HTML

ZSkategória avagy akció minden mennyiségben

Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek.

Ez itt a reklám helye

ZSsztárok

Légy a ZS közösség része!

Friss topikok

  • Gerberus: Immár ő is eltávozott. (2024.02.05. 01:30) Carl Weathers
  • Gerberus: @Custertábornok: Richar Lynch-csel sem foglalkoztak, pedig ő már 2012-ben meghalt és az egyik legi... (2024.02.05. 01:27) RIP: elhunyt Rutger Hauer
  • Gerberus: Ha már Billy Dragoról és Rutger Hauerről megemlékeztél gondoltam szólok, hogy Lynch is meghalt már... (2022.04.05. 02:19) Richard Lynch
  • TH1: hehe, két évvel később rátaláltam, hogy öt év szünet után volt új poszt. :D (2021.05.12. 00:04) Zssablonkarakterek: a disztópikus jövő tini harcosa
  • Count di Luna: Mostanában a Yakuza 0 játék igen jól hozza a Zs hangulatot, a 80-as évek végi világot meg mindent,... (2021.03.12. 01:39) ZSsablon karakterek: A maffia

Ez is a reklám helye

HTML

ZSsablon karakterek: A főhős csaja

2008.10.14. 07:53 Winston007

 

Egy nagy hiányt próbálok pótolni ezzel a poszttal, hiszen a főhős dögös csajáról sohasem írtam. Pedig ez egy igen összetett karakter, több alfajjal rendelkezik, de egy közös van bennük: nagy a mellük és imádnak vetkőzni.  

Szóval általában valamilyen atomnőről beszélünk, aki valószínűleg több péniszt fogott mint kovászos uborkát. Hiába rak magára szemüveget, meg játssza el a nagy doktornőt a végére kiderül , hogy egy perverz ribi , aki két gyilkosság között szexelni akar az üszkös romok mellett. Mindegyik bénázik, meg sikoltozik, de ha pisztolyt adsz a kezébe három másodpercen belül jobban lőnek mint a SAS kommandósok kiképzés után. Közös bennük, hogy imádnak zuhanyozni, bármekkora gáz van mindig zuhiznak egy nagyot és a mellük szappanos kenegetése által megnyugszanak. Mint mondtam több alfaja van:  

1. A szemtanús-sorozatgyilkosos cserkészlány típus. Különös ismertetőjele, hogy a lakásában 2 méterenként egy kereszt van a falon , ami plüssállatokkal van körülvéve. A csaj azelőtt nem szexelt még senkivel, igaz olyan nagy dudái vannak, hogy ha a repülőtér mellett sétál, mindig oda akarnak leszállni a repülők. Na ezek a csajok mindig az aktuális áldozatok és hát feltétlenül a főhősnek kell megvédenie. Közben azért egy éjszakai pályaorientációs beszélgetés keretében nyomást gyakorol rá, hogy adja fel apácás terveit. A végén a csaj leveti aranyos felhőszínű zsákruhácskáit és a zsaruval együtt öli meg a sorozatgyilkost.  

2. A maffiafőnök csaja típus. A főhőssel összejön a film közepén és elárulja a maffiafőnököt, de csak azért mert jól megpofozta egyszer. A főhőst kicsit se zavarja, hogy a csaj nemi szervében többen jártak mint a West Endben tegnap délután és valószínűleg a vére helyén is már csak sperma kering némi kokainnal. A főhős hisz benne, hogy a csaj jó útra tud térni. A végén persze jól összejönnek. A csaj egyébként nem ismeri azt a szót, hogy diszkrét. Mindig olyan cuccokban van, hogy nem tudsz a filmre koncentrálni. De azt hiszem ez senki se zavar. A mell méretei neki is egy Zeppelinhez hasonlatosak. Általában ő az aki a főhős sebeit kitisztogatja miközben a főhős sikongat minden egyes fertőtlenítés után.  

3. Tudós-szemüveges típus. Bölcsész konty, SZTK szemüveg, izgató fehér köpeny. Rejtélyes karakter, de aztán amint belátunk a fehér köpenye mögé rögtön megunjuk. Amint akció lesz, rögtön elhagyja a szemüvegét és átvált kontaktlencsére. Majd a köpenyt is ledobja és átvált miniszoknyára. Alapvetően kockázattal jár a vele való szex, ki tudja milyen tartalmú kémcső járt ott előtte. A csaj végül tudományos eredményekkel járul hozzá a végső sikerhez, igaz ez kurvára nem érdekel semmit, ezért a végén csak fegyvert ragad és lelő valami gengsztert.  

4. A bérgyilkos-gonosz csajszi. Mivel vele nem dug a főhős, ezért megöli. De azért jól néznek ki. Ja és tök jól halnak meg.

34 komment

Címkék: zssablonkarakterek

A bejegyzés trackback címe:

https://zskategoria.blog.hu/api/trackback/id/tr57712802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paráznabillegető 2008.10.14. 10:07:46

a kettesben halle berry a kardhalból, semmi zeppelin. vagy az xXx-ből asia argento: szúnyoglárva felsőtest.

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.10.14. 10:19:25

Hmm, épp írok egy sztorit, mostmár tudom honnan vegyem a karaktereimet.

há ne má' 2008.10.14. 10:24:44

loop:

egyébként fasza :)

há ne má\' 2008.10.14. 10:25:46

loop: "Képeket akarunk! Képeket akarunk!"

a relációs jeleket nem szereti..

sockpuppet (törölt) 2008.10.14. 10:26:38

Fontos részlet, hogy a gonosz nőkhöz tartozik egy bringa a fény oldalán (és vice versa), így garantálva, hogy a főhősnek nem kell nőkkel verekedni és hogy a végső leszámolás közben lazíthat a néző, amikor a catfightra váltanak a pacákok küzdelme közben.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.10.14. 10:34:31

Dr. Ludmilla Kropotkin, a bérgyilkos-gonosz kategóriából az örök kedvenc. Igaz, ronda, kismellű, és öreg, és a főhős ezért meg sem izéli. Hogyishívjákolja. Asszem, jobb is.

Kazimír 2008.10.14. 10:44:02

Mifelénk ez a karakter már lassan 2 évtizede a "sikítozó hülye tyúk" fedőnéven fut. Régebben legalábbis olyanok voltak. Állandóan menekültek a főhős háta mögé, az akció végén szedegették az üvegszilánkokat a hajukból, majd hálásan simultak a hős megmentőre, ügyelve közben arra, hogy a mellük legelőnyösebb oldalát láthassa a kamera.
De a botcsinálta "larakroftok" korában minden nő vaktöltényekkel alaposan felszerelve akar rohangálni a filmvásznon, miközben az így született terméket továbbra is a mellbőséggel lehet letuszkolni az emberek torkán. A férfi főhősök mellé is már amazon utánérzésű nők társulnak, a klasszikus "véddmegamelleimet" női mellékszereplő kihalóban van szerintem.

LóHere 2008.10.14. 10:49:30

több péniszt fogott, mint kilincset és többet csumázott mit kólázott

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.10.14. 10:49:40

"A maffiafőnök csaja típus"-hoz még feltétlenül meg kell említeni, hogy a film kétharmadánál rájön a maffiafőnök, hogy már a főhős dugogatja a nőt és aztán elrabolja azt. így a főhősnek nem csak ki kell nyírni a maffiafőnököt hanem egyúttal ki is kell szabadítani a közös szukát.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2008.10.14. 11:07:49

Gyors kérdés: volt már olyan valamelyik filmben, hogy "A maffiafőnök által a tudományos kutatóintézetbe becsempészett bérgyilkosnő, akit egyébként a maffiafőnök kúrogat, de egyszer rosszul bánt vele, ezért tanúskodik ellene és meg kell védeni"? :D

Preis · http://www.glasso.hu 2008.10.14. 11:15:15

És ami még kimaradt: Menekülés közben mindig elesnek ezek a szép lányok. Miattuk kell visszamenni az Elit kommandósoknak. A végén mindig összejönnek a főhőssel, persze, akit az elején utáltak..

Seth 2008.10.14. 11:27:14

Kell egy külön post a Mellékszereplő csajáról is!

Mellékszereplő csaj(a)

Ugyanolyan mell- és nagyobb vérbőséggel van megáldva mint a főhős csaja. Többnyire horrorfilmekben tűnik fel a Mellékszereplő csávó oldalán, vagy mint a Főhös csajának barátnője.
A csaj áltlában jobban ki van festve/extravagánsabb miniruhába van bújtatva mint az Andrássy út gay pride idején.
Ez a nő MINDEN esetben tyúkeszűbb, mint a főhős csaja. Legalább annyira zuhanykompatibilisak, mint a Főhős csaja, de ezeket nem zavarja ha éppen egy másik Mellékszereplő csaját kell simizni, zuhanyzás címszóval. Mindig bulizni akar: ez rendszerint a nézőket agyvárzásre serkentő táncolásban (lehetőleg ruha nélkül) merül ki. Kizárólag töményen él. Enni még nem látott senki Mellékszereplő csaját.
Ha megjelennek a képernyőn (vászonra max. a rendező ágyán kerülnek, nem vetítőteremben) előre tudjuk: Ő fog elsőként bemenni az ódon házba, neki lesz jó móka kinyitni a pokol kapuit/feltámasztani a sorozatgyilkost/megkérdezni az alientől merre van a pincsikutyusa stb.

Rendszerint a kísértetkaszályban önti el a "most dugni kell" érzés, ilyenkor bárkivel/bármivel összefekszik, legyen az a főhős legjobb barátja, a béna kockagyerek, (akit tuti agyonvág az áram miközben hekkeli az elnök WOW karakterét), az UFO szörny (esküszöm láttam ilyet is!).

Rendszerint meghal: ilyenkor sikoltozik, vért spriccel. Gyakorlatilag a Mellékszereplő csaja az indikátor a rendező kezében hogy mi is vár a többi mellékszereplőre és mi elől kell megmenekülni a Főhősnek és a Csajának.

Főbb ismeretőjegyei: tetoválás/piercing, miskolci prostikat alázó ruhák, a fejében levő fekete lyuk miatt meggörbülő tér, néha huncutul szopogatott nyalóka (csak hogy biztosan tudjuk mennyire bevállalós). Gyakran fekete vagy ázsiai.

Gyakori mondatok:
- Miért van annál a faszinál balta?
- Megyek zuhanyozni.
- Abban a kastélyban mekkora bulit tudnánk csinálni!
- John! Gyere fel a pincéből! .... Lemegyek.
- Segítsééééééég!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.14. 11:37:56

Olyan is volt már, hogy a maffiafőnök felesége a zsaruval kettyint, aki természetesen korrupt. De egyébként az írás jó összefoglalja a lényeget:)

paráznabillegető 2008.10.14. 11:41:47

seth, a terminatorban mellékszereplő sarah connor barátnője - ginger vagy mi a neve, asszem - mielőtt kinyírják, szendvicseket készít a konyhában! :)
bár az igaz, hogy ő sem eszi meg őket... :)))

és a terminator2ben is, johnconnor mellékszereplő nevelőszüleit konyhai műveletek közben éri a halál! :p

oké, a terminator nem zsé... :D

Képeket 2008.10.14. 11:57:18

miért nem raksz e be?

Quantumleap 2008.10.14. 12:11:46

Azért olyan is van, hogy a fögonosz csaja, aki a föhös faszival összejön, meghal a végén. Lásd Magányos Farkas (Chuck Norris és Barbara Carrera).

Dr. No 2008.10.14. 12:22:14

Konkrét neveket kérnénk a típusból. A kedvencek neveit. Enyémek:

1. Nincs, nekem nem jön be.
2. Túl sok jelölt van rá.
3. Denise Richards.
4. Famke Janssen (rögtön dr. Ludmilla Kropotkin után).

GerzSonka · http://gerzsonka.wordpress.com 2008.10.14. 12:27:12

Patsy Kensit - Halalos fegyver 2. Detto nem nagy mellu! ;)

Kazimír 2008.10.14. 12:49:59

GerzSonka

Nekem ő a "kend a portásra" c. filmben tetszett. Mondhatni igencsak kameraérzékeny formái vannak a nőnek.. :)

paráznabillegető 2008.10.14. 12:56:52

1. cindy crawford
2. halle berry
3. denise richards jó választás, jaja
4. dr ludmilla kropotkin

Seth 2008.10.14. 12:58:35

Bocs Winston hogy lopom a kenyeredet. :D

Még az USA-beli kamionosokat és redneckeket kellene bitek közé vetni.
Már hiányérzetem lett a rosszfiúk terén. :)

Avvakum protopópa 2008.10.14. 13:22:53

GerzSonka:
Jó, hogy említed Patsy Kensitet. Kedvencem a csaj. Igaz, hogy nem full a duda, de olyan érzése van az embernek, amikor ránéz, hogy ha ez a bige leszopja, nemcsak a sperma, hanem az összes csontból az összes velő távozik, és hogy mindenképpen summa cum laude végezte el a szopógépipari technikumot...

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.10.14. 18:48:55

"Mindjárt megyek, csak lezuhanyzok" - igen, ez a mondatuk.

balukaaaa the master · http://kekz.blog.hu/ 2008.10.14. 19:30:50

Számdokán
köszönjük eszmefuttatásodat. rendkívül érdekes és bőven kimerítetted a témát :D


amúgy szeretem ezt a sablont. ki nem? egy bombázó csaj, akin a film elején gyanúsan sok a ruha, de a végére ez teljesen megváltozik :) ezekkel sokszor sikerül javítani 1-1 filmen, de azért azt is észre lehet venni, hogyha az egész filmet erre építik :D

másik érdekesség, hogy sosem valami ronda, az 50-es éveit taposó, kövér, ronda, bagózó, alkoholista, mosdatlan (oké, ennyi elég) nőt kell a főhősnek megmentenie. pedig mennyivel több az esély, hogy a helyi rosszfiúk 1 ilyet akarnak kirabolni,nem pedig egy olyan nőt, aki elvből nem megy olyan veszélyes környékre, mint amilyeneken ezek a jelenetek játszódnak :D

füligjimmy77 2008.10.14. 20:34:33

Mi a baj Patsi Kensit melleivel? Formásak, tökéletes méretűek. (Voltak. Az idő vasfoga felette is elrepült). A "Végképp eltörölni"-ből Vanessa Wiliams szerintetek beleesik az 1. kategóriába? Bár ott nem sorozatgyilkos, csak maffia, és nem is dugják.

asgdsd 2008.10.14. 21:37:51

Szerintem se bantsatok Patsyt.
Kib...tt jo csaj az meg most is. Nala szoposabb szaju szinesznot nem tudnek megnevezni...talan Angelinat.
A melleit meg kulon is blokkolnam mert azok szinte onallo eletet elnek.
Keressetek utana az IMdb-n vagy a youtubon.

Ron Speirs 2008.10.15. 00:35:01

Jeeeeeeeeeeee, nemhiába írtam, Winston! Itt az eredmény! :))

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.10.16. 01:54:55

meg még van az a fajta amelyik csak Van Claude Zsan Dár filmjeiben tünik fel. asszem mindegyikben.
ez a majom menekül valahonnan, megsérül és elbújik egy gyerekét egyedül nevelgető, a film közepén tusoló csajnál akit megdug. a csajt elrabolják.

the dragon 2008.10.17. 14:36:08

"meg még van az a fajta amelyik csak Van Claude Zsan Dár filmjeiben tünik fel. asszem mindegyikben."

:D:D:D:D

Az Infernoban egyszerre több ilyen is van, tud élni a srác!

Ludmilla Kropotkin a "szadista hóhérnő" pedig mindent visz! \m/ \m/

asgdsd 2008.10.17. 19:45:23

Ki a f.sz ez a Ludmilla Kropotkin? Melyik filmben szerepelt?

Dr. No 2008.10.18. 22:13:53

Keresd meg pöcs

Dymoon 2008.10.20. 03:14:03

A bérgyilkos-gonosz csajszi. Rögtön Famke Janssen jutott eszembe Xenia Onatopp szerepében a Goldeneye-ből. Fantasztikus volt :)

binko 2008.11.11. 20:49:53

A Future Force-ban a mafiaföönök csaja félmeztelenül masszírozza a mafiaföönököt, aki persze akkora ász hogy észre sem veszi, de aztán végül csak rájön hogy 2 duda piszkálja a vállát és akkor ránéz a csajra és megkérdezi, hogy "mi is a neved picinyem? -hihi, barbi vagyok. -hm,találó név" kbennyiben ki is merül a szerepe. Ebben a filmben David Carradine játsza a jó zsarut aki egy lepukkant alkesz. Az öö csaja a bajba jutott 80-as évek végi rámenöös tévériporternöö akit Carradine összevissza ráncigál és tök bunkó vele, de végül makkoltatja a csajt.

Noname Watanabe 2012.01.26. 08:48:56

Bölcsész-típusból örök szerelmem Natalja Fjodorovna Simonova (Izabella Scorupco) a Golden Eye-ból.
süti beállítások módosítása