Snoop Dogg játszotta eléggé pimp-stílusban :) )
No és az ordibáló, szigorú fekete rendőrfőnök is megtalálható volt a sorozatban Dobey kapitány személyében. :)

vegyeskazetta · http://vegyeskazetta.blog.hu 2008.11.08. 16:09:49

"Kell egy nigger, aki feláldozza magát!" (South Park)

Inspector Javert 2009.12.06. 13:24:59

"Az irodaban ordibalo fekete rendorfonok, aki felfuggesztessel fenyegetozik." - rendszerint James Earl Jones vagy valamely hasonmása...

Amúgy ez a karakter olyan aranyos... :D

bj_blazkowicz 2010.11.23. 01:26:47

@Inspector Javert: "-Hé kapitány!
-Mivan!!??
-Azért nincs az annyira szétrúgva"

:D
süti beállítások módosítása